Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2025: Dübörgő basszus a Soundcore-tól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucy
aktív tag
válasz
Pubszon #2697 üzenetére
Akkor olvass, ne csak olvasgass, mert ott van az.
Te sugalltad a profiságodat, mint öreg PH-s...Más: megnézné valaki, aki feltette az új firmet és valaki aki nem, hogy az akku adatainál a hőmérséklet meg a feszültség mit mutat?
Úgy néz ki mintha Volt helyett milliVoltot Celsius helyett Farenheitet írna és abból számolná rosszul a Celsiust. -
mkRoland
senior tag
válasz
Pubszon #2697 üzenetére
De 2 olyan cuccod van, amik arra utalnak, hogy értesz is a droidhoz (az Optimus volt az elsõ megfizethetõ, de használható droid, gondolom 1. tulaja vagy, Motorola-t meg Mo-on az vesz, aki ért hozzá - kivétel a Defy-t, azt a strapa miatt). És mindkettõre felszenvedted a CM-et valahogy, gondolom, nem haver csinálta...
-
Pubszon
veterán
válasz
Szpisti #2695 üzenetére
Köszi, igen jól gondoltad, S7-201u.
(#2696) mkRoland: Ha hiszed, ha nem, 3-szor elolvastam az első hozzászólást, SŐT még a benne lévő linket is megnyitottam és abba is beleolvasgattam, de nem találtam ott a root-olás menetét.
Azt honnan gondolod, hogy profi droidos vagyok? Mert van 2 androidos készülékem?
Én csak egy átlagos felhasználó vagyok mint az itt lévők többsége... -
Smiro
senior tag
válasz
Pubszon #2691 üzenetére
Hogy kit mi minősít, az első nekem címzett hozzászólásod fémjelzi. Úgy látszik, hogy félreérted azt a szituációt, hogy a nicked alatt nem újonc szerepel. Ezek szerint aki régóta fórumozik itt, mindenhez joga van. Itt lehet, hogy 20 napos vagyok, az életben valószínűleg Tőled idősebb. Erre pedig csak amiatt válaszoltam, hogy lássa a többi újonc is, hogy alázatosan kell bánni a "PH! addikt LOGUT blog" "rangú" személyekkel. Most fejeztem be én is Veled.
Ismét elnézést kérek mindenkitől az utolsó off-ért, de ez az újoncozás megint kiverte a biztosítékot.
-
Smiro
senior tag
válasz
bakter24 #2682 üzenetére
Köszönöm, valóban semmi rosszat nem akartam. Más fórumon egyébként annyit írnak a további kérdésekre, hogy: használd a keresőt, olvass vissza, stb. Igaz, hogy még csak tanulgatom a kütyü csínját-bínját, segítek is ha tudok, de ez most nálam kiverte a biztosítékot.Sajnálom.
-
bakter24
őstag
válasz
Pubszon #2686 üzenetére
- Még nincs, annyit tudunk, hogy "talán lesz". Még hivatalosan nem jött ki az első FW sem, majd csak 8-án kerül fel ide.
- Az előlapi (másodlagos) kamera VGA, a hátlapi (főkamera) 2048*1536 felbontású. A gyári appnál is állítható a készítendó képméret. Ha a videóra gondolsz, ha az alsó ikonnal "egyéni"re teszed, akkor már lehet állítani.
- Nem tudom, a TriZet oldalon ez olvasható "S7-Slim doesn't have Clockwork recovery yet."
- Lehet- Én magam még nem tettem meg, de mások írtak OneClick ről régebben. -
Smiro
senior tag
válasz
Pubszon #2681 üzenetére
Te meg ne oktatgass
A kérdést nem értettem. Ha sok androidost extráztál főleg. Ha ott kezdem, hogy egy progival gondoskodj a mentésről és rootolj, mert akkor fogad el mindent, majd kezdd el felpakolni azokat, amikre szükséged van, akkor ugyanúgy lehülyézel, hogy nézzem már meg, mennyi szuper eszközöd van. / ami meg főleg off és elnézést a közösségtől: Tahóskodni nem szoktam, de jól "pofánverni" igen, aki ok nélkül letahóz. Persze így anonim könnyű sértegetni.../
-
Pubszon
veterán
válasz
bakter24 #2685 üzenetére
Értem, és köszönöm.
A felfullozás jelentése, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk belőle és a leg kényelmesebbé tegyük a használatát.Lenne még pár kérdésem:
-Van e rá 2.3, ha nincs, lehet e már tudni, hogy mikor jön?
-A kameránál a videó felbontását nem lehet CIF-től feljebb állítani. Csak nálam nem lehet vagy másnál sem, illetve van e rá megoldás?
-Van e már elérhető CWM recovery?
-Lehet e a gyári 2.2.2-t ROOT-olni?Így hirtelen ennyi, köszönöm.
-
bakter24
őstag
válasz
Pubszon #2683 üzenetére
Egyértelmű kérdés, egyértelmű válasz.
Az én szótáramban sem volt egyértelmű (illetve nem is szerepelt eddig) a "felfullozás" kifejezés. Ami eddig itt felbukkant a hivatalos ROM-on kívül, az a TRZ-Mod3 volt, többről nem tudok, de a készülék is még csak 3 hónapja van kint.
-
Bucy
aktív tag
Így majd egy nap nyúzás és minden általam használt szoftver beállítása és kipróbálása után nem találtam hibát, a nálam elöfordult eddigi egyetlen az elforgatásos pedig megszünt. Egy érdekességet találtam csak, az összes battery progi 3 Celsiust és 3 mV-ot ír ki az akku adatainál.
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz
bakter24 #2682 üzenetére
Nem programokra gondoltam a fel fullozást, hanem ROM téren.
Mert ha megnéztétek volna az aláírásom, akkor azt is észre vettétek volna, hogy mind a 2 telefonomon CM7 van (ha tudjátok mi az), tehát tudok a marketből is telepíteni ha ROM-ot is fel tudtam tenni.
Illetve nem kérdeztem volna itt semmit, ha XDA-n lenne elég információ.És az Atrix meg a GT540 ROM-ja, Recovery-je, ROOT-olása nem kompatibilis ezzel a tablettel.
Remélem így már érthető a kérdésem, és bocs ha nem volt az...
De ha ebből valamit nem értetek, csak kérdezzetek és ÉN SZÍVESEN válaszolok...[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz
Pubszon #2681 üzenetére
Szerintem semmi rosszat nem akart a kolléga, nekem is hasonló jutott eszembe először, de nem azért mert be akartam szólni, hanem mert ha egy androidot láttál, mindet láttad. Ugyanazok a programok, játékok, widgetek. Ez egy bazi nagy kijelzőjű telefon, 480*800 felbontással. Ha a korábbi androidon megszokott programjaid tudják ezt a felbontást, és a proci/gpu bírja, akkor ennyi. Market -> keresés -> ennyi. Ha van konkrét kérdésed, várom!
-
Pubszon
veterán
Ne személyeskedj, ne tahóskodj, mert csak magad minősíted ezzel!
Én normálisan, szépen kérve leírtam a kérdésem, ha te nem tudod értelmezni sajnállak.Mindenki mástól szívesen várom a hasznos információkat, hasonló rosszmájú, tahó hozzászólásokkal kérem ne fárasszanak.
Köszönöm.
-
Pubszon
veterán
Hali.
Van egy ilyen tabletem a T-Home-tól és szeretném fel fullozni mint a többi androidos cuccomat.
Hogy induljak meg ebben?
Minden hasznos infót szívesen várok.
Köszönöm. -
Smiro
senior tag
Még egy láma kérdés: tulajdonképpen a frissítésre mi szükség lehet, ha tökéletesen müxik a kütyü? Tudok olyanról, hogy autó szv.frisítés odavágott az addig tökéletes verdának. Nálam se klatty, se giro probléma nem volt. Azon kívül, hogy ezen gondokat talán megszünteti, lehet tudni, hogy még mit javít? Nyilván nem kötelező frissíteni, de ha nem volt gond érdemes? Amikor 'nagyobb´ verziójú Androidra frissít user, olvasható, hogy mivel lesz jobb. Erről a frissítésrál még nincs hivatalos infó, csak tipp?
-
törölt tag
Az új FW 2.2 vagy 2.3?
-
bakter24
őstag
-
Nara19
aktív tag
Képzeljétek a titulusom már "lelkes újonc".
Nahát bakter (Bakter
) mindjárt tag leszek
-
Skynet258
veterán
Ez a hátlap levétel mindig elgondolkodtat, már mielőtt megvolt, olvastam sok helyen, fel voltam rá készülve, hogy nehéz lesz levenni. Elsőre rá is gyúrtam rendesen, hogy na te állat, most megvívunk, erre simán lejött... Azóta is könnyen lejön, tart meg minden, nincs vele gond, de a levétel is simán megy. Lehet én valami elit verziót kaptam vagy valami.
Középen két hüvelykujjal tolva lefelé gyönyörűen lejön (nálam). -
-
Nara19
aktív tag
A képeimet nézte már valaki (ebben a nagy vitában
).
Látszik? Érdekel valakit? Hahóóóóóóóó..
-
Nara19
aktív tag
Bakter:
Először is köszönöm a "nem" hivatalos frissítéseket, ugyanis eddig csak 3g-s fw-t tudtam letölteni.
A frissítést root-olás nélküli mentéssel végeztem el. A www.huaweidevice.com oldalról letöltöttem a legújabb HiSuite programot, aminek a backupja már rendszerbeállításokat és az alkalmazásokat is menti.
Ezek után gyermekem Nintendo-jának 512MB kártyája segítségével az oldaladon leírtaknak megfelelően végigcsináltam a frissítést- sikerrel. (A legizgalmasabb a hátlap levétele volt).A HiSuite Restore funkcióval a programok visszatöltődtek a rendszerbeállítások visszatöltésénél hibát írt ki
A lényeg: felment hiba nélkül az új fw, amit köszönök utólagis.
-
bakter24
őstag
válasz
direwolf #2661 üzenetére
Igen, felelős, viszont, ha valaki állít valami, és valaki más egy másikat, akkor én nem fogom mérlegelni, kinek van igaza. Ha magamnak nincs első kézből származó infóm, akkor addig marad függőben, amíg valaki más - minél többen, annál jobb - meg nem erősíti valamelyik állítást. Ez lenne a Wiki lényege szerintem.
-
Nara19
aktív tag
Két tokom van egy, + egy igazi
A második (igazi) az e-bay-en vásárolt tok, remélem a link működik.
A tokokról ígértem képeket:
https://picasaweb.google.com/109789446780496016955/HuaweiS7SlimTokok?authkey=Gv1sRgCKnj59yc0ojVEQ -
bakter24
őstag
válasz
direwolf #2655 üzenetére
Ez világos érvelés, de szerintem az akksi kivételnek az az értelme, hogy BIZTOSAN kikapcsolódjon, ne csak mondjuk kikapcsoljon a kijelző, bármi program lehet rátéve, mittudomén stb. Nincs akksi = nincs áram. Magyarán bolondbiztos. Az üres SD meg alap, bármi lehet a fájlrendszerrel azon az SD-n, annál nincs jobb, mintha frissen leformázod. Azért mégiscsak egy új szoftver, bármi gebasz van, vagy "bricked", vagy előlről kezded. De ha egyszer nem olvasta az SD-t, akkor úgyis formáznod kell, akkor meg nem nyertél semmit. Szóval ez is így bolondbiztos. Ennyi lenne az álláspontom a dologról. A jampiskodást azért írtam, hogy ne kelljen ezt a sokat mind leírnom hátha úgy egyszerűbb. De nem úsztam meg. Mért baj, ha az ember a biztonságra törekszik egy olyan műveletnél, amit kéthavonta kell max megcsinálni egyszer? Időbe nem fér bele? Értem a HiFis példádat, de azt naponta megteszed, ezt meg ritkán, szerintem belefér. Biztonsági öv nélkül is megy az autó, a gyerek gyerekülés nélkül is megmarad az ülésen, stb, stb... Nade mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó.
[ Szerkesztve ]
-
Nara19
aktív tag
Bakter védelmére: (bár nem hiszem hogy szüksége volna rá)
A kis "topikot" összehozta, aztán az összegzéseket feltette a saját oldalára. Olyan mint a wikipedia, a lehetőség megvan arra, hogy értelmes dolgok kerüljenek fel, de "hibás" tartalom is felkerülhet. Ha ez így nem jó, miért nem csinálja egy hozzáértő / szakértő ?
-
bakter24
őstag
-
direwolf
őstag
válasz
bakter24 #2653 üzenetére
Dehogy írok neki, nekem aztán nem fáj, csak azért írtam, hogy nem igaz amit a leírásba beraktál. Ennyi, a többi nem rám tartozik.
A fw frissítéssel igazad van, az akkut tényleg újrakalibrálja, ezért kell a teljes töltés, viszont nem kell ki-be rakosgatni, totál felesleges.
Az a jampiskodás megjegyzés meg kicsit erős. Szerintem az a gáz amikor elterjednek ilyen idétlen módszerek egy egyszerű mőveletre, és mindenki azt hiszi ez a helyes.
Az a régi sztori jut eszembe mindig, hogy van az az embertipus, aki egyszer valahogy rájött, hogy egy hifi-t (ez csak példa) úgy lehet bekapcsolni, hogy balról jobbra végignyomkodja az összes gombot, és a jobb szélső a ki-be kapcs. Kikapcsolni meg ugyan így csak fordítva, és az istennek se tudod megértetni vele, hogy ez így nem jó, mert megvan a sikerélménye.
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz
direwolf #2650 üzenetére
Ezt beszéljétek meg ti. Ezért írtam a forrást. A leírásából nekem az jött le, hogy arról a SIMről van szó, amit hozzá kapott. De dobj neki egy PM-et, és tisztázd vele a dolgot. Én inviteles vagyok, nem tudom kipróbálni.
FW frissítés: Nem "elmisztifikálva" van, hanem így bolondbiztos... Sok kütyüt updateltem már életem során, ez még a 2 akku kivétellel is egyszerűbb, mint a nagy átlag. Ha már benne vagyunk, ma tettem fel énis újra az újat, de nem volt nálam a töltő, úgyis felmegy. Csak benne van, hogy ha nincs fullon az akksi frissítéskor, akkor nem fogja totál helyesen érzékelni később. Errő olvastam valami androidos fórumon korábban. Az akku kivétel, meg az üres SD amiatt van, hogy biztosan ne legyen bonyodalom. Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, de szerintem nem éri meg jampiskodni, hogy nekem nem üres SDvel is sikerült... Láttam már ilyen után sírást... És utólag késő.
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
válasz
bakter24 #2647 üzenetére
Hi bakter24!
Van a leírásodban ez a rész:
"Egy hasznos infó a T-Mobilosoknak (Forrás: MA fórum - finecsa):
Tés SIM kártyás a Slimem, amivel ugye lehet telefonálni is, sajnos."Ez így hülyeség, mert amit hozzá adnak Domino WebQuick kárty KIZÁRÓLAG adatforgalomra való. A kedves fórumozó tuti, hogy nem a hozzáadott kártyát használja.
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz
mkRoland #2640 üzenetére
Belső SD formázás? Előtte simán másolással csinálsz róla egy mentést, majd a táblából formázd. Nem tudom biztosan, összefügg-e a gondoddal, de amiket felsoroltál, azok egyike sem formázza a belsőSD-t, tehát ha mindazok után is fennáll a market gond, amiket megcsináltál vele, akkor én a belsőSDre gondolnék.
gretzky77: Szűz memóriakártya kell, de előtte simán átmásolod a gépre a dolgaidat, leformázod, fw fel majd megint format, és simán visszamásolod. Így nem veszik el semmi.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Sziasztok az lenne a kérdésem,hogy szeretném feltenni az ùj t-s Fw-t van egy 8gb-os memkarim amin elég sok dolog van zenék stb,ezeket mind le kéne törölnöm és csak a szoftnak kéne rajta lenni vagy maradhatnak rajta a dolgaim és csak felmàsolom a szoft mappáit,felismeri igy vagy totàl szüz memkari kell?köszi
-
mkRoland
senior tag
Mi volt a gyári firmware build száma 3G-s inviteles esetében?
S7-201uV100R001C207B???
Nincs meg valakinek? El tudná küldeni nekem? Hogyan lehetne visszaállítani erre (downgrade-elni)? -
dzt1
csendes tag
Nos a huawei immáron másodszor is szervizben. Úgy hogy az előzőt cserélték mert nem tudták javítani! Kezdenek erős kételyeim lenni a géppel kapcsolatban!
-
StGabriel
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #2638 üzenetére
OK! Én kb 3 hete telepítettem az Inviteles 207-est és gond nélkül megy a T-home-os gépen.
Gyárilag a 178- as volt rajta és ezért nem is értem a T-home-os 178-as frissítést, hiszen az van rajta gyárilag is! -
mkRoland
senior tag
"Aprócska" gondba ütköztem...
Firmware frissítés megvolt, a legújabb Invis 3G-s van rajta. Tegnap még egész kellemesen futott, tudtam telepíteni Market-ből is, offline is. Ma viszont az a furcsaság fogad, hogy hiába indítok el bármi is letöltésre a Market-ből, a FREE majd az OK gomb megnyomása SEMMIT nem csinál (nem vált szürkére a gomb, nem lép vissza, nem kezdi el tölteni). Offline telepítés szintén nem akar csinálni semmit, megjelenik a folyamatjelző csík, de nem indul el, egy millimétert sem. A "Beállítások" => "Alkalmazás"-ba ha bemegyek ott pedig mindegyik program méreténél csak ennyit ír: "Számolás...". Ürítettem már ki a Letöltéskezelő cache-ét, volt már pár restart, gyári állapot visszaállítás, firmware újratolása, régi FW-ek visszapakolása, stb., de még mindig fennáll ez az "aprócska", és a készüléket használhatatlanná tevő gond... -
Voice24
őstag
Láma kérdés, de firmware frissítésnél törlődnek a telepített alkalmazások?
-
bakter24
őstag
Nem, ez ellenőrző kód, hogy sérült-e a fájl. TotalCommanderben tudsz generálni egyet arról, amit letöltöttél, és ha megegyezi, akkor nem sérült. (röviden: Total commander : fajl/crc ellenörzés, ott md5 bejelöl, majd kapsz egy fájlt, ebben lesz a saját kódod. Ezt összehasonlítod.) De mivel be vannak tömörítve, ha megsérül, eleve nem tudod kitömöríteni, szerintem.
-
jemy
tag
sziasztok!
abban kérnék segitséget, hogy tudom beállitani a skypon, hogy én is lássam a hivott felet, mert állandóan magamat látom, de azt is csak dölve?
köszi! -
Tex
senior tag
Na fenn van a trés, indulhat a tesztelés.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
kraftwerkfan #2621 üzenetére
http://www.redlinepc.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=179:huawei-ideos-s7-slim-masodik-menet-oesszefoglalo&catid=48:bakter-blogja&Itemid=105
-
mkRoland
senior tag
Az új Inviteles 3G-s firmware-t is lehet root-olni SuperOneClick 2.1.1-el!
Már Titanium Backup-pal állítgatom éppen vissza a 216 alkalmazást és beállítást, ami félórája még a régi rendszeren volt... -
kraftwerkfan
tag
T-Mobile-os (3G-s): s7-201uv100r001c178b021 fenn figyel a táblán. Test it!
Köszi mindenkinek!!!! -
Bucy
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2623 üzenetére
Érdekes, akkor marad a kiadás dátuma némi támpontnak, már ha megállapítható...
Azért az legalább igaz, hogy C178-asok között a nagyobb build biztos újabb? -
mkRoland
senior tag
válasz
bakter24 #2619 üzenetére
Nekiálltam csinálni ellenőrzőkódokat, azért nézzétek át, mielőtt biztosra írjátok (csak az UPDATA.APP-ot ellenőriztem, a másik úgyis egy üres fájl):
Inviteles 3G-s: S7-201u V100R001C207B015
SHA1:
83929a7baa22112baa4f64ab0b1e5e4441410224 *UPDATA.APP
MD5:
2214b67f82c04ceb822a0ed835e0c9e6 *UPDATA.APPInviteles Wifi only: S7-201w V100R001C207B015
SHA1:
7b7b1fc38abfae905091a142eecf5b8e3857e85c *UPDATA.APP
MD5:
f1ab0e4e4ae05f5237f7a4cc1f3180f1 *UPDATA.APPT-Mobile-os (3G-s): s7-201uv100r001c178b021
SHA1:
7e0d9f540460be958363d6abce240780f0dcdb7c *UPDATA.APP
MD5:
3d8344c8842bf4d694bbf2f813cc899d *UPDATA.APPMost toltam fel a 3G-s Invitelest, a boot pár percig tartott, viszont a kezdőképernyőn egy sötétszürke alapon nagy zöld betűkkel megjelenő felirat szerint "Érintőképernyő frissítése", "Akkumulátor frissítése" feliratok intenek türelemre. Amikor elkészült, akkor az "Adatmentés sikerült" felirat maradt nekem állandóan a kijelzőn.
-
Bucy
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2620 üzenetére
Ok. Akkor build számok ezek szerint függnek a C számtól is.
Akkor mi a legbiztosabb módszer egy firmware frissességének a megállapítására?
Most ez így tiszta, csak ha custom firmware-t akarnék felrakni mondjuk. -
bakter24
őstag
válasz
kraftwerkfan #2617 üzenetére
Vajon mit írtam 2vel fentebb az újaknak?
Ellenőrző kód: be van rarolva, ha hibásan szeded le nem tudod kitömöriteni. Vagy nem erre gondolsz? De holnap majd megoldom, ma már lemerült a duracell.
-
Bucy
aktív tag
válasz
kraftwerkfan #2617 üzenetére
Hárommal lejjebb? 1.hsz...
-
mkRoland
senior tag
válasz
bakter24 #2614 üzenetére
Mindjárt tolom is fel a 3G-s Invitelest, előtte egy Titanium Backup-pal mentek biztonságit, aztán a friss sw-t root-olva visszarakom az eddig progikat.
Köszönöm mégegyszer!Arra viszont hadd kérjelek a többiek nevében is, hogy egy MD5/SHA1 ellenőrzőkódot tegyél bele légyszíves a leírásba...
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz
mkRoland #2608 üzenetére
Nem kell, köszi, az oldalam elég gyors tárhelyen van, csak egyszer kell feltöltenem. Az egyik Invis mindjárt felér.
Nameg tudod, az exkluzivitásért cserébe a '"Nemhivatalos forrás" annyit kért, hogy ne szórjuk tele vele a netet, mivel hivatalosan még nincs kint. Az oldalamra ugyis csak az talál, aki vagy itt fórumozik, vagy kimondottan az s7-re keres rá.
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
válasz
bakter24 #2607 üzenetére
Nagyon-nagyon szépen köszönjük!
Ha gondolod, a firmware-eket leszedem, amint felértek és feltöltöm még pár helyre (multiupload.com; data.hu; meg még ami eszembe jut), hogy mindenki a megfelelő gyorsaságú tárhelyről tudja majd leszedni, ha szüksége van rá (a linkeket, a törlőkódokkal elküldöm Neked Privát Üzenetben)! -
bakter24
őstag
Uraim... (halk dobpergés)
A hivatalos új FW-ek, amik sok hibát javítanak, elérhetők. Igaz, még nem hivatalosan, arra Okt 7-8.ig várni kell, de "Nemhivatalos Forrásból" már ma van szerencsém megosztani Veletek! Mindhárom ugyanaz, ami fel fog kerülni a HuaweiDevice oldalára is. A linkek a leírásban vannak/lesznek, a T-mobilos már tölthető, az Invisek most töltődnek, és hála az Invitel ÓÓóriási feltöltési sebességének, még egy kis időbe beletelik.
Tudom, hogy furcsa kishazánkban, ha egy igéret teljesül, de még ebben a hónapban (értsd: éjfél előtt, ha nem száll el a netem) mindenki a kezébe veheti (virtuálisan) a legújabb FW-t!
Jó frissítgetést, csak óvatosan! Akksi legyen feltöltve, stb.
[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
válasz
heetomi #2604 üzenetére
Nem az a gond, hogy nem működik egy programmal pl a forgatás, hanem, hogy egy idő után elfelejti, hogy el kéne fordulnia. Újraindítás segít rajta, vagy, ahogy észrevettem, ha ki majd be kapcsolod az automatikus fényerőt. Hogy miért, nem tudom. De amúgy, ha működik, akkor minden programmal működik.
-
heetomi
csendes tag
Sziasztok!
A tesztben negatívumként lett megemlítve, hogy a kezelőfelület csak kevés helyen fordul el.
Esetleg valaki el tudná mondani nekem, hogy mely alkalmazásoknál működik az automata elforgatás funkció?
Elsősorban az érdekel, hogy ebook olvasásnál működik-e a g-sensor?
Na meg persze képnézegetés közben.
Előre is köszi! -
Smiro
senior tag
Hogy a bánatban lehet letiltani a felbukkanó rohadék hirdetéseket? Soxor eltünteti a tálcát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Kerékpársportok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest