- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakloo
aktív tag
válasz mAtThEw0319 #1904 üzenetére
Senki sem beszélt az anyagi helyzetekről, ha torrentezel, oké,de nem kell reklámozni, és nincs probléma.
555-SHOE
-
direwolf
őstag
Gyerekek, nem lehetne ezt befejezni? Megint benéztem ide, és semmi szakma...
Szerk.: hogy valami konstruktívat is szóljak: rácuppantam a készenléti idő minimalizálásra, és most ott tartok, hogy 2 óránként 1% fogy Ha valakit izgat ez a téma, ki kell irtani minden hálózatra automatikusan csatlakozó progiból a bejelentkezést. Sajnos ennek áldozatául esik pár kellemesebb widget is (pl. beautiful widgets), amiben nem lehet teljesen megszűntetni az automatikus szinkronizálást. Akinek ez fáj, az sajnos együtt kell éljen a gyorsabb merüléssel. A másik, hogy rá kell szokni az airplane módra amikor csak lehet. Gyermekemet kellett kicsit adjusztálni, de már tudja mikor kapcsolja be a hálót Persze tudom, hogy egy ilyen cucc használata akkor igazán kényelmes, ha állandóan a neten lóg, meg szinkronizál orrba-szájba, de nekem egyrészt szakmai kihívás, és nem utolsó sorban környezettudatossági kihívás is megkeresni a határt amikor még nem túl macerás használni (a reboot time határozottan az! ), de már elég jó bírja is kakaóval
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Nara19
aktív tag
Szerintetek aktív usb hub-bal ráköthető pendrive? (És különben is a pendrive a tollvezető? )
-
mkRoland
senior tag
Battery Indicator progival állandó naplózással azt vettem észre, hogy 3 percenként 1%-kal csökken a töltöttség folyamatos erős használat mellett (HSPA net HotSpot-tal osztva, közben játék teljesképernyőn). Ha a GPS alapú navigáció/helymegosztás is aktív, akkor elérhető a 2 percenkénti 1%-os végsebesség.
Mivel nem szabad (és nem is lehet) teljesen lemeríteni, ezért 97%-ról 30-ra 3-4 órát bír ilyen használat mellett, tapasztalataim szerint. Kikapcsolt kijelző mellett, de wifi hálózathoz állandóan csatlakozva 25-30 perc alatt ejt 1%-ot a töltöttségéből.
AirPlane módban meg már írták előttem is, hogy szinte termeli az áramot.[ Szerkesztve ]
-
rakloo
aktív tag
válasz mkRoland #1915 üzenetére
Ez igazán bíztató. Most lett leselejtezve itthon az akkus fúró, annak az akkujából összerakok egy kis úti töltőt, másfélszer fel tudná majd tölteni, szóval azzal sem lesz gond,ha napokig leszek távol. Hallottam/olvastam olyat is,hogy átlagos használat mellett egy hétvégét lazán kibír, igaz ez?
555-SHOE
-
mkRoland
senior tag
Erről nem tudok érdemben nyilatkozni, ugyanis átlag feletti vagyok (ezt mondta az áj-kjú-tesztem).
Nem tartom lehetetlennek, nálam is volt olyan, hogy nem nagyon volt alkalmam használni, így 36 óra után éreztem szükségét tölteni (én nem várom meg, amíg enni kér, ha 50% alá esik és van 2-3 órám, amíg kibírom nélküle, megkapja a megfelelő lyukába a hengerest, úgy vagyok vele, hogy ha használnom kell, akkor ne hagyjon cserben).[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
válasz mAtThEw0319 #1900 üzenetére
Erre az a válasz mivel a warez tiltott a fórumon, hogy nem kötelező mindent megvenni van ingyenes megoldás ha nem tetszik akkor spórolsz, mások ezért a szoftverért megdolgoztak és pénzt szeretnének látni és jogosan megilleti őket te meg ... .Nah hogy tárgynál is maradjak nagyon jó kis gép nekem még aug.8-n bementem a t-hez és 15p alatt megvolt és egyedül a hang kattanás illetve a sok program akasztja meg és emiatt indul újra de ez ritka illetve a kamera ami másnál is előjött.
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
Mi netezésre, játékra, illetve néha GPS-re (homemade car media rúlz ) használjuk. Legerősebb használat mellett is elmegy 3-4 órát, de persze ez erősen függ a használattól. Az egy nap simán tartható ha nem nyúzod.
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz Khelben #1922 üzenetére
Kétféle verzió van: "A készülékből 2 fajta van, a 3G-s verzió (S7-201u), és ami csak WIFIre képes (S7-201w), nincs benne SIM hely. Sokakat megtéveszt, hogy a nem-3G-s verzióban is benne van a SIM helye, de ott egy szivacs szerű anyag van, mögötte nincs fizikailag SIM rekesz, semmilyen trükkel nem alakítható át 3G-képessé."
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
direwolf
őstag
válasz bucsupeti #1925 üzenetére
Ha az a kérdés, hogy a linkelt képen milyen tartóban van a tab (megnézted?), akkor ez. De nem ajánlom, mert élőben marhára nem úgy néz ki mint a webshopos képen Gagyi az egész, nem illik bele pontosan (a képemen is láthatod, hogy ki kellett "ékelnem" vastag filctollakkal) és az autóban elhelyezés is szerencse kérdése. Nekem a Ford Fusion műszerfala tetején lévő boxba pont belecsúszik a kihajtott teteje, de más autóba nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
mAtThEw0319
senior tag
Jó... hagyjuk szerintem. Megértettem!!! Felesleges ezen vitázni.
Más; kikapcsoltam az alkalmazásoknál a Network Locationt.. (kényszerített leállítás) Ezek után nem akar műküdni a facebook client touch progim.. mármint elindul a program, de nem tudok a facebookra semmit se írni, mivel magától bezár a program.. Továbbra is ezt a programot szeretném használni, mert nagyon tetszik. Köszi előre is a segítséget!
Szerk.: (a kérdés kimaradt ) Hogy tudom újra elindítani a Network Locationt??
[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
válasz mAtThEw0319 #1932 üzenetére
Kikapcs és újraindítás után sem megy?
-
Szpisti
addikt
válasz mAtThEw0319 #1935 üzenetére
Facebook alkalmazás eltávolítása, kikapcsolás, újraindítás majd Facebook újratelepítés?
[ Szerkesztve ]
-
mAtThEw0319
senior tag
Csak a mobilos verzió nem megy.. a rendes (asztali, számítógépes) fb megy. Hát b***arok.. Nekem a mobilos kell.. Már megszoktam tabon.
-
bakter24
őstag
válasz mAtThEw0319 #1932 üzenetére
Szerintem nem függ össze a kényszerített leállítás a problémáddal, mert az csak az adott munkamenetre vonatkozik, (magyarán mint win alatt feladatkezelőben kilőni. A locations kikapcsolása amúgy úgy történik, hogy elindítod, majd kijelentkezés. Ekkor fut, ha indítod, de nem küld a háttérben pozícióadatokat, ezzel kímélve az akkut erősen.)
Szóval ott valami más lehet a háttérben. Egyszer nekem is volt ilyen, rányomtam a "send"-re, de nem történt semmi. Ezt nekem egy újraindítás megoldotta. Neked is ez van, vagy nincs hibaüzenet vagy valami? Ott ahol a kényszerített leállítás volt, ott "adatok törlése"-t is próbáltad? Illetve van valamilyen app-killer progid feltéve?
-
mAtThEw0319
senior tag
advanced tk kikapcsolása után se megy.
-
bakter24
őstag
válasz mAtThEw0319 #1941 üzenetére
Akkor részemről azt tenném, hogy csinálnék adatmentést valami progival, majd egy hard reset, utána próba, majd mentés visszaállítása.
-
Szpisti
addikt
Nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz ez az android, nem akartam hinni az ismerőseimnek, de most hogy a saját szememmel láttam... Mióta megvan ez a tablet, (kb. egy hónapja) legalább 10-szer fagyott le úgy, hogy csak az akksi kivétele segített... Nem is beszélve a véletlenszerűen előforduló akksilemerülésekről, amit egy kikapcsolás követ, amibe persze bele is fagy... (50-60%-os akksitöltöttségnél teszi ezt, de már volt 70-80%-nál is...)
Az iPhone-jaimnál még hasonló sem volt, pedig mind JB-eltek voltak, és mindíg több tucat Cydiá-s tweek-ekkel meg voltak tömve... -
semmy
tag
Hogy tudom eltávolítani a gyárilag telepített progikat?
Inviteles tabletet használok..Megbízhatóságom: http://href.hu/x/fiav
-
bakter24
őstag
válasz mAtThEw0319 #1943 üzenetére
Még én sem csináltam, nekem is csak ajánlottak egy progit, az #1203 hszben.
Szpisti: Egy hónap alatt 10 fagyás elég korrekt azért. Nameg első FW, a kiszivárgott FW javítja a kikapcsolva merülős, ugymaradt világító gombos hibát, ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz Szpisti #1944 üzenetére
Az IOS-t 1 (egy) db hardver tudja futtatni a világon, arra írták, mindene arra van optimalizálva. Az Android egy bonyolultabb biciklilámpán is elfut, nyilván vannak kompatibilitási gondok. De inkább fagyjon le hetente kétszer, mint hogy ne tudjak beletenni egy sd kártyát...
-
kiskatz
tag
http://www.pdashop.nl/product-gallery/145963/category-165989-tablets/0
Ha valakit esetleg érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Eredeti Samsung Slim tok tollal Galaxy Z Fold 5 készülékhez Kék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest