- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lawrence74
tag
válasz
kiskatz #12322 üzenetére
Az a gond hogy beletettem a romba a Flash Playert, na ezt nem kellett volna. Azért nem működik a stream sem.
Megoldás: Root Explorerrel menj a /system/app mappába és töröld a Flash_Player.apk-t, indítsd újra a tabletet, telepítsd fel a Play!-ről a Flash Playert, és működnie kell.Szerk:eladóhardver megelőzött, az is egy megoldás.
-
bakter24
őstag
válasz
kiskatz #12322 üzenetére
Nekem gyári romom van, flash fentvan, plusz Opera Mobile (desktop módban) és TV Gyusziról megy az RTL Klub (flash), meg a Retro MeseTV (Widows Mobile) is.
Az általad írt böngészőket nem ismerem, plusz a romban nem tudom, van-e valami gond, ami ilyet okoz, ha erre jár majd valaki a Lawrence74-hívők közül (én is az vagyok, de még csak papíron ismerkedem a tanaival
), akkor biztosan mond újat az ügyben neked.
-
bakter24
őstag
-
sgyimi
csendes tag
-
bakter24
őstag
Nem biztos, hogy egyforma a problémánk, de nekem is volt ilyen, hogy végigment a csík, de a market listájában továbbra sem az "installed" volt, hanem a "free". Ha ez van, akkor a beállítások->alkalmazások->letöltésvezérlő->adatok törlése volt ami nekem megoldotta. És a harmadiknál arra is rájöttem, hogy akkor áll ez elő, ha épp sok letöltés megy a marketből egyszerre, és kikapcsol a kijelző, amivel együtt jár, hogy bontja a wifit. Vagy csak simán megszakad a wifi.
És azt is megtaláltam elvileg, hogy be lehet állítani, hogy ne bontsa a wifit mikor kikapcsol a kijelző, ez a beállítások->vezeték nélküli...->wifi beállítások->menü gomb->speciális-> wifi alvó üzemmód... alatt lehet.
Más: Tervezek a saját oldalamon egy videókkal megtámogatott hibajelenség-leírást, hogy egyértelmű legyen a most csatlakozóknak, hogy mit jelent a "hang-klattyanás" pl. A nekem eddig feltünt hibák: hang-klattyanás, webkamerás ujraindulás, hang-akadozik-kikapcsolt-kijelzőnél, meg ez a fent leírt market dolog (bár ez lehet tipikus android)
Ha van még gyakori hiba, ami nekem nem jött elő, vagy csak nem tünt még fel, írjátok+, hogy teljes legyen a "gyüjtemény" -
sgyimi
csendes tag
Nekem is volt ilyen problémám.De azt hiszem, hogy a fiók beállításnál rontottam el. Törölni akartam visszatenni a gyári beállításokat, de az sem működött. Telefon ügyfélszolgálat, futár el, majd 3 nap múlva vissza, másik program(enyém nem 3 g, ) de a telefonost tették rá.
Azóta működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest