- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
evko
aktív tag
Üdv!
Ha valakit érdekel egy HTC sensation Z710e, független mobiltelefon, digitizer cserére szoruló, írjon nekem PÜ-t. Méltányos áron adom! Doboz, töltő, akku, teló. Kizárólag az érintő rossz, erre garanciát vállalok. Ja, amúgy minden más hibátlan.
Hirdetni nem hirdettem, de pü-ben beszéljünk róla, akit érdekel. -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Akinek szüksége lenne egy ilyen alaplapra, nézzen szét a hirdetéseim között.
Köszönöm és további szép estét!
-
evko
aktív tag
Digitizer ragasztás...
Valaki ehhez valami tuti jó ragacsot tud ajánlani? Olyan valaki, aki már cserélt ilyet? És utána nem ment be alá a por? -
evko
aktív tag
válasz
randras_83 #25380 üzenetére
Ok, köszönöm szépen, mert igazából nincs kedvem vele szórakozni, ugyanis el akarom adni az alaplapot, csak gondolom, jobb a vevőnek, ha tud magyarul...
-
evko
aktív tag
válasz
randras_83 #25378 üzenetére
És most hogyan toljam fel rá?
Egy Xe magyart pl.
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Sensationom -Z710e-, amin Z715e sw van... Persze, angol nyelvű.
Na most, hogy tudok erre Z710e magyart tenni? Vagy akár Z715e magyart? Nekem igazából mindegy, csak magyar nyelvű legyen. -
evko
aktív tag
Xe alaplap, angol, hibatlan, 14k iranyar... tobbit pu...
-
evko
aktív tag
válasz
kisgergely80 #25242 üzenetére
Köszönöm szépen!
És kétoldalút nem tudsz nekem linkelni?Mert rákerestem és van bőven... De ki tudja, melyik a jó...
És eléggé olcsónak tűnnek... Ilyen 300-600ft körül..Amit te vettél, milyen árban volt?
-
evko
aktív tag
Na, nem tudni, melyik a jó digi...
Mert van nekem 6042-es és szar... Persze, kínai, de szar...
Szóval, a fene tudja.
Szerintem ezeknek a digiknek, amiket lehet ebayen venni a nagy részük hibás.Egyedül a gyárit lehet kalibrálni és van egy ilyen kínaim:
PYD V1.0
E21945 1
ICACichia
94V-0 1115Vagyis, majdnem ilyen, 1-1 szám tér el...
Na, azt is lehet kalibrálni.De a nem gyári 6042-es hülyeségeket ír ki, nem lehet kalibrálni... Nem tudom, honnan van, mert ezt itthonról vettem valakitől... Kár volt, nagyon nagy kár...
Nem tudom, nagyon csalóka ez az egész...
Az biztos, hogy jóval több a hibás az ebayen meg úgy bárhol a világon (nem a gyári), mint a működőképes...
-
evko
aktív tag
na, este jovok. kodzi
-
evko
aktív tag
multitouch teszt is csak 1 pontot jelez... sw hiba lehet??
-
evko
aktív tag
Sziasztok.
Sensation xe... erinto 2 ujjra nem zoomol... csak 2 kattintasra...
Mi lehet a gond?
Talalkozott mar vki ilyesmivel? -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Sensation... Vettem egy digitizert, igazából Pyramid, nincs is ezzel gond...
Működik is, de egy idő után,,, pár óra pl... elkezd ugrálni a kép, mint állat...
De össze-vissza. Mintha nyomkodnám... És nyomkod is mindent össze-vissza...Szerintetek egy kalibrálás ezen segíthet, vagy gyári hibás?
Esetleg valaki találkozott már ilyennel?És még valami...Z10e-n van Z15e rom, amivel igazából semmi gondom, csak nem magyar...
Hogyan tudok rátolni egy magyar romot, de a legegyszerűbben?
S-Off, Hboot 1.29 Sw meg ugye 715e rom, de valami nem tudom milyen régió, mert united emigrates angol van benne... -
evko
aktív tag
válasz
randras_83 #24445 üzenetére
Ugye?
Szar az egész...És szerinted SENSATION XE-hez milyen digi kell??? És ugyan ez a kalibration megy XE-n is?
-
evko
aktív tag
Én erről valami nagyon rosszat olvastam...
És csak egy az 1 kalibráló sz*ar van?Írtam az ebayon annak, akitől vettem..
Szétb*sz az ideg, hogy mindig a sz*rakodás van ezekkel. És ki tudja, melyik a jó, honnan vegyem....Neki is 99,4% pozitívja van és nem 2 eladás... Szóval, simán jónak kellene lennie..
+ itt mit írnak???
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2395489Nekem is EL labeles van...
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Cseréltem digitizert ezen a telón...
De sajnos kalibrálni kellene, olvastam ezt-azt róla...
Na most... van itt olyan ember, aki már csinált ilyet? Nem akarok hetekig bajlódni vele, ha valaki megosztaná, hogyan kell a legkönnyebben, legegyszerűbben, megköszönném. -
evko
aktív tag
Sikerült megoldanom..
Most már nincs hátra más, csak egy digi rendelés...Most nézegettem a Motorola Moto G telót... Hát, ha egy picit olcsóbb lesz.... talán az lesz a nyerő?
-
evko
aktív tag
Ja és még valami...
Lehet én vagyok béna, de szerintem ez a teló nem nagyon bírja akku üzemidővel..?
Még új akkuval is gyorsan merül, ha használva van. Vagy én látom rosszul?Esetleg valaki tud kb ilyen, vagy jobb tudású telefont ajánlani kb ilyen 30-40K-s árban, ami nem merül ennyire???
Ez most komoly kérdés...
Mert nekem ez a teló tetszik, valami minimum ilyen tudású kellene, de ne merüljön már ennyire... Vagy ez már csak álom marad?Volt nálam egy Y300-as Huawei, hát, az nagyon nem merül ehhez képest.. Persze más kategória, de akkor sem merül...?:...
-
evko
aktív tag
válasz
zho-lee #24369 üzenetére
Köszönöm szépen! Ma megpróbálom.
Láttam róla videot, szét is fog válni, ezzel nincs baj,,,, Majd az lesz a gond esetleg, hogy ugye az LCD-t picit fel kell emelni, hogy alatta el tudjam vezetni a fóliát...
Mármint a touch fóliáját... Na, mindegy.. Remélem nem törik majd az LCD...1 órán belül kezdem az operációt, mert nem mindegy, hogy touchot rendelek hozzá csak, vagy kijelzővel együtt...
-
evko
aktív tag
Köszi.
Szóval, az LCD és a plexi nincs egybe ragadva?Simán leszedem a ragaszót, de attól parázom, hogy ugye az LCD-t picit fel kell "szedni" a frame-ről, amihez ragasztva van... Na most... mi van, ha közben összetörik az LCD? Mert ugye alatta megy el a flex, ami az érintőhöz tartozik... VAgy nem ennyire bonyolult?
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Ismertek olyat, aki tud ilyen telón csak plexit cserélni???
Azaz ki tudja cserélni a touchot, ha repedt, de úgy, hogy közben ne törjön össze az LCD.. ? -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Melyik ehhez most a legjobb, legajánlottabb rom?? Amelyik nem zabálja az akkut és működik is?
-
evko
aktív tag
Én kipróbáltam a Szezso féle romot és valami miatt zabálja az akkut..
Mi lehet a hiba? Szép, működik hiba mentesen..Más... akkor melyik másik rom-ot érdemes kipróbálni? Mert most már tudom neki tolni...
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Az én telóm is melegszik használat közben ott, alul, az alsó sávban...
Olvastam, hogy ez nem egyedi.Ez hiba? Kezelhető valahogyan?
Köszi
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Kész a telóm, minden működik rajta..
Kérdés,,,, milyen headsetet ajánlotok hozzá, ami ár/érték arányban is jó?
Ez pl milyen? HTC RC E190 Stereo Headset
Ez gyári, de milyen minőség?Engem olyan 5000ft alatti és jó minőségű cucc érdekel...
Nekem SE HPM-80-am volt, SE telóval, szóval, ami annál jobb, az már nekem bőven jó..
-
evko
aktív tag
Kérdés, ami nekem van, az UK-ból származik....
Amit eddig tudok róla... független, Z710e, pyramid 1.18.0000, android 2.3.4 rom version 1.50.161.1....
Ezt rátolhatom így, simán, most, ahogy van?
RUU_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5_Radio_11.69.3504.00U_11.22.3504.07_M_release_246089_signed.exe
Majd utána a többi, amit akarok?
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ilyen csoda telefonom...
A kérdésem az lenne, milyen ROM-ot, érdemes rá tenni és hogyan?
Láttam angol leírást, de mivel nem jó az angolom, inkább nem próbálkoznék órákig, aztán lehet tégla lesz belőle..Ezen még a régi android van, valami 2.X verzió, ami, lássuk be, régi,...
Melyik a legajánlottabb rom, amivel tényleg szuperül műxik és van hozzá magyar leírás, vagy valaki tudna segíteni benne legalább egy rövid leírással....
Már rootoltam telót, romot is tettem rá, szóval, egy egyszerű lerírással is menni fog...
Köszönöm előre is..
evko
-
evko
aktív tag
Szia mindenki!
Lenne egy Sensation, törött touch-al.
Tudtok olyan valakit ajánlani, aki csak magát a touchot ki tudja cserélni LCD törés nélkül?
Vagy valaki olyan, ami már cserélt és van rá tuti módszer?Azt is tudom, hogy lehet ebayről olcsón rendelni hozzá LCD+touchot, de annak a minősége (kép) nem hiszem, hogy olyan lesz, mint ez a gyári.. Ezért lenne jobb megmenteni a menthető LCD-t..
Vélemények, tapasztalatok?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest