Hirdetés
- Yettel topik
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2025: Dübörgő basszus a Soundcore-tól
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
Köszönöm a valaszokat. Be mentem polusba 3 perc volt, de akkor is... kApják be. Szo szerint szarul vagyok és ilyen apróság miatt nagyon nem volt kedvem elmenni.
amúgy gmail ott megakad hogy várakozas szinkronizalasra.
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
-
shift+ő
senior tag
válasz
kaligula #3887 üzenetére
A Nokia a Samsung és az SE mind más. Most van nálam egy SE X8, A sajátjával jó, de az sajnos nem inear, ezért egy Nokiával használom amivel nem működik a felvevő gomb, pontosabban csak a PLAY gombként funkcionál. A Samsungé, pedig abszolút nem jó, mert ott csak akkor jön át normálisan a zene, ha nyomom a felvevő gombot. Ehhez hasonlóan működik az iPhone fülese a Nokia telóval. Szóval szerintem legalább 3 féle szabvány van.
-
Luissimo
veterán
válasz
kaligula #3879 üzenetére
használj Opera Mobile böngészőt.
Settings/advanced/user agent -----> desktop beállítással olyan lesz, mintha nagygépen böngésznél, nem az index.m oldalt hozza be, hanem a teljesértékű index oldalt.(tudsz kedvedre bagyítgatni benne pl.)
egészen más az élvezeti értéke. :-) -
b-csigabiga
csendes tag
válasz
csabi10 #3825 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a jó ötleteket!
Akkor nekem így sikerült:
A jó ötlet tőled származik kedves csabi10. Köszönöm! Azzal a kiegészítéssel, hogy letöltés előtt valóban le kellett választanom az sd kártyát, majd amikor telepíteném a progit, szól a kütyüm, hogy be kéne kapcsolni az sd kártyát!
NESZE! Bekapcsoltam!
De akkor meg ezek a játéktípusok nem töltődnek le! A másik meg miért igen?!
De mindegy is! A lényeg, hogy sikerült, örömébodóttá!BCsB!
-
bakter24
őstag
válasz
vegyszer #3885 üzenetére
Micro HDMI: A TV-től vagy monitorodtól függ, hogy fog-e menni, a csatakozó micro HDMI (Type D), de a tábla csak 800x480 képet ad ki magából, ez sehol sem állítható át. Tehát, ha a TV-d tudja ezt a felbontást kezelni, akkor hurrá, ha nem tudja, akkor NOT.hurrá. Az oldalamon (első hsz -> link) a leírásban van már pár TV típus felsorolva, amikkel megy, meg amikkel nem megy.
-
vegyszer
addikt
válasz
eladohardver #3874 üzenetére
szervusz!
T kértya aktiválás... ismerős.
én ma két hete kaptam meg a gépet, pénteken eldöntötem, aktiválom.
a neten azt hittem, meg lehet tenni, hát nem!
akkor nem maradt más a FIZETŐS számon hívhatom őket!
4 perc után a néni rájött, hogy ez egy netkártya, amit Ő nem tud aktiválni, és bár a kis papír azt mondja, hogy a kártya sorrozat száma+PUK kód fog kelleni, a pukot nem kérdezte.
bezavart egy T-pontba, direkt nem partnerhez...
én szombaton játékiból tettem egy próbát, fel akartam hívi a net kártyáról a 1230-at. a hívás ki is csengett, a szám kapcsolt is, hogy már mi frankó csákók vagyunk, ne itt keress, hanem a 1430-on, de a mondóka után kiderült, a hívás oda futott be, keresem az aktiválás, vagy a "nénivel való beszélgetés lehetőségét" de kidob, viszont jöttt két SMS, mondom fasza, akkor ezek szerint egy hívás is elindítja a net leforgalazhatóságát.
HÁT FÉLIG!!! az ídő ugyan ketyeg, de forgalamt generálni azt nem lehetett még mindég. Másnap go T-pont, mondom nem adom alább, legyen a duna pálza. 2x 25 km jegy, meg másfél óra az életemből, és a válasz: Ezt ők nem is tudják aktiválni!
Mondom hurrá.
este megint felhívom őket, hogy akkor aktiválják, mert a bácsi személyesen azt mondsa, ők megint visszadobtak a Trépontba, de mondom, ott nem tudtak velem mit kezdeni, amjd még megpróbáltam ezt a folyamatot 3x. de nem ment... idő ketyeg a net szerint is, de forgalom az nincs...
kellemes ajándék az ilyen,Hívom a kőzponti probléma megoldó vonalat, de semmi felveszi a telefont, elmondom a mondókámat, kapcsol, majd az oda, ahol lativálni lehetne, mondom ott vár 4y próbálkoztak sikartalanül, akkrr menjek tépontba, mopndom voltam, de ott sem tudtak mit kezdeni vele, akkor hívjam a központi számot, mondom, ők kapcsoltak ide, de 50 perc díjköteles hívás után egy a biztos, enkem még mindég nincs netem...
Rögztítettem ismételten a panaszomat...(Ugyan rögzíttettem a problémámat, de nem jött válasz másfél hét alatt sem.)
majd gondoltam egyet, és a dunakeszis t-partnerhez bementem még hétfőn, hogy nézzen már rá mi a sz@rot nem tudnak ezek a pi..ák bekapcsolni, bácsi kezét felteszi, a néni azt mondja pill, ha végez a pacienssel, akkor ránéz.
bediktálom a számot, és azt mondja a kártya majdnem aktív, de nincs néven, és kattintott egyet, és jött az üdvözlő sms, hogy de várták már, hogy tudjam náluk kőteni a péremet!!!Tanúság: öröm ilyet ajándékba kapni. (a tés bácsi fiókjában volt vagy 4 ilyen kártya, de azért nem foglalkozott vele, mert nem tudta ő sem beizgatni őket... szerintem ez többet mond ezer szónál
)
Úgyhogy annyit tudok mondani, hogy kitartást!
Ja, mivel szombaton elindult az idő, de csak pémnteken lett net, ezért értelem szerűen kilett szombaton a net kapcsolva, és alig tudtam leforgalamzni a negyedét...
pedig direkt videó cseteltem a kntójukra, meg ilyenek...megismertem a viber nevű appot, negyon bejött, jobb mint a skájp.
nekem annyi nyűgöm volt a táblával, hogy egy hét alatt minimum 15x bootlt be...
az új gyári rom óta eg egyszer sem...
megérte feltenni.Egyetelen komolyan zavarő bugot leltem benne.
Feltettem egy billentyűzetet, de minden egyes olyan aklammazásnál, ahol még nem adtam meg, hogy mi a default billegető újra, és újra meg kell adni.
ahol ezt megtettem, megmarad, de minden újabb beviteli ablaknál egyesével megtenni kicsit idegesítő...és egy jó lancser is jó lenne, aholy lehet a hosszú oldalra tenni a tálcát.
meg annyi bug volt, hogy a naptár widgwetben a hetek napjai nagyon furák voltak...
Volt legalább 3 nap, ami 'SZ' volt, kettő 'T', meg tán kettő 'F'...
de miután kitöröltem a naptárból azt, hogy a mentett időjárási adatok megjelenjenek, megjavult.Viszont a média lejátszó krixkrakx betűket adnak ki az ékezetek helyütt...
igen Zavaró.volt linkelve az imént micro ucb fej... megnéztem az oldalon, van ott micro HDMI fej is...
valaki tudja mit kell nézni rajta, hogy az menjen is majd vele?valakinek valami ötlete ezekre?
THX!!!
-
shift+ő
senior tag
válasz
eladohardver #3880 üzenetére
A 4 pólusú 3,5 jack többféle variációban létezik, ezzal a Nokia headsettje a kompatibilis.
-
bakter24
őstag
válasz
első h. kérdés: Nem tartozék
második h. kérdés: Lehet, nekem egy Nokia BT headsetem van (stereo hang+mic) és működik vele, igaz még csak zenére használtam, a mikrofonját nem tudom, de szerintem annak is kell mennie. Illetve lehet vezetékest is, aminek 4 érintkezős 3,5-ös jack csatlakozója van.
Upd.: Lassulok
Nagyon lassulok
Hiába, a korral jár...
[ Szerkesztve ]
-
DM43
őstag
válasz
A headset nem gyári tartozék, de lehet hozzá csatlakoztatni (4 érintkezős jack dugó). Amennyiben csak sima fülhallgatót csatlakoztatsz, akkor is letiltódik a beépített mikrofon.
-
mkRoland
senior tag
válasz
Nem hülye kérdések!
1, nem tartozék
2, lehet hozzá, igen, sima 3,5mm-es jack-dugó kell, aminek nem 3, hanem 4 részre van osztva a csatlakozója!Nézd meg a 2 dugó közötti különbséget ITT meg ITT jobban látszik!
[ Szerkesztve ]
-
eladohardver
őstag
Hülye kérdés1.:
- Headset ugye nem tartozék?
Hülye kérdés2:
-Headset-et lehet e csatlakoztatni a készülékhez, úgy értve nem vezetéknélkülit.
-
kaligula
tag
Sziasztok. Én tulajdonképpen csak a WiFi gond miatt tettem fel a főzött ROM-ot, de nem lett jobb. A tapasztalatok egyenlőre ellentmondanak a programozói józan észnek, hisz mindenkinél egyformán kellene mukodnia. Remélem jön valami használható frissítés. Ezen felül a kis gép szerintem abszolút használható, ár/érték arányát tekintve kimagasló.
-
fityere
senior tag
Most szóltam a szuper szerviznek, hogy már azok is megkapták akik utánam rendelték erre azt mondták akkor megsürgetik. Nagyon kíváncsi leszek nekem mikor jön meg a gépezet.
-
bakter24
őstag
válasz
fityere #3869 üzenetére
Engem tegnap hívtak az Inviteltől (#3832 hszben részletezem, elég vicces volt) szóval náluk még van akció. Igaz, ott meglévő szerződés kell, amin már lejárt a hűségeskü.
-
eladohardver
őstag
válasz
csabi10 #3827 üzenetére
Nekem most jött meg 16.-án rendeltem. Jótálási papír nálam sincs ...
fw: S7-201uV100R001C207B015Ráadásul felhívtam a t-bigyót hogy azt a számot amit adtak h ezt köll hívni ha aktiválni akarom a kártyát... bediktálom a hosszú számsort, meg a puki kódot... persze ő nem olvasta vissza nekem a hosszú számsort.... erre benyögi a csaj, hogy vmi probléma van, menjek be a tré pontba és ott próbáljam meg, be aktiváltatni vagy ha nem sikerül akkó kapok 1 új kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
-
HIJ
őstag
Na tegnap felraktam az új T -s FW -t, de sajnos a wifi problémám megmaradt. Kinyomom a képet és kb 20p múlva ha visszalnyomom és szeretnék nezetni, akkor nem tudok. Wifi ki-be kapcs kell hogy helyreálljon... A wifi beállításoknál az alvó mód soha -n van.
-
jampop
tag
válasz
addamka #3862 üzenetére
Én ezen izmozok már szombat óta. 10.21-től nincs kínálatban és nem is lesz a T-Home tájékoztatása szerint. Szombaton ment a párom megrendelni, fél órát szerződtek vele, majd közölték, hogy nem elérhető már a tablet. A T-Home aloldalán ráadásul még kínálatban is van. Adnál arról infót, hogy mikor, hogyan rendeltétek?
-
Tex
senior tag
Ha kábellel kötöd össze a géppel az értesítések között megjelenik két figyelmeztetés USB-vel kapcsolatban. Az egyik a hiba keresés (usb debugging), ez csak akkor jelenik meg ha be van kapcsolva, rootoláshoz kell (Menü -> Alkalmazások -> Fejlesztés -> USB hiba keresés).
A másik az USB kapcsolat (úgy rémlik ez a neve) abba be kell lépni és engedélyezni kell akkor tudod elérni az sd kártyákat (a belsőt ill. ha tettél bele a külsőt). -
Most akkor t-home-nál nincs már S7 slim? Mert anyóspajtás ma adott le rendelést, és azt mondták neki 2 hét és viszik.
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Adott egy ilyen készülék, gépre rádugom megjelenik a két drive meg a hisuite telepítője, de akét drive-ba nem tudok belépni mert azt írja ki hogy helyezem be.
Látom működnie kéne ahogy vissza olvastam, mi lehet a gond, így semmit nem tudok rátenni. -
kaligula
tag
Üdv! Én a tz-s ROM-mal használom már egy ideje, ami sokban gyorsabb, mint a gyári. Egy hibát találtam - a böngésző olykor egyszerűen bezár - ez gondolom az android hibája. Amúgy nálam a sima ROM a világon semmi hibát nem produkált.
ui: vennék agy dokkolót, ha valaki rendel magának, rendeljen nekem is! -
noxika72
tag
Egy jó képnézegetőt tudtok ajánlani?
A Floating Image-t használom, de hátha van jobb. -
Nara19
aktív tag
Letöltöttem a VLC playert, igaz hogy alfa, de eddig nekem tetszik.[link]
Bocs, rossz volt a link.[ Szerkesztve ]
-
bakter24
őstag
A durva, hogy mielőtt kijött a S7, még csak mezítlábas újonc voltam
Szerintem ma lettem fanatikus, de nem is figyeltem!
Köszönöm szépen. De a többiek érdeme is, hogy itt egy segítőkész közösség jött össze. Szerintem ebben a majd 4000hsz ben nincs megválaszolatlan kérdés (lehet hogy van, de az nem elég fennkölt, hogy "csak kb 3 megválaszolatlan kérdés van...")
[ Szerkesztve ]
-
Nara19
aktív tag
Direwolf mit szólsz a Kindle Fire-hez?:-))))))
-
Breki
veterán
Szuper írtam a helyi elektronikai boltnak OTG kábel ügyben elküldve az összes itt található linket és leírást és ezt a választ kaptam
"azért jelentkezem, mert találtam itthoni szállítónál otg kábelt, ha még aktuális. 1600Ft.
vagy rendelhető otg-s átalakító, kábel nélkül, 100Ft körüli áron."otg átalakító nem tudom milyen lehet, de 100 forintért bevállalom, remélem nem írta el az árat
-
bakter24
őstag
válasz
csabi10 #3831 üzenetére
Az Invisekhez pl nincs, mivel csak bérled, tehát bármi van vele, mindenképp az Invitelbe kell vinned. T-nél nem tudom, hogy működi ez.
Kb 15 perce hívott egy csajszi az Invitől, és a figyelmembe szeretett volna ajánlani egy nagyon kedvező lehetőséget, mivel már régóta vagyok hűséges előfizető, kaphatok egy "úúgynevezett" táblagépet. Hallottam-e már arról, hogy mi az a "tááááblgép"?! Mondom neki, nagyon jó a marketing, csak öngól, mert én már bizony be vagyok hálózva, ráadásul épp az Invitelnek sikerült ez. Mondtam neki, máskor nézze figyelmesebben azt a monitort, ami előtt ül... Mindketten jót röhögtünk...
[ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
Megérkezett végre nekem is. Kb. 1 óra nyomkodás után nagyon tetszik. Minden megy rendesen eddig. Nekem az S7-201uV100R001C2207B015 FW van rajta, ahogy nézem ez inviteles
vagy nem, és ahogy nézem a legfrissebb. Lehet hogy a T az inviteltől kért eszközöket? Mind1 most egyenlőre marad ez majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Plumpy
aktív tag
TRZ féle firmben miért nem lehet bekapcsolni a bluetooth-t?Bocsika, repülőgépes üzemmódban jogos a tiltás...
[ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
válasz
b-csigabiga #3819 üzenetére
Ha van benne sd kártya próbáld meg leválasztani és utána telepíteni. Ez egy másik fórumon olvastam ott segített.
-
csoki46
senior tag
válasz
Én is a market frissítést távolítottam el és megoldódott, egy próbát megér! Ha van valami fejlemény majd jelezz!
-
bakter24
őstag
válasz
Atombiztos megoldás még nincs rá, két dolgot tudok mondani:
1: Nekem is csinálta ezt, egy sima újraindítás után meg letöltötte ugyanazt.
2: A régebbi market nem csinálta ezt nekem előtte. Tehát az alkalmazásoknál "Market" -> "frissítések eltávolítása." Ez a két tapasztalatom van erre. -
DM43
őstag
válasz
Rabidsnail #3821 üzenetére
nem tartalmaz
-
Rabidsnail
senior tag
TRZMOD-V3! Használja valaki? Ha igen, szeretném megkérdezni, hogy vajon magyar nyelvet tartalmaz-e? Köszi!
-
b-csigabiga
csendes tag
Sziasztok!
Segítség!
Annyi sok okosságot begyűjtöttem innen hogy csak na! De most elrontok valamit, csak nem tudom mit!
Szeretném a lányomnak telepíteni a Talking Gina vagy akármelyik rokon kis állat játékot! /van a Marketban egy családra való!/
A market szerint a mi "hüvelyesünk" kompatibilis az alkalmazással, de nem telepedig mert szerinte nincs hely az SD kártyán, vagy a belső memóriában! DE VAN annyi mint rengeteg!
Meg még csináltam többet!! Meg a letöltés vezérlőt is kitisztítottam! Mást tudok telepíteni, de ezeket nem?
Mit szúrok el?Esetleg ötlet?
Minden segítséget élőre is köszönök!
BugoCsigaBiga
-
bostone
addikt
válasz
Khelben #3817 üzenetére
Nálam az ES File Explorer kiválóan bevált erre a célra.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
Arra van megoldas, hogy a tableten lejatszak egy videot, ami egy lanra kotott hdd-n csucsul? Astro gyonyoruen kilistazza, de amikor rabokok kiirja hogy tavoli filet nem tud megnyitni...
-
MCs88
aktív tag
2 kérdésem lenne:
- Olvastam néhány napja itt, de most pont nem találom, hogy mi a helyzet a wifi-vel alvó módban. Jó lenne ha nem kapcsolná le egy idő után.
- A Domin Web Quick SIM-nek van-e lejárati ideje, ameddig be kell aktiválni?
-
bakter24
őstag
válasz
fityere #3812 üzenetére
Még az elején feldobta valaki, hogy lehetne "S7 Slim simogatót" nyitni azoknak, akiknek már hiányuk van, a nagy várakozás közben
Most megint aktuális! Már nem tudom, ki írta, most lusta vagyok visszakeresni, de azon akkor elég sokáig röhögtem, nagy poén volt
[ Szerkesztve ]
-
MCs88
aktív tag
Üdv!
A mai nappal én is csatlakoztam a táborhoz
Azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam, mert 14.-én lett megrendelve a kábelnet hűség mellé és ma meg is jött. Ez 7 munkanap.FW update megvolt, eddig tetszik
-
-
DM43
őstag
Az a helyzet, hogy amíg fenn volt a gépemen, addig nem néztem meg. Viszont az eredeti leírásban ez szerepel: Rooted and busybox installed (during flashing process)
-
Gabbo
aktív tag
Üdv fórumtársak!
A trz fw-s gépet is lehet rootolni a bakter által leírt módszerrel?
Vagy a trz upgrade progival is lehet a root and install busy box indítóval, ha már trz van a gépen? Mert ott van mögötte, hogy offical rom. -
DM43
őstag
válasz
generic #3795 üzenetére
Fel akarom rakni a trz romot.Ezt is úgy kell telepíteni, mint a gyárit? Fel kell másolni mem. kártyára és magától települ?
Nem. A zip-et ki kell csomagolni a pc-n valahova és a benne levő upgrade.cmd -t kell elindítani. Természetesen előtte össze kell kapcsolni USB-n a tablettel. A Huawei-en az USB hibakeresést be kell kapcsolni, viszont a csatlakozást nem kell felépíteni.
Bővebb info itt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- EA Sports WRC '23
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest