- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
válasz
bagkri01 #125 üzenetére
Akkor csak a magyaroknak hazudnak, a huaweidevice.hu-n.
(#126) b0bcat: hát most már annyiféle variáció előjött itt, h csak a Jóisten tudja (meg a kis kínaiak ott a gyárban
) mondjuk olyan hihetetlennek tűnik h anno egy 30-35k telefonban IPS legyen... de minden oldal mást ír. Azt azért remélem, h az Y300-ban mindenféleképp IPS van legalább...
-
vimes
senior tag
Rákerestem egy csöppet, a huaweidevice.hu-n persze, h azt írják h IPS kijelzős, az y200 fórumában meg azt h "kijelzője 3.5 " TFT HVGA 480x320 as felbontással, IPS technológián alapuló kijelző...", talán az utóbbi lehet az igaz, én nem is panaszkodtam sohase se a betekintés szögre, se a színekre. De biztos h az Y300 képe szebb, már csak a magasabb ppi-érték miatt is...
#123: na most már teljesen elbizonytalanodtam..
-
vimes
senior tag
+1 (!!!)
Arról nem is beszélve, h még mindig fognak olyan alsó kategóriás Alcatel telefont kiadni (T'Pop), ami 2.3-mal és 256 MB RAM-mal kerül piacra. Úgyhogy szerintem se sírjon itt mindenki szája, ink örülni kellene neki, hogy már 32k-ért (webshopban) 2 magos telót kapni, amit nem Kínából kell beügyeskedni...
Lesz olyan sikere mint az elődjének. Amikor az Y200 megjelent akkor szerintem a legerősebb telefon volt az árkategóriájában (webshop 25-26k, üzlet 30k). Persze azóta jöttek más telefonok is...Más: Most pedig kérdezném a Huaweit, h mégis mit akarnak a G510-zel? Főleg 50-60k-ért?
"Megtartották az IPS kijelzőt, mégis pont annyira növelték a méretét és a felbontását, hogy tényleg megfeleljen a célközönségnek."
Tudtommal nincs IPS kijelző az elődben ( Y200-ban ).
A töltöttségi százalékkijelzés sosem volt a Huawei erőssége. Ha kicsit gyorsabban merül, mint kéne, újraindítod, és hopp 4-5%-al rejtélyes módon megemelkedett a töltöttségi szint...Az az AnTuTu pontszám nagyon szerény... nem történt ott vmi elgépelés? Y200 nekem még az AnTuTu 3.1-el hozott 3873 pontot nem is olyan régen
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest