- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szori
tag
Erre én is kíváncsi vagyok, lehet elviszem a közeljövőben az enyémet a Voda Smart Store-ba, elvileg ott kapok is csere telefont. (jók az infoim? valakinek van tapasztalata?) De ha valaki leírná a tapasztalatát, arról, hogy ez belefér-e a garanciába, vagy a készülékbiztosításba, annak örülnék :-)
(#13757) Nekem is van egy ilyen repedés, csak már nem hajszál, hanem vastagabb.. Pont ma vettem észre. Érdekes hiba ez is.
-
duvi
nagyúr
A szolgáltatóval kötöttél szerződést, ezért rajtuk keresztül kell intézni a garanciális ügyeket is. Mivel árban nincs különbség, ezért szerintem megkérheted a vodás ügyintézőt, hogy fehér helyett feketét adjanak. Elvileg beviheted közvetlenül a szervizbe is de én első körben a szolgáltatót próbálnám meg. Ha ott nem járnál sikerrel, akkor még mindig beviheted a szervizbe is
-
tyukee
csendes tag
az enyén t-s független szeptemberi vásárlás és FEHÉR! nálam január 08-a óta van, de szerencsére semmi púposodás vagy hasonló... mondjuk fel lehet melegíteni, de semmi extra. jól viseli nagyon. Nekem nincsen vele bajom, de ha lesz akkor visszaviszem. nekem az a bajom van, hogy ao OTG kábel vagy bármilyen másik a gyári töltőn kívül nagyon könnyen kimozdul, és már nincsen is töltés vagy otg kapcsolat. erre tud valaki valamit ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest