- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabioister
csendes tag
A wifi sajnos elég gyatra nálam is. Ha kikapcsolt képernyőnél valamiért elveszti a kapcsolatot, akkor nem csatlakozik újra, csak ha felébresztem a telefont. Taskerrel megoldottam a gondot, így 5 percenként automatikusan ellenőrzi, és ha nincs kapcsolat, akkor újra fel megy. Remélem a 4.2-ben nem kell majd így trükközni.
-
szabioister
csendes tag
válasz
vbalazs1989 #732 üzenetére
Nekem 6-án adták fel, azóta is várom.
-
szabioister
csendes tag
Fene tudja. A hétvégén megpróbálok egy factory reset-et, ha az sem jön be, akkor megy vissza a b113, az nálam hibátlan volt. Ez mostanra már alvás közben is eldobálja néha a kapcsolatot.
-
szabioister
csendes tag
Másnak nincs problémája a wifivel a b221-n?
Konkrétan az a gond, ha kikapcsolt kijelzővel megszakad a kapcsolat (pl elmegyek boltba), akkor nem csatlakozik fel újra a hálózatra, csak ha bekapcsolom a kijelzőt. Ha csatlakoztatva van, akkor frankón tartja, azzal nincs gond. Ugyanez vonatokozik pl a llama progira is, az is csak akkor vált profilt, ha bekapcsolom a kijelzőt. -
szabioister
csendes tag
Nálam 3 oldalon tuti repedés van. Valószínű, hogy itt a sarkokban illesztették össze a keret részeit és nem egy anyagból van. Ez még az ép keretnél is látható kicsit. Pont emiatt repedhetett itt szét, gondolom a feszülés miatt. Arra gyanakszok, hogy a tegnap esti játék alatt fellépő hőtágulás miatt a teló belseje szétfeszítette a keretet.
Ez egyértelműen szerelési hiba.
-
szabioister
csendes tag
válasz
DanQuijote #566 üzenetére
Az marha jó. Egy nyilvánvalóan látszó anyaghiba miatt én szívjak? Hát ne legyen igazad.
-
szabioister
csendes tag
Ma azt vettem észre, hogy a szürke keret a telefon sarkainál keresztben megrepedt. 4 sarokból 3-nál repedés van és a negyediken is látszik, hogy gond lesz. Nem olyan feltűnő, csak ha nagyon keresem, akkor látszik.
Valakinél produkált már ilyet? 2 hetes a készülék, vigyáztam rá, mint a hímes tojásra, egyetlen karc sincs rajta. Szóval én biztosan tudom, hogy nem az én hibám. Mire számíthatok gariztatásnál? -
szabioister
csendes tag
válasz
cicabajszika #494 üzenetére
Én éppen ellenkezőleg. Eleinte szoknom kellett, de most már a "normál" mérettel nem tudnék együtt élni.
-
szabioister
csendes tag
Egyszerűen meg lehet nézni,hogy független-e:
*#*#2846579#*#*
project menü
network setting
sim card lock state queryHa azt írja,hogy sim lock deactive, akkor független.
-
szabioister
csendes tag
Tegnap megérkezett az én készülékem is.
Baromi nagy.Aki esetleg azon hezitál, hogy nem lesz-e túl nagy neki, az felejtse el, mert az őrületbe fogja kergetni a mérete. Én alapvetően főleg tablet pótléknak használom, minimálisat telefonálok, tehát bennem meg sem fordult az, hogy esetleg túl nagy lesz. Na még így is sok időre lesz szükségem, mire megszokom.
Egyébként az első benyomások kellemesek, simán el fér a rövidnadrágom zsebében és minden kényelmetlenség nélkül le is tudok vele ülni, tehát ez nem gond.
A kijelző baromi szép, az aksi eddig jól muzsikál, a hardver számomra kellően combos, habár én nem vagyok egy gamer.
Out-of-the-box tökéletesen működik, nem hiányolom sem a rom frissítést, sem a root-ot. Nexus s-ről váltottam, én ott már bele untam ebbe, annál is inkább, mert mindegyik egyedi romnak volt valami nyűgje. De itt a gyárinál egész jó munkát végeztek a fejlesztők, le a kalappal. Ha esetleg majd megjelenik a 4.2, azt kipróbálom, de ha valami jól működik, azon nem szívesen változtatok. -
szabioister
csendes tag
Közben ismét elérhető lett a webshopban.
-
szabioister
csendes tag
válasz
optimus123 #416 üzenetére
Én sem tartom logikusnak, de a telefonba ezt mondták. Nem is vesznek fel előrendelést.
Az is lehetséges, hogy egy másik szolgáltatónál majd feltűnik. -
szabioister
csendes tag
válasz
optimus123 #412 üzenetére
Kifogytak teljesen.
Azt mondták telefonon, hogy nem is lesz több, nem forgalmazzák tovább. -
szabioister
csendes tag
A rossz hír, hogy a Telenornál totál elfogyott a készülék. Én rendeltem meg a központból az utolsót, elvileg holnapra a kezemben is lesz. Ezek szerint nagyon vitték, mert kb 2 hónapja jelent meg náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged