- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
jarisz1946 #13703 üzenetére
A Lawrence féle rommal úgy is látod! Kiveszed a pipát az usb hibakeresés mellől,csatlakoztatod,majd engedélyezed az usb tárat. ICS-nél nekem csak a külső SD volt látható. Több okból is ,bár rettenetesen odavagyok az CM ramokért, visszaálltam Lawrence romjaira. Nagyon komoly munkája van a CM fejlesztésben Asturel mesternek és tudom,hogy hamarosan elfogy a fejlesztés a froyora,de bár kísérletező kedvem hatalmas,elfáradtam abban,hogy amikor végre jól belaktam a romot,és éppen hátradőltem,hogy gyönyörködhessek benne,mindig beugrott valami zizi. Eddig tettem rá,csináltam egy franko cwm backupot és nevettem a világra. 5 perc és állt a rendszer. Most azonban kitolt velem!! Pillanatnyilag kiábrándultam a kísérletezésből. Tart vagy 2 napig!!!
-
asdf_
veterán
válasz
jarisz1946 #12516 üzenetére
Alapban azt hiszem tiltva van az adatroaming a beallitasokban, de ha tutira mesz, akkor a szolgaltatodnal letiltod. Ha pedig nem beszelsz/sms-ezel a keszulekrol, akkor bevagod repulo modba es keszen vagy.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
jarisz1946 #12514 üzenetére
Ezt nem teljesen értem! Miért kellene hálózat,a videózáshoz,vagy a kép nézegetéshez?
Mi nem sikerült pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest