- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
+1 (!!!)
Arról nem is beszélve, h még mindig fognak olyan alsó kategóriás Alcatel telefont kiadni (T'Pop), ami 2.3-mal és 256 MB RAM-mal kerül piacra. Úgyhogy szerintem se sírjon itt mindenki szája, ink örülni kellene neki, hogy már 32k-ért (webshopban) 2 magos telót kapni, amit nem Kínából kell beügyeskedni...
Lesz olyan sikere mint az elődjének. Amikor az Y200 megjelent akkor szerintem a legerősebb telefon volt az árkategóriájában (webshop 25-26k, üzlet 30k). Persze azóta jöttek más telefonok is...Más: Most pedig kérdezném a Huaweit, h mégis mit akarnak a G510-zel? Főleg 50-60k-ért?
"Megtartották az IPS kijelzőt, mégis pont annyira növelték a méretét és a felbontását, hogy tényleg megfeleljen a célközönségnek."
Tudtommal nincs IPS kijelző az elődben ( Y200-ban ).
A töltöttségi százalékkijelzés sosem volt a Huawei erőssége. Ha kicsit gyorsabban merül, mint kéne, újraindítod, és hopp 4-5%-al rejtélyes módon megemelkedett a töltöttségi szint...Az az AnTuTu pontszám nagyon szerény... nem történt ott vmi elgépelés? Y200 nekem még az AnTuTu 3.1-el hozott 3873 pontot nem is olyan régen
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest