- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
"Viszont az sd-s módszerrel nem akarja, nem indul el a telepítés. Ugyanezzel a kártyával eddig jó volt."
A gyári rendszer visszatelepítésénél nincs jelentősége, mi volt fent előtte - amikor elindul a rózsaszín csík, felülvág mindent. Ha az adott kártya eddig bevált, és a "dload" mappa megfelelő tartalommal ott figyel a gyökerében, akkor annyit tudok javasolni, hogy PC-n ments róla mindent, formázd FAT32-re, másold vissza a "dload"-ot. Valami fájlrendszer szintű gubanc akadályoz, eddig ezt helyre tudtam hozni újraformázással.
Az lényeges, hogy rendesen válaszd le a folyamat végén, várj kb. 10 másodpercet, és akkor vedd el a PC-től, csökkentendő annak az esélyét, hogy a fenti kör ellenére ugyanott tarts, mint előtte.Ha mégis a negatív következmény lenne az eredmény, akkor marad a kártyacsere - legalábbis a telepítés idejére.
-
mkRoland
senior tag
Nekem most 2 óra magára hagyást követően nem tudta elindítani a WiFi-t a wipe cache után update-elt 0921_3-as, a wifi altatást "15 perc tétlenség után"-ra tettem (alapértelmezett, ha nincs csatlakoztatva töltő).
Restart megoldotta, át is állítottam gyorsan "Soha"-ra a Speciális WiFi beállításokon belül. Majd legfeljebb Wifi Managerrel bontom a kapcsolatot, ha nem használom egy ideig.USB automount működik, de mi van akkor, ha több partícióm van? Van egy 500-as külső vinyóm, aminek az első 80 gigája FAT32, a többi NTFS.
-
mkRoland
senior tag
Nekem még a 20120918 van fent, eddig gondom volt a wifivel, ha felébresztettem a tabletet, de most a wifi speciális beállításain belül kiválasztottam, hogy ne bontsa soha a kapcsolatot, ha alvó állapotban van. Egyelőre jól működik (10 órája, 1,5 órás pihenővel), de tartok tőle, hogy hamar fog merülni.
Mindenesetre most kipróbálom a 0921_3-ast. Kíváncsi vagyok rá. Akkor elvileg CM10 0918-ról tudok csak wipe cache-sel frissíteni Recovery-ből 0921_3-ra, igaz? -
noxika72
tag
Nem lepődünk meg semmin
Nálam a 18, 19.-ei verziók szinte percenként resetelik magukat.
Visszaraktam a 17-es azzal semmi különösebb gondom nem volt leszámítva az ismert hiányosságait. (amikkel együtt tudok élni)
közbe az alap 2.2 recoverys mentésem is elszállt rakhattam mindent előröl -
asturel
őstag
A jellybean allergias, ha modositjak a build.prop -on a permissiont (pl lcd density modder is ezt csinalja)
Adb nincs a gepeden? Akkor tolhatnal egy adb reboot recovery -t
majd recoveryben mounts & storage - mount /system
aztan
adb shell "chmod 644 /system/build.prop"
rebootvagy ha csak a fastboot jo:
power+volup indulasnal majd
fastboot boot recovery.img <- igy bebootolja a recovery.imgt -
asturel
őstag
Ha uj rom alatt csak ujabb buildet ertesz, akkor azoknal nem kell wipeolni ;>
Szerintem egyszerubb amugy, ha gapps-ba bemasolod (persze kell kb 2 sor, hogy felmountolja a /data -t meg a /data -t oda extractolja
META-INF\com\google\android\updater-scriptrun_program("/sbin/busybox", "mount", "/data");
package_extract_dir("data", "/data");
run_program("/sbin/busybox", "umount", "/data");
szerintem kb ennyi lehet. -
plgr
tag
Én így csináltam, sikerült. Ha valami nem tiszta, inkább kérdezz. Ha hozzá sem fogsz, biztosan nem romlik el.
-
asturel
őstag
Sajnos ez is csak 'atmeneti' megoldas, play & google framework services clear data utan ugyanugy incompatible lesz az appok tobbsege. kiveve ha 160 densityn van :S nem ertem..
Raadasul most vagy cm9 nightlyben ******* el valamit vagy nem tudom mi tortent: long home nem hozza elo a futo appokat es a long powerbutton is csak szimpla shutdownot kinal fel (yes/no). :S
-
-
-
asturel
őstag
Ugy van configolva, hogy csak sotetben vilagitsanak, ezek a jelenlegi ertekek:
(sensor test marketrol pl. kiirja a light sensor erteket, (30mpkent frissul a sensor))
az osszes ertek 0-255 intervallumban van<!-- Array of light sensor LUX values to define our levels for auto backlight brightness support.
The N entries of this array define N + 1 zones as follows:
Zone 0: 0 <= LUX < array[0]
Zone 1: array[0] <= LUX < array[1]
...
Zone N: array[N - 1] <= LUX < array[N]
Zone N + 1: array[N] <= LUX < infinity
Must be overridden in platform specific overlays -->
<integer-array name="config_autoBrightnessLevels">
<item>50</item>
<item>100</item>
<item>150</item>
<item>200</item>
</integer-array>
<!-- Array of output values for LCD backlight corresponding to the LUX values
in the config_autoBrightnessLevels array. This array should have size one greater
than the size of the config_autoBrightnessLevels array.
This must be overridden in platform specific overlays -->
<integer-array name="config_autoBrightnessLcdBacklightValues">
<item>35</item>
<item>95</item>
<item>140</item>
<item>180</item>
<item>250</item>
</integer-array>
<!-- Array of output values for button backlight corresponding to the LUX values
in the config_autoBrightnessLevels array. This array should have size one greater
<integer-array name="config_autoBrightnessButtonBacklightValues">
<item>255</item>
<item>255</item>
<item>0</item>
<item>0</item>
<item>0</item>
</integer-array>
<!-- Array of output values for keyboard backlight corresponding to the LUX values
<integer-array name="config_autoBrightnessKeyboardBacklightValues">
<item>0</item>
<item>0</item>
<item>0</item>
<item>0</item>
<item>0</item>
</integer-array>UPDATE: felkerult az uj rom, kozben debug.sf.hw is be lett kapcsolva
viszont ennek van 3 'beallitasa' meg, alapbol gput hasznalja, van meg c2d, mdp (debug.composition.type), hogy mi a kulonbseg, azt nem tudom
-
Lawrence74
tag
Gyári fel, root, recovery fel, V6 újra letölt + egy vésztartalék, mindkettő felmásol a belső sd-re, recoveryből telepít.
A recoveryben nem működik a külső sd csatolása. (Minek is, túl egyszerű lenne a rom telepítése) Mielőtt mindent formázol a recoveryben próbaképpen telepítsd a kívánt romot, ha látszólag feltelepül, akkor utána formázhatsz és feltelepítheted élesben, majd utána indíts csak újra.
Belső SD-t soha ne formázd recoveryből, mert nem lesz mit feltenned a gyárin kívül. Első indítás mindig tovább tart érdemes várni max. 10 percet, utána lehet gondolkodni mit nem csináltál jól. -
V.Stryker
nagyúr
Tessék, innen letöltheted.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest