- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia #8805 üzenetére
Én most fejből nem is tudom, hogy melyik vált be a legjobban, mert már évek óta nem kapcsoltam be a navi gépet. Szerintem már meg is hasalt benne az akksi, bár vezetékről biztos megy. Az volt a legjobb.
Bár nekem még mindig az online "hírek" hiányoznak belőle, meg úgyis mindig újraterveznek, mert én felülbírálom. Ma is az IGO jól körbe akart vinni az egyik címnél.
vzoli1987:
Benne van az összefoglalóban a kód kérés folyamata. Az a legmegbízhatóbb.Amúgy a fenti dologgal nekem adott egy kódot. DE miután már nyitva volt a készülék (csak próbából néztem meg), így nem tudtam kipróbálni.
Változó, hogy mikor jön meg, mert emberek csinálják, nem gép. Néhány napig nem jön meg, akkor érdemes újra elküldeni. Gmail az ajánlott üzenetküldő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest