- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufferzóna
tag
válasz
Mathematics #283 üzenetére
Jó néhány kínaiban alap közeli Android fut, ezek jellemzően sokkal jobban működnek, mint a nagy nevű gyártók által felextrázott operációs rendszerek. Szinte egy egy kínai google Nexus készüléknek tekinthetőek. :-)
-
pufferzóna
tag
válasz
gabe8719 #191 üzenetére
Attól is függ, mennyire működik jól a telefon, hogy a gyártó mennyire optimalizálta jól a felhasználói felületet. Az én kínai telefonomon alap közeli Android fut tökéletesen gördülékenyen, gyorsan, akadásmentesen. Nagyon könnyen lehet, hogy a nagy gyártók által uralt piacot a feltörekvők kínai márkák a közeljövőben alaposan át fogják írni. Manapság már 35 000-45 000 forint környékén egészen jó kínai telefonokat lehet kapni és egyre több kínai gyártó jelenik meg Európában is. Nyilván lesz egy széles réteg, aki megveszi a drága, nagy tudású készüléket, de a legtöbb alkalmazás, a legtöbb tudásbeli különbség az átlag felhasználó számára kihasználhatatlan. Én eddig egészen drága telefonokat a vásároltam, a közelmúltban azonban megbizonyosodtam arról, hogy egy jóval olcsóbb kínai készülék gyakorlatilag hibamentes működést produkál. Ráadásul amiben nem állnak jól a nagy gyártók azok a kétkártyás készülékek, ebben a kínaiaknál valóságos dömping van. Minden féle méretben, kártya és magszámmal kaphatóak nagy választékban. Van műanyag és fém készülékházzal szerelt telefon is, kinek kinek ízlése szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest