Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
Szpisti #3508 üzenetére
Egy lista lehet, hogy engem is érdekelne a játszható PSX-játékokkal kapcsolatosan!
Milyen a droid az iOS-hez képest (aláírásod alapján gondoltam, rákérdezek; nem mintha rászánnám a pénzem Apple-termékre)?s_e_n_k_i@3509: Akkor neked angolul írom: I trust nobody!!! - így okés?
-
Pubszon
veterán
válasz
Szpisti #2695 üzenetére
Köszi, igen jól gondoltad, S7-201u.
(#2696) mkRoland: Ha hiszed, ha nem, 3-szor elolvastam az első hozzászólást, SŐT még a benne lévő linket is megnyitottam és abba is beleolvasgattam, de nem találtam ott a root-olás menetét.
Azt honnan gondolod, hogy profi droidos vagyok? Mert van 2 androidos készülékem?
Én csak egy átlagos felhasználó vagyok mint az itt lévők többsége... -
bakter24
őstag
válasz
Szpisti #2457 üzenetére
Feltettem a sygic-et, nekem simán elindul, van egy figyelmeztetés, hogy 3/10/2011 napon lejár az engedélyem. Alul "később" és "aktivál" gombok vannak. Rámentem az aktiválásra is, hátha utána majd nem indul el, de utána is simán elindul. Szóval ötletem sincs, mi lehet nálad a gond. Szokásosakat (alkalmazások->adatok törlése) próbáltad már? Nem tudom, ennek a cégnek van-e más terméke, és az volt-e már fent korábban, és esetleg amiatt nem enged. Ritka, de PC-n volt már ilyenem. De összegezve pass.
Ja, én csak MO-t töltöttem le, de ezzel nem függ össze, szerintem.
-
bakter24
őstag
válasz
Szpisti #2406 üzenetére
Kipróbáltam az "App backup & restore"-t, amit észrevettem, hogy amikor visszaállítom vele a programokat, akkortól nem jelennek meg a marketben a my apps-nál, ebből kifolyólag nem fogja őket frissíteni. Erre van megoldás? Persze azon kívül, hogy hard reset, és mindent marketből letölteni megint?
Upd.: Bocs, nem válasz akart lenni, csak mellényomtam.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Szpisti #2372 üzenetére
nem azért... Tegnap felcsaptam rá gépről az X-men first classot, és nem tudta elindítani sem az mxplayer sem a rockplayer. Gyorsan raktam még fel 2 filmet, és egyik sem ment velük..
A belső tárhely egybeformázása engem is nagyon érdekel... De nem találtam sehol semmit.
Bár lehet hogy clockworkmod recovery nélkül nem is veszélytelen... -
Elektrosokk
veterán
válasz
Szpisti #2363 üzenetére
Nem partícionálta egybe. Amúgy a hatalmas a változás, reccenéstelen minden, a filmek, intrók, a képernyő sokkal gyorsabban fordul, én ajánlom mindenkinek a figyelmébe.
Valaki írta hogy kell végrehajtani az egybepartícionálást, de most nem rémlik, akinek van nagy micros sd-je annak szerintem érdemesebb, az egyszerűség véget.
Ajánlanék mindenkinek egy nagyon jó file kezelőt, évek óta használtam már symbian platformon. X-plore a neve, a legjob, rengeteg beállítási lehetőséggel.
-
KPistike
aktív tag
válasz
Szpisti #2306 üzenetére
Druszám, igaz, hogy a korábbi költözési tapasztalatok alapján nem kellene várnom, de úgy vagyok vele, ha már célegyenesben az új firmware, addig már kibírja
Akkor viszont megfogadom tanácsod
Apropó, költözési tapasztalat ... Sokan írtátok a Titanium Backup-ot, mely rootolást igényel.
Aki ezt nem meri bevállalni, annak alternatíva: Application Backup & Restore. Nem igényel rootolást, és freeMentés Alcor-on 5-6 perc volt, helyreállítás kicsit hosszabb - minden mentett alkalmazásnál megkérdi, tuti fel akarjuk-e rakni
Slimen pozitív tapasztalat, hogy minden telepített alkalmazásról automatikus mentést készít -
bostone
addikt
válasz
Szpisti #2239 üzenetére
A 110 kellemes árkategória egy ilyen Asus-ért. Csupán próbáltam rávilágítani, hogy akik a Huawei mellett tették le a voksot, nagy általánosságban szolgáltatótól jutottak hozzá az eszközhöz, erősen nyomott áron. A meglévő tudásának örülnek, amire nem képes, azt nem is érdemes erőltetni. Sokan már azt is elvárják, hogy a csajukat a gép vigye el vacsorázni...
-
-
Tex
senior tag
válasz
Szpisti #1965 üzenetére
Ha összekötöd a számítógéppel a slimet és bekapcsolod az usb tárolót megjelenik 3 meghajtó ha van benne Sd kártya. Egy IDEOS SUITE és ebben az esetben két TABLET.
Az ideosba ha belépsz találsz egy setup.exe fájlt azt elindítod rákattintasz a driverek telepítésére, ekkor minden driver-t feltelepít. A Hi suite programot a Hi sute mappában lévő .exe telepíti, ebben tudsz képet készíteni a kijelzőről. -
Khelben
nagyúr
válasz
Szpisti #1944 üzenetére
Az IOS-t 1 (egy) db hardver tudja futtatni a világon, arra írták, mindene arra van optimalizálva. Az Android egy bonyolultabb biciklilámpán is elfut, nyilván vannak kompatibilitási gondok. De inkább fagyjon le hetente kétszer, mint hogy ne tudjak beletenni egy sd kártyát...
-
Grecky
senior tag
válasz
Szpisti #1781 üzenetére
Ez az útmutató jó a root-hoz?
https://sites.google.com/site/his7slim/how-to/root-olas -
Grecky
senior tag
válasz
Szpisti #1598 üzenetére
Üdv Szpisti!
Úgy látom Iphone 4-ed van. Próbáltad már az s7 slimnek kiosztani (tether) wifi-n a mobilneted (ha van)?
Nálom 3gs-n semmilyen android-os cucc nem látja az osztot mobilnetet mywi-vel...
Kiváncsi vagyok a i4-nél a gyárilag engedélyezett wifi hotspot-ot látja-e a tablet. -
foxi69
tag
válasz
Szpisti #1598 üzenetére
> USB on the go (tested USB flash disk/usb keyboard/USB mouse cable/wireless)
> modified Huawei Launcher
> modified Framework-res.apk
> google Maps 5.5
> market update
> gallery 3D
> Facebook 1.5.4
> Car Home Launcher
> Rooted and busybox installed
> Deodexed as default
here is some new eye candy on our beloved S7Ezt nagyon jó lenne, ha hivatalos FW-ben is elérhetővé tennék, hisz ez a sokak által hiányolt OTG támogatás, amivel külső USB-s eszközöket simán kezelne.
Jó lenne valahogy a 2 forgalmazó szolgáltatón keresztül ezt kibrusztolni
-
bakter24
őstag
válasz
Szpisti #1347 üzenetére
Ez majd érdekel engem is
Valaki tud lépni az ügyben, hogy tudjunk csinálni egy nulladik hozzászólást? Én szívesen összeszedem az eddigieket közérthető formában, de több szem többet lát alapon szívesen küldeném tovább valakinek, de nem akarok ide szemetelni, majd csak a végleges verziót. Jelentkezzetek PÜben!
-
bakter24
őstag
válasz
Szpisti #1205 üzenetére
Valójában kicsit több is. Kérésed parancs!
Angry Birds (sima, rio, seasons)
Sodoku free
Phit Droid 2
Ponon! DLX
Battle Sheep
Toss It Pro
AntSmasher
Tangram
Pick A Stick
Stones Free
Blow Up Lite
Stupid Zombies
PvM
Spider
Geared
Jenga
Mouse Trap
Tank Hero
Super Snake
Brain Ball
Cut The Rope
Apparatus
Granadier
Gish reloaded
Accelerometris
Nu, Pogodi! (!!!)
Asphalt 5
NFS Shift
Racing Moto
Lane Splitter
Cordy
Yoo Ninja Free
Doodle Dash
Shark Or Die
Guerilla Bob
Alchemy Genetic
Alkímia
FieldRunners
Grave Defense
Fruit Slice
Ultimate Cave
Mahjong
Drag Toilet Paper (ezért szégyenlem is magam)
Guns N Glory
Armored Lite
Death Worm
Slice It
Falldown (de ez hüjjeség)
Empire defence
Medieval Castle Def
X Construct
Take Me Home
Greedy Spider
Bubble Mania
Robo Defence
Marble maze
aTilt3D Labyrint
Burn The Rope
iRunner
Bubble Blast
PVZ -
Démonlord
csendes tag
válasz
Szpisti #1113 üzenetére
Nekem ott kezdödött, hogy a megadott számot nem engedte felhivni. Felhivtam egy másik telefonról de közölték,hogy arrol kell hivni amelyiket aktiválni akarom. Mikor megmondtam,hogy nem engedi akkor tanácsolták,hogy menjek be a boltba majd ott aktiválják. Ott annyit aktiváltak,hogy a rajta levö 1gb-t el tudtam használni de azóta sajnos nem tudom semmire használni a kártyát. A hozzá tartozó telefonszám nem létezik. Az aktiválásnál az üzletbe egyébként nem kértek semmi adatot. Csak a simet és a tabletet.
-
Kossuth
tag
Én ma beszéltem a T-Home-ékkal a 1412-es számon. Mondtam az ügyintézőnek, hogy több mint egy hónapja várom a gépet. Időt kért, majd kb. 1 perc múlva közölte, hogy nincs készlet hiány, dugig vannak a raktáraik, meg azt is mondta, hogy valószínűleg azért nem kaptam még meg, mert fennakadás lehetett a kiadó kolléga és a futárszolgálat között, ott akadhatott el a rendelésem. Azt ígérte megsürgeti, mert látja, hogy tényleg régóta várok a gépre. Remélem holnap megkapom! Szerintem Te is megkapod a héten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged