Új hozzászólás Aktív témák
-
Brockey
csendes tag
válasz
szabioister #579 üzenetére
Na megjött a nejem Mate-je is.Teljesen ugyanaz, mint az enyém volt egy hónapja, független, B113 fw verzió.
Az enyém (frissítve B221-re) nem (mindig) látta a wifit, amikor a Navigon 4.9.2-vel szórakoztam (telepítés alatt és után is volt problémám vele), de én ezt a Navigon hibájának gondolnám (3x újraindította a telcsit). Máskor eddig 1 hónap alatt nem volt gond a wifivel (sem).
Valaki tudna bővebbet írni a Navigonról? Csak a térképek frissítése miatt erőltetném, eddig nem tett mély benyomást rám. (Bár az is igaz, hogy még csak a telepítés fázisáig jutottam és nem a Play-ről vettem meg
.)
-
Neonflake
tag
válasz
szabioister #579 üzenetére
Ilyet nem tapasztaltam, egyből csatlakozik otthon is és munkahelyen is. Esetleg limitáld a Wifi Frekvencisávot 2.4Ghz re.
-
derrik
őstag
válasz
szabioister #570 üzenetére
....repedés?? Én meg most néztem sötétben a kijelzőt alul és felül be van szürkület, mint egy 5 éves Samsung!
-
Brockey
csendes tag
válasz
szabioister #565 üzenetére
Biztos, hogy az repedés? Most megnéztem, és nálam látszik egy keresztcsík mind a négy saroknál, de nem tűnik repedésnek, inkább a design részének gondolnám. Legalábbis tapintásra nem érzek törést, simának érzem.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
szabioister #567 üzenetére
Hát ne. Mindenképp vidd vissza, a lehető leghamarabb, hátha sikerül egy csere.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
szabioister #565 üzenetére
Szerintem semmi jóra ne számíts. Az első dolog a szervízben amit néznek, a külsérelmi nyomok. Ha csak egy pötyöt is találnak, már rádverik, hogy leejtetted. Persze lehet, hogy vannak kivételek, de olyanról még nem hallottam.
-
dauphin
aktív tag
válasz
szabioister #464 üzenetére
Akkor az általad leírtak szerint eljárva a telcsim azt mondja: SIM card lock state SIMLOCK_DEACTIVE. Tehát független az enyém is.
U.i.: Egyébként honnan szerezted ezt a kódot? Hogy micsoda trükkök vannak!
-
storm4
aktív tag
válasz
Üdv,
ezt a kódot más típusú készülékkel is lehet használni? -
válasz
Márpedig azt írja hogy Deactive
-
Nigér
őstag
válasz
szabioister #413 üzenetére
Alig több mint 1 hónapja jelent meg a Telenornál, olyan július 24. magasságában.
Nem gyenge hogy elfogyott a készletük... -
optimus123
csendes tag
válasz
szabioister #414 üzenetére
Neeeee!! :/ aztmondták hogy kedden jön egy szállitmány és azzal valószinű jön, szerencsére fel is irt pofa, de akkor az sem biztos hogy jön ezek szerint
pedig már nagyon akarom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged