Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
rytsye
csendes tag
Mindent úgy csináltam ahogy mondtátok ,de ahogy kikapcsolom a gépet a vifis kapcsolatom elmegy a tablet-ről.látja hogy van de nem csatlakozik pedig kód se kell hozzá.ahogy a gépet bekepcsolom és kapcsolódok a gépen a netre egyből jó. Én ezt nem vágom :-). Mondjuk valami földgömbnek is kell világitani a routeren de az tök sötét és nem is tom beállitani ,hogy működjön.Segítség ?????
-
Tex
senior tag
válasz
bakter24 #1795 üzenetére
Az egyes pont nálam nem jött be simán elindult, de akku kivétet biztosan nem váltja ki legalábbis ha világítva maradnak a billentyűk. De azért néhány dolgot át kavart a gépben rakhatom rendbe.
A második az biztosan a factory reset, mert azt már kollégám slimjén csináltuk. -
bakter24
őstag
Ezt bedobom ide is, mert hasznosnak tűnik. Az oldalamra kaptam kommentnek:
Gabriel: "Én úgy jártam, hogy egy program telepítés után nem volt hajlandó elindulni a szerkezet. Csak az IDEOS logó cirkált egyfolytában a képernyőn és tovább sehova. Felhívtam a T-Home szervízszolgálatát és nem tudták megmondani, hogy mit kell ilyenkor tenni.
Nos elkezdtem mindenféle billentyűkombinációkkal kísérletezni és az alábbiakra jöttem rá:
1. A kikapcsolt gépet a hangerőszabályzó billentyű 'fel' helyzete és a bekapcsoló gomb együttes megnyomásával indítod. Amikor az IDEOS cimke megjelenik, akkor elengeded a bekapcsoló gombot és kis idő múlva megjelenik egy felirat, ami az eszköz resetet ajánlja fel. A szöveg értelemszerűen arra utasít, hogy a HOME és VISSZA gombokat együttesen nyomd meg és a reset végrehajtódik.
2. A kikapcsolt gépet a hangerőszabályzó billentyű 'le' helyzete és a bekapcsoló gomb együttes megnyomásával indítod. Amikor az IDEOS cimke megjelenik, akkor elengeded a bekapcsoló gombot és megjelenik az Android logó, valamint elindul a teljes rendszer újra telepítése. A folyamat elég gyorsan végbemegy és a gyári teljesen szűz Android op. rendszer települ fel. Természetesen angolul és minden telepített alkalmazásod nélkül, de legalább megy. Kezdheted a beállításokkal és az alkalmazásaid újra telepítésével, de ezzel nekem sikerült újra életet lehelnem az eszközbe."Ha valaki megerősítené ezt, akkor megy a leírásba!
-
Tex
senior tag
Nyugalom!
Jó a leírás tolhatod a rútolást.Kiegészítésként még leírom hogy ha nincs automatikus indítás beállítva a win-edben akkor 3 meghajtónak kell megjelennie abból az első lesz az amin a Huawei cuccok vannak itt a gyökérben van egy setup.exe azt indítsd el.
[ Szerkesztve ]
-
Totis
aktív tag
Gondolom akkor ez ADSL. Ami kijön az ADSL-ből kábel, azt a router megfelelő port-jába (WAN) kell dugni. Majd a számítógépet (feltéve ha vezetékes net-et akarsz rajta) bedugni az LAN0 - LAN3 valamelyik port-jába. Remélem ezen a router-en így hívják.
Működni fog számítógép nélkül.
Totis
-
rytsye
csendes tag
Köszi a segítséget!!!! Sikerült beüzemelni a router-t! Még egy kérdés hozzá.
- Lehet hülye kérdés ,de úgy nem tudok router-ről netezni ,hogy az asztali gépet amihez csatlakoztattam nem kapcsolom be? vagy mindenképp be kell, hogy kapcsolódjak a net-hez? Köszönöm!!!!
-
Grecky
senior tag
válasz
Szpisti #1781 üzenetére
Ez az útmutató jó a root-hoz?
https://sites.google.com/site/his7slim/how-to/root-olas -
Grecky
senior tag
Üdv.
Próbálta már valaki AD-HOC hálózattal? Úgy értem rootolás után patch-el, vagy app-el felismeri ezeket a hálózatokat?
Egyáltalán rootolta valaki már?
Iphone 3gs-el kellene összelőnöm.
A válaszokat előre is köszönöm! -
Bucy
aktív tag
válasz
gabor2009 #1760 üzenetére
Amíg nem volt aktiválva a T-s SIM-em a TeleNoros kártyámmal használtam adatra és ha közben hívtak beszédre is gond nélkül.
Valaki használja WPA2-PSK AES titkosítással a kütyüt? Nekem nem kap IP címet, tipikusan titkosítás kezelési hibának tűnik, de nem tudom az AP a hibás, vagy a kütyü, mert nincs nálam a laptop és nem tudom tesztelni.
-
Nara19
aktív tag
válasz
noxika72 #1768 üzenetére
Noxika72
A tok linkje: Bucy 1072 hsz.
A tok képei: foxi69 1126,1131,1132,1134,1135 hsz.
A direkt link: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220829604060&ssPageName=STRK:MEWAX:ITA tok tényleg jó, én kaptam egy s7-hez való fóliát is pedig (tudtommal) nem rendeltem
Rendelés menete (thx Sagesz93):
1, PayPal account (ha nincs)
2, Ha van kártyád jó, ha nincs utalsz mint én
3, 3 munkanap alatt PayPal feltölt
4, e-bay account (ha nincs)
5, megrendel és PayPal fizet
6, türelmesen vár (aug 22 - szept 5)
7, kipróbál és örülBakter:
A HDMI kábel szept 18-re lesz itt, a TV-kről utána tudok info-t[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
192.168.0.1
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Lenne egy olyan kérdésem olyan valakitől aki a t-mo....os tabletet rendelte ugye adtak hozzá egy routert. Hol találom a jelszót, felhasználonevét valamint kapcsolódási címét ?nem tudok rájönni. Segítsetek hol találom ezeket valamint valaki mondja el legyen szíves hogyan tudom beüzemelni!!!! Sajnos nem vagyk egy informatikai zseni :-) .
Előre is köszönöm !!!!!! -
Nara19
aktív tag
Megjött a tok, (tök) jó!
-
gabor2009
csendes tag
meglévő 3 win7-es hálózatba be lehet vhogy illeszteni az IDEOS Slim-et? Valamiféle munkacsoportot létrehozni a Win7 rendszerhez hasonlóan? képek, zenék, filmek lejátszása
-
bakter24
őstag
Próbálta már valaki szivargyujtós töltővel használni kocsiban (hol máshol
)?
-
gabor2009
csendes tag
Nekem 9 napra hozta a futár a T-home-tól. Saját hangszórója meglepően jól szól. Van valami app weblapok teljes mentésére, hogy offline is lehesen olvasni? Hol lehetne hozzá tokot venni?
TurboSIM-mel vagy más módon hogy lehetne függetleníteni, ki tudja?
Hangszóró tényleg kattog
Ui: Hátlapot legelőször hárman szedtük le....[ Szerkesztve ]
-
zagi8
csendes tag
Hellosztok!
Most akarok venni egy ilyet és lenne pár kérdésem:
1. Milyen tartozékok vannak a dobozba?
2. Mivel lehet böviteni ? (Több helyen olvastam, hogy microSD-vel de olyat is olvastam hogy rendes SD-vel)
Elöre is köszi
-
foxi69
tag
válasz
direwolf #1750 üzenetére
Nem tudom kinél láttál, olvastál ironikusat, de nekem nem volt ilyen szándékom. Jött egy kérdés, amire én saját tapasztalatból válaszoltam, lertam, hogy nálam mi oldotta meg a problémát. Ezt követően megtudtam, hogy a saját tapasztalatom nem is lehet valós. No com....
-
bakter24
őstag
válasz
HuaweiU8500 #1751 üzenetére
Azt lehet tudni, mi akkor a 10 érintkező alul? Lehet erről találni valamiféle leírást, akár "nemhivatalosan"? (Mármint az alsó tüskesorról, melyik láb mire lenne képes értő kezek közt)
-
sagesz93
addikt
csoda történt!
Ma hívtak, persze rosszkor, majd később visszahívtam a számot és a tab miatt hívott az emberke, kérdezte hogy kaptam-e már.... Ezt ők nem látják vagy mi..?
Aztmondta akkor rendel nekem, szerdán lesz belőle és csütörtökön hozzák. Reméljük a legjobbakat -
direwolf
őstag
Ha úgy véled rendesen működik, akkor próbáld ki a Google Skymap-et
Bár azóta kijött 2 frissítés, lehet, hogy szoftverből korrigálták... mert hogy lehet úgyis, hogy adott programban javítják a Huawei balfaszkodását. De ettől még a probléma rendszerszinten nem lesz megoldva (hogy Skynet258-at idézzem
)
Ja és ez az ironikus hangvétel tényleg nem áll jól. Ez egy nehéz műfaj, csak hozzáértőknek ajánlott
-
foxi69
tag
válasz
Skynet258 #1748 üzenetére
Köszönöm. Én csak egy mezei felhasználó vagyok, aki nem is akar elmélyülni a szükségesnél jobban az adott eszköz és rendszer belső dolgaiban, pusztán rendeltetészszerűen használni az adott műszaki berendezést. A leírt problémával sokáig szenvedtem magam is, amíg itt a fórumon valaki fel nem vetette a véletlenül észrevett lehetséges megoldást. Kipróbáltam és nálam azóta ez rendesen működik. Hogy ez hogyan történhetett meg rendszerszintű beavatkozás nélkül nem tudom, de engem itt konkrétan csak az eredmény érdekel. Ha kezedben lesz a gép, remélem a kellően tudományos megoldás is elérhetővé válik:-):-) Peace
-
Skynet258
veterán
Még mindig nem értem, miért veszed a dolgot személyes támadásnak, de a te dolgod...
Mivel a huawei rendszerszinten cseszett el valamit, így csak ők tudják javítani, és a #1737-ban le is írták: firmware frissítés, olyan firm, amiben javították a giro-t kezelő algoritmust.
Nekem semmivel sem sikerült kiküszöbölnöm a hibát, mivel még nem jött meg a tablet - de az android alapjai ugyanúgy működnek mindenhol, ezért is írtam, amit. -
Plumpy
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #1742 üzenetére
De én mégis szeretnék, egy hozzá való dokkolót, mert abban olyan jól mutatna...
-
Plumpy
aktív tag
Én voltam az, aki egyet már visszavitt gariba ilyen miatt... Én is felraktam a Go Launchert, addig nem volt bajom, amíg újra nem indítottam... Első restart után, mikor a GO már alapértelmezettnek volt állítva ugyanezt produkálta... Tök érzéketlen volt. De mostmár legalább van hozzá firmware, amivel úgy látszik rendbe lehet rakni...
-
bakter24
őstag
válasz
Miért, mit tud konkrétan? Mivel az alján van 10 érintkezési pont, gondolom, nem csak tölti.
-
Surmi69
tag
válasz
A T vagy más miért nem forgalmaz hozzá tokot, tartót, autós töltőt...stb?
Rengeteget eladtak már belőle.
Kérdeztem a gyártót, de ők csak hivatalos forgalmazóval állnak szóba -
Tex
senior tag
válasz
advocat #1733 üzenetére
Én beugrottam vaterára 50-ért vettem egy bontatlant (én bontottam fel) routerrel együtt.
Kiszámoltam hogy így jobban járok:
- nincs rablánc (2 év),
- olcsóbb, mert a kedvezményes IPTV csomagomat módosították volna kb. 10000 Ft-l többet kellene fizetnem havonta.Az újabb trés szoft van rajta S7-201uV100R001C178B011 kamera bug ezen nincs, klattyanás meg nem zavar.
Két bug-al találkoztam eddig:
1. Kikapcsoláskor (lemerüléskor is) előfordul hogy a gombok világítva maradnak.
2. Egyszer lemerülési kikapcsoláskor nem kezdte el a töltést, be sem lehetett kapcsolni úgy hogy már töltötte kb. 20 percig.
A megoldás mindkét esetben akku kivétel volt.
Egyébként nagyon meg vagyok elégedve a cuccal, természetesen független.Mondjuk ha kémkedni akarnak úgy is kell csinálni!
[ Szerkesztve ]
-
ka64
tag
Tok és fólia terén kinek mi a tapasztalata? Mit érdemes megvenni?
-
Skynet258
veterán
Felőlem tehetsz rá magasról, attól még az android így működik... Nem értem mire fel flegmázol, inkább előbb olvass utána a dolgoknak. Nem baj, ha nem értesz hozzá, de ha valaki mond valamit, akkor legalább ne gyere ezzel a "teszek rá magasról" dumával...
És itt be is fejeztem, mert én is teszek rá magasról.
-
foxi69
tag
válasz
Skynet258 #1735 üzenetére
Mondjuk én pont teszek rá magasról, hogy mi az, ami "elvileg rendszerszinten" történik. Volt egy meglehetősen idegesítő hiba, amire itt ezt az ötletet dobták fel és szerencsére nálam ez megoldotta ezt a problémát.
Ha esetleg tudnád rá a tuti megoldást ne tartsd magadban!
-
foxi69
tag
válasz
advocat #1733 üzenetére
Nekem ez segített: Labyrinth Lite, Van benne kalibrációs lehetőség. Mióta azt megcsináltam megy rendesen.
-
advocat
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Örömmel jelentem, hogy péntek óta én is gyarapítom az s7 slim használók lelkes táborát
Én nem webshopon rendeltem, hanem bemásztam egy T üzletbe, de így már 20 perc múlva nálam is volt a kütyü. Amúgy egy T-mobile Pulse-t nyúzok egy jó ideje, szóval nem ismeretlen számomra a Huawei, de azt kell mondanom, hogy rengeteget fejlődtek az utóbbi időben. Gyakorlatilag tökéletesen működik a masina, persze a hangszóró kattogás az megvan, de lehet, hogy fel sem tűnt volna, ha nem olvasom előtte a fórumban. Ezen kívül a giroszkóp sem működik tökéletesen, néhány játéknál legalábbis nagyon úgy tűnt, plusz navigációnál is úgy érezte, hogy hátrafelé haladok, gyanítom emiatt. Erre van valami megoldás?
-
bakter24
őstag
válasz
benyito #1729 üzenetére
Dokkoló: Engem is érdekelne nagyon is! De eddig nincs róla információ.
Multitouch: Nem akad össze, eddig semmi ilyesmit nem tapasztatlam, 4 pontos multitouchot tud. (Market -> Multitouch tester!)
Amúgy az első HSZben van egy link, ott van egy pofás leírás, FAQ, miegyéb. Read & Have Fun
-
benyito
csendes tag
Sziasztok srácok, lenne egy pár kérdésem:
Ugye egy csomó képen egy marha pofás kis dokkolóban ücsörög, de ugye azt nem tartalmazza a csomag minden tudomásom szerint. Kb hol, és mennyiért lehet beszerezni, illetve a töltésen kívül van valami nagy varázslat benne? (pl dokkolóhangfal stb)
A másik kérdés pedig a multitouch-al kapcsolatos. Pontosan hány ujjat tud érzékelni, illetve azokat milyen minőségben ( pl nekem van egy htc desire-em, az csak dual touch-ot tud, és az is összeakad ha egy síkban van a két ujjam.)
Lehet hogy már feltették ezeket a kérdéseket előttem, de nincs kedvem visszaolvasni több mint ezer hsz-t.
Előre is nagyon szépen köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz
sagesz93 #1721 üzenetére
Még mindig nem kaptad meg?!:-( Azt hittem, hogy már lelkesen nyomogatod, ezért nem írsz ide. Az enyém már kezd hozzánőni a kezemhez, pedig még csak 4 napos. Ismerkedünk ezerrel, de a hangszóró klattyanást még nem hallottam.:-)
Szerk: Változatlanul csak T-Pont látogatással lehet aktiválni a Web simet. Adhattak volna 2 hetet is az 1 giga elfogyasztására, mert még csak a negyedét tudtam elkölteni.:-)
[ Szerkesztve ]
-
rakloo
aktív tag
Az este folyamán sikeresen meg lett rendelve a "Magentás" szolgáltatótól a készülék, azt mondták,hogy 5 munkanapon belül kézhez kapom. Mennyire igaz ez? Nagyon reménykedek,hogy hétvégére már meg lesz.
-
gylacc
csendes tag
Nah! Feldobtam az Invis "frissítést"... /nagy dilemma volt
/
Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik MEGGYÓGYULT!!!
Köszi!lacc
-
Szpisti
addikt
Factory reset a S7 Slim-en:
"With the unit powered off, press and hold volume+back key and press power button." -
gylacc
csendes tag
Na Srácok, nagy a baj!
Este használat után letettem a tabot, és most érzéketlen a kijelző!Semmire nem reagál. A gombok aktívak, de több semmi...
-
Szpisti
addikt
válasz
Ghostdog77 #1699 üzenetére
SuperOneClick 2.1.1 nekem tök jól működött az újabb Inviteles firmel is...
-
mkRoland
senior tag
Fancy Widget (PRO) nagyon szép weather + clock. Naptár: Agenda. Jegyzettömb: Colornote és Evernote.
Nekem a gyári launcher tetszik, jól megcsinálta a Huawei, de lehetne jobban testreszabható (kezdőképernyő csoportotnál fülek sorrendjének, nevének, oldalak számának állításával pl.). -
Szpisti
addikt
-
ka64
tag
Van valami tuti módszer a hátlap eltávolítására. Hol kell/lehet nyomni, hogy lecsússzon?
Nem merem erőltetni, de a SIM-et szeretném betenni. -
H0sT|s
csendes tag
válasz
bakter24 #1701 üzenetére
Köszönöm szépen.
Olyan kérdésem van, milyen widgeteket használtok? Valami olyasmit keresek ami stílusosabb a gyáriaknál. Gondolok itt: óra, időjárás, naptár és társai. Használatok valamilyen launchert? Felraktam a Launcher Pro-t szerintem sokkal jobban üzemel mint a gyári és még gyorsabb is, emellett jobban testreszabható.
-
bakter24
őstag
A telepített billentyűzetek között úgy tudsz váltani, hogy egy beviteli mezőben (bárhol, ahol szöveget kell beírni) hosszan "kattintasz", és előjön egy választó menü, majd itt "Beviteli mód váltása". Itt tudsz választani a billentyűzet-progik közül. Mindegy, hol választod ki, mindenhol az lesz az alapértelmezett.
A másik az passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest