- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
A feleségem Defy-on "nevelkedett", tehát valamennyire tisztában van a dolgokkal, tehát pl. rendszeres időközönként takarítja a memóriát. Hozzá volt kénytelen szokni a 2.1-es Android miatt. (A Defy-ban is amúgy fél giga RAM van. Ez még a régi Defy, amiről beszélünk.) Tehát az említett, "fícsörfónról okosra váltó" júzernél jártasabb a témában, de azt is sietve hozzá kell tenni, hogy az említett kínai tepsi (Feiteng H7100) nagyon gördülékeny, szépen muzsikál JB-vel, pedig alapból kevesebb mint 150 mega szabad operatív memóriája van, de a készülék (ill. az op.rendszer) nagyon okosan bánik az erőforrásokkal a jelek szerint.
Amúgy a maga szempontjából mindenkinek igaza van.
Jobb lenne a készülék 1 giga RAM-mal, de akkor biztosan a GPU lenne kevés, és különben sem kerülhetne ennyibe. A JB memóriakezelésből az én tapasztalataim szerint is jobb az ICS-nél, bár nekem az egymagos (MT6575), szintén fél giga RAM-os aTAB5 ICS-sel ugyanolyan gördülékenynek rémlik, mint a feleségem kétmagos (MT6577) csodája JB-vel. (Az aTAB-nak mondjuk kisebb volt a felbontása: 800x480 vs. 960x540.)
A fanyalgók nem fogják vélhetően megvenni, míg másoknak besztbáj. Ez teljesen természetes. Ahogyan a különféle gyártók csúcskészülékeit is lehet - és szokták is - fikázni. Akinek nem kell, ne vegye meg.
A többiek meg használják egészséggel. (Én maradok egyelőre az Y200-nál, amíg nem találok egy számomra igazán megfelelő modellt. Az már kiderült számomra, hogy a 4 coll kevés nekem. Visszalépésnek érzem a nagyobb kijelzőkhöz képest, és nem a felbontás miatt. Talán öregszem, és nagyobb betűkre vágyom...
)
-
b0bcat
addikt
Nekem volt kimondottan jó minőségű TFT-s készülékem (első generációs aTAB5), és amellett az Y200 - a színek miatt - teljesen hihetően IPS-nek tűnt. Az Y300-nak még egy fokkal szebb képe van, mint az Y300-nak. Ha nem IPS, akkor az egyik legjobb minőségű "sima" TFT, de nekem gyanús, hogy IPS.
-
b0bcat
addikt
kokyt: "Volt lehetőség 3 napos cserére? Igen." Ez a T-nél sajnos nem magától értetődő. Mi nagyon megjártuk anno, de sikerült kiverni belőlük végül a cseredarabot. Még a Tékozló Homáron is volt olyan sztori, hogy iP4-et nem cseréltek három napon belül...
helixP: "35.000... Két-háromszor tankolod meg belőle az autódat." A te autódnak 30 literes tankja van? Mikor jártál utoljára benzinkúton? 400 Ft felett van az üzemanyag literje!
vimes: "Tudtommal nincs IPS kijelző az elődben ( Y200-ban )." Én meg úgy tudom, hogy IPS kijelzős az is, csak 256 ezer színű.
-
b0bcat
addikt
Az IPS is TFT, tehát ez a konkrét felirat megint nem jelent semmi kézzel foghatót. Pláne, hogy a dobozokra rá is szokták írni, hogy nem feltétlenül igaz minden, ami rájuk van írva, hiszen nem egy helyen készülnek a telefonokkal (mármint a dobozok).
Az is segíthetne talán eldönteni a kérdést, hogy létezik-e 16 millió színű nem IPS TFT (256 ezer színű IPS ugyanis biztosan létezik). Ez a modell ugyanis láthatóan 16 millió színű, ha a 256 ezer színű Y200 mellé teszed.
-
b0bcat
addikt
Azért az sem mindegy, hogy az 512-ből mennyi használható. Rengeteg kínai dual SIM-es készüléknél 50-150 mega szabad RAM van a fél gigából alapjáraton. Itt több mint 200 mega.
Persze, nyilván jobb lenne az 1 giga, meg kijelzőből is a qHD, meg készíthetne szebb képeket is... Mindezt 40 ezer alatt. És akkor ki venné meg a drágább, feljebb pozicionált készülékeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Borderlands 4 - Így harcol Rafa
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest