Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bootsyka
tag
válasz
punky10 #1708 üzenetére
Nekem így van ahogy leírtad, belső tárhely, ringtones mappa, de akárhányszor összekapcsolom géppel, felhoz két meghajtót, SD és telefon...így akkor is átállítódik...
Még amikor memóriakártya sem volt benne, akkor is ezt csinálta...
Vagy azt valahol be tudom állítani, hogy csatlakozásnál ne mutassa a telefont mint tárhelyet?
Akinek jó, leírhatná, hogy pontosan mik a beállításai...
Köszi! -
fireman123
őstag
válasz
punky10 #1673 üzenetére
....hát nem örülök, mivel flottás csomagban vagyok tényleg lehet, hogy nem lenne olcsóbb....példa erre, hogy az S Advance 75e lenne erre az előfizumra...(na jó 63 e ha emelném a netet 50 Mb-ről 100 mb-re ...az 50 mb kötelezően benne van a csomagban)....a T-nél éppen ma láttam, hogy kártyásan 53-ért adják az S Advance-t...
-
-
Péter747
tag
igen sokan azt mondják hogy a huawei jó márka nincs vele gond
soha edig nem gondolkoztam azon hogy huawei veszek de ez most olyan ajálat amin nagyon gondolkozom
a márka a gpu és ram aggaszt picit de ezel kapcsolatba is sokan írják hogy teljesen jó
meg ez egy nagyon jó ajálat
szerintetek ezzel az ajánlattal a huawei be futhat vagy még ez kevés lessz a sikerhez?
am szerintetek ez jobb mint egy alcatel vagy mint egy zte? már mit márka ként gondlom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest