Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trash72
csendes tag
Jó reggelt,
Avi-t hogy a tökbe lehet lejátszani vele.
Segítséget előre is köszönöm
-
insido
tag
Elérhető ingyenesen a Beautiful Widgets teljes verziója a Getjar oldalán!
Sziasztok! Akinek kell INGYEN Beautiful Widgets kattintson a linkre!
Tegnap találtam rá, ki is próbáltam és teljesen működik dolog. A link után szerintem egyértelmű. Hajrá!!!
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
Solaris51
csendes tag
Sziasztok! A speedshopban leltem hozzá tokot gyári samsung tab-ét (3000.-)sajnos a többi nem igazán jó minőségű. Fóliát is tőlük tudtam beszerezni, igaz a sima S7 re való és nem a slimre, de ugyan az.
-
-
napocska2
senior tag
Tépőzár az enyémen sincs, de igazán nem is hiányzik. Ha belegondolsz az egy újabb felület a kopásra.
Az igazi bélésnek valót még nem találtam meg, így most egy vékony fehér kartont alakítottam méretre.Nem is látszik, hogy alatta van. De ez csak átmeneti állapot, mert valami nagyobb tapadású anyagra lenne szükség, mivel így 1-2 mm-t lecsúszik, ha ki van támasztva állóra a tok, bár ez nem korlátozza semmiben a használatot.
-
Tex
senior tag
-
napocska2
senior tag
válasz
shift+ő #2485 üzenetére
Pont ilyet rendeltem, a múlt héten jött meg. Nagyon pöpec, tökéletesen méretpontos. Csak még a fóliát nem cseréltem ki, bírja a gyári.
Ja, a fekete bélés néhány helyen nyomot hagy a fehér hátlapon, de ezt sikerült eltávolítani, mert hamar észrevettem, ezért alábéleltem fehérrel. -
shift+ő
senior tag
Én ilyet rendeltem, még várom: [Tok]
-
Totis
aktív tag
válasz
advocat #2483 üzenetére
Szia!
Innen rendeltem. ~3000.-Ft volt. Pénteken dél körül rendeltem és hétfőn (tegnap) már meg is jött. Én ilyet szeretem volna. Mindenképpen olyat kerestem ami tok. Magyarul kivehető legyen.Egyébként első körben ezt néztem ki magamnak. Viszont nem volt készleten de most már megjött Magyarországra a szállítmány. Ez 5490.-Ft. Boltkereső ehhez a termékhez.
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap megjött a tokom a tablet-hez. Este csinálok róla képeket. Elég jól néz ki. Kemény tok. Hosszra pont jó. Szélességre kicsit lötyög benne a tablet de majd kitalálok valamit.Üdv:
Totis -
Surmi69
tag
Mint már korábban írtam volt. Minimum 2A-es töltő kell, és a saját kábelével tudod tölteni csakis a hálózati módban. Az usb-re 2A rányomni
-
Smiro
senior tag
Autós töltőt szeretnék venni hozzá, hol lehet kapni? Mikro usb-s kell, vagy a hálózatti csatlakozón keresztül kell tölteni? Az autós töltőnek milyen extra paraméterekkel kell bírnia?
-
Tex
senior tag
válasz
bazárimajom #2474 üzenetére
Áruló!
-
bazárimajom
csendes tag
Ha mégis jó a kipróbált (használt) akkor az enyém eladó.
-
ShiShaPRO
csendes tag
Hali!
Ilyet szeretnék venni de nekem gond az hogyha 30-as. Esetleg máshol újat be tudok szerezni vagy esélytelen? Használtat semmiképp nem szeretnék (rossz tapasztalat).
Előre is kösz![ Szerkesztve ]
-
StGabriel
csendes tag
válasz
bakter24 #2470 üzenetére
Persze ha már működik, akkor le lehet csökkenteni az adatbázis méretét, hiszen úgysem kell pl. spanyol, német, stb... nyelveken na és a térképekből is törölheted azokat amikre nem lesz szükséged.
Az ...mnt\sdcard könyvtárban található Aura nevű könyvtárban találhatóak az adatok. -
Voice24
őstag
válasz
bakter24 #2461 üzenetére
Letöröltem kompletten a mappáját is, majd újra letöltöttem az ötszázvalahány megát. Ott a telepítésnél ugye fent van a Maps és a Summary gomb, alul pedig a Continue. Miután letöltött mindent, a continue gombra már nem csinál semmit, a visszalépés gombra pedig (csakúgy, mint első alkalommal) hibaüzenetet ír ki, miszerint váratlan hiba lépett fel, ezért leáll a sygic. Ekkor két lehetőségem van, kényszerített leállítás vagy jelentés küldése.
Szerintem nekem emiatt lehet a gond, de mit kellene másképp csinálnom?ui.: StGabriel: írtam pü-t.
-
StGabriel
csendes tag
Nekem a Sygic soha nem írta ki, hogy meddig hajlandó működni és regisztrálnom sem kellett!
Az a gyanúm, hogy akkor én tudtomon kívül egy crack-elt Sygic verzióhoz jutottam egy torrent oldalról.
Ha valakinek kell, akkor email címre szívesen elküldöm.
Térképek nélkül tömörítve 7,5 MB. -
bakter24
őstag
válasz
Szpisti #2457 üzenetére
Feltettem a sygic-et, nekem simán elindul, van egy figyelmeztetés, hogy 3/10/2011 napon lejár az engedélyem. Alul "később" és "aktivál" gombok vannak. Rámentem az aktiválásra is, hátha utána majd nem indul el, de utána is simán elindul. Szóval ötletem sincs, mi lehet nálad a gond. Szokásosakat (alkalmazások->adatok törlése) próbáltad már? Nem tudom, ennek a cégnek van-e más terméke, és az volt-e már fent korábban, és esetleg amiatt nem enged. Ritka, de PC-n volt már ilyenem. De összegezve pass.
Ja, én csak MO-t töltöttem le, de ezzel nem függ össze, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
HuaweiU8500
senior tag
-
-
simbazz
aktív tag
válasz
Jóatyám #2446 üzenetére
Nekem heti 1-2 alkalommal Prágát ír, de párszor Berlint is bedobta már. Az esetek többségében azért sikerül eltalálnia az igazi helyet. Tudtommal nem jártam mostanában az említett helyeken, max. ha alvajáró vagyok
"Ez ilyen", nem zavar annyira a dolog, inkább vicces.
Ja igen, a másik androidos cuccom is Prágázik meg Berlinezik, szóval inkább a Wifi vagy a GSM hálózat környékén lesz a bug.[ Szerkesztve ]
-
Jóatyám
csendes tag
Valaki meg tudná mondani hogy miért mindig úgy indul a GPS "saját hely" hogy Medgyesegyházán vagyok amikor életemben nem jártam arra? Már sokszor volt ki-be kapcsolás, GPS használat, a menüben bepippantva van, hogy keresse meg a helyet ahol vagyok,vagyis nem fix helyről indul a keresés, ennek ellenére ki-be kapcs után még az időjárás is Medgyesegyházát ír.Érthetetlen okból a IGO az tudja hol vagyok azonnal,csak a gugli alkalmazások nem.
Tud valaki valami aktív időjárás háttérképet, ami vízszintesen is működik a képernyőn?
-
Szpisti
addikt
Van a N.O.V.A-ból vagy a N.O.V.A. 2-ből van olyan verzió ami fut ezen a tablet-en?
-
rakloo
aktív tag
Valaki meg tudja mondani, hogy miért szokott csak úgy 3at rezegni a tábla? Esetleg megoldás van rá?
-
bakter24
őstag
A TRZ moddal tudja az OTG-t a cucc? Próbálta már valaki?
-
StGabriel
csendes tag
Nos az IGO egy konkrét stoptáblás derékszögű kereszteződés előtt az mondja nekem, hogy enyhén kanyarodjak balra és a több éve 2 kilométeren kint lévő 40-es táblát is 50-nek nézi, míg ugyanezeken a helyeken a Sygic teljesen korrekt. Egyenlőre a Sygic a nyerő, mondhatsz bármit is. Persze azt nem tudom, hogy Romániában hogy viselkedik, de Magyarországon jobbnak tűnik az IGO-nál és ez tapasztalati tény.
-
Bucy
aktív tag
válasz
StGabriel #2426 üzenetére
A sygic is TeleAtlas térképet használ, mint az iGO-n kívül minden. Magyarországon még elmegy, bár messze a leggyengébb, de Kelet Európában (pl. Románia) használhatatlan.
Sajnos iGO nem lesz Androidra, a platform sokrétűsége miatt.
Ami még jó lehet az itt is ajánlott Locus túrázáshoz, ez NavteQ térképeket használ.[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz
krisz12071 #2427 üzenetére
512 van mindegyikben.
-
krisz12071
aktív tag
Hogy kell megnézni a tableten,hogy 256 vagy 512 memória van benne?
-
StGabriel
csendes tag
válasz
Voice24 #2421 üzenetére
Én épp tegnap próbáltam ki élesben a Sygic-et és nagyon tutin működik. A térkép adatbázisa korrektebbnek tűnik, mint az IGO 8-é. Egyenlőre az IGO is fenn van, de azt hiszem, hogy a Sygic marad a nyerő. Nekem tetszik.
A telepítés után az első indításnál wifi-n töltöttem le a nekem szükséges adatbázist és semmi gondom nem volt vele.
Szerintem töröld mindenestől a programot és telepítsd újra. Miután nekem nem volt semmi gondom a telepítéssel és indítással, ezért ez csak egy ötlet.[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
Hmm... Erre azért elcserélném az enyémet...
-
ka64
tag
válasz
Voice24 #2421 üzenetére
Pont ugyan így jártam én is.
Én azt csináltam, hogy először gyorsan elfogadtam minden default beállítást (mindig, elfogad, tovább). Így sikerült elindítani a programot, utána pedig a beállításoknál testre szabtam.
Az én problémám az, hogy nem tudok térképez letőteni. Mikor a marketről letöltöttem a programot, akkor csak a Magyart töltöttem le hozzá, utólag pedig nem működik.
ka64 -
ka64
tag
Sziasztok!
Tegnap elkezdett furcsán működni a készülékem.
1. A kikapcsolás gombot megnyomom, akkor csak a kikapcsolás opció jelenik meg. A némítás és a repülő üzemmód nem.
2. A marketről nem tudom letölteni a navitelt. Mindig azt mondja, hogy nincs elég hely a készüléken. Pedig van bőven. A varázslásokat végig csináltam, de nem segít. A többi letöltés egyébként megy.
3. Ma reggel kikapcsolt a töltőn a készülék. Utána alig tudtam bekapcsolni. Percekig kellett nyomogatnom a bekapcsolót, mire végre reagáltNem tudom, hogy a jelenségek összefüggnek-e, de az biztos, hogy korábban egyikkel sem találkoztam.
Mi lehet a baj?Ka64
-
Voice24
őstag
Egy kis help!
Este leszedtem a marketről a Sygic navigációt, magyar, horvát, szlovén és osztrák térképpel. Sajnos nem megy a dolog, csak a beállító képernyőig jut el, ahol a nyelveket és miegymást kell kiválasztani, és onnan 2-3 másodperc után magától kilép. Akár hányszor indítom, ugyanez a jelenség. Mi lehet a gondja? -
bazárimajom
csendes tag
válasz
gulupeti #2416 üzenetére
Még hétfőn felraktam a TRZMOD-V3 módot. A telepítése nem túl bonyolúlt. A fejlesztője egész korrekt keretprogramot pakolt össze neki, megkönnyítve ezzel a telepítését.
Nálam kb. egy napot volt fent. Nem győzött meg. Pont azt vesztette el tőle a készülék amitől "hüvely" a "hüvely". SZVSZ az S7-nek pont ez a felület az ami kell, hogy kiemelje Őt a Froyos készülékek népes táborából. A TRZ mód nem szép és még csak nem is lesz tőle jobb (annyival) vagy használhatóbb a készülék. A korábban említett telepítőben viszont van egy menüpont amivel akár a kezdők is könnyen roottólhatják a készüléküket. -
KPistike
aktív tag
válasz
gulupeti #2416 üzenetére
Magyar nyelvű menü esetén "Koordináták" a neve
Alapból nem indul el, ha elindítod, behívja a "Térképek"et is. Maga a progi nem eszik több energiát, mint pl. Óra, csak a GPS modul működtetésével.
Nálam a TuneIn Radio, ami akkuzabáló, de én választok, hogy mikor hallgatok rádiót
-
gulupeti
senior tag
Sziasztok!
Ezt az akkuzabáló google locationst hol lehet kikapcsolni/kijelentkezni belőle? Az én készülékemben nem is találok ilyen programot.
Köszi.
-
noxika72
tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy nem tudok .apk-kat menteni mert azt írja ki, hogy nincs szabad hely. Kipróbáltam a saját és a delfines böngészővel is. Mindezt azután kezdte el csinálni miután véletlenül újraraktam a FW rajta ( benne maradt az a memkari amin a FW volt és meg ügyesen sim-kártyát cseréltem, indulásnál máris tolta az Inviteles FW mint a szél.)
-
Szpisti
addikt
válasz
Elektrosokk #2410 üzenetére
Kár. De mivel jól működik most, egyenlőre így marad...
Illetve megvárom a most készülő frissítést, hátha... -
bakter24
őstag
válasz
Szpisti #2406 üzenetére
Kipróbáltam az "App backup & restore"-t, amit észrevettem, hogy amikor visszaállítom vele a programokat, akkortól nem jelennek meg a marketben a my apps-nál, ebből kifolyólag nem fogja őket frissíteni. Erre van megoldás? Persze azon kívül, hogy hard reset, és mindent marketből letölteni megint?
Upd.: Bocs, nem válasz akart lenni, csak mellényomtam.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz
Elektrosokk #2404 üzenetére
Gondolkoztam én is, hogy felpattintom, de még megvárnám az érkező hivatalos cumót... ha az jó lesz, akkor marad.
-
Skynet258
veterán
válasz
Elektrosokk #2402 üzenetére
Annak jó lehet, csak ők alkotják nagyjából az itteniek 5%-át, és lehet sokat mondtam.
Nincs, én ez előtt a topik előtt ilyenről nem is hallottam, pedig nyúzom egy ideje az Androidot... egyre inkább azt gondolom, hogy ez csak valami urban legend, valaki valahol valamit rosszul értelmezett, és ez terjeng...
Legalábbis itt is sokan hallottak már róla, de véghezvinni még senki sem tudta, ez azért sokat elárul, nem? -
Skynet258
veterán
válasz
Elektrosokk #2400 üzenetére
Nagyjából...
"for those using official S7-slim ROM, i will repack recovery and make batch installer later."
Az eredeti szöveg egyébként itt, amit linkeltél, az csak copy/paste (és még a formázást sem tüntették el...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- OTP Bank topic
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egérpad topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok