- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
Esetleg be tudnád linkelni a helyet, ahol vetted a digitizer-t?
Én is most szeretnék venni, de elkerülném az eladódat.Ezzel az eladóval már lebeszéltem, van neki PYD_6024 és PYD_1.2 változat is.
-
kirkri
addikt
Sziasztok!
Szerettem volna a tesóm Sensation telójára custom ROM-ot tenni, de sajnos a Bootloader nyitásnál megakadok.
Több One X telefonon is csináltam már nyitást, illetve ROM cseréket, így nem vagyok teljesen kezdő a témában, de a Sensation kifog rajtam. A tokent lekértem a HTCDEV-ről de amikor használnám, unlock token check failed üzenet fogad. Gyorsan átfutottam a topikot a keresővel és két fórumtárs említette ezt a hibaüzenetet, de aztán a válaszoknál kicsit összezavarodtam, mert valamilyen vezetékes módszert emlegetnek.Segítene nekem valaki, hogy mi a fenét kellene csinálnom, hogy ki tudjam nyitni a bootloadert és fel tudjam tenni a twrp-t?
Előre is köszönöm!
-
kirkri
addikt
válasz
silver-pda #24353 üzenetére
Nem is az Anker aksidat szándékszom becsmérelni, csak tegnap jöttem rá, hogy a gyári Evo 3D aksik amiket vettem jók a Sensation-höz is.
Én az utángyártott aksiktól tartok egy kicsit, de ez talán csak a saját hülyeségem. -
kirkri
addikt
válasz
silver-pda #24349 üzenetére
Én most HTC Evo 3D-be való gyári aksival tesztelem a készüléket (sikerült pár új akkumulátorhoz kedvező áron hozzájutnom). Igazából nem óriási a különbség, de az a plusz 14% (1730mAh vs 1520mAh) mégis több mint a semmi, és mégiscsak gyári akkumulátorról van szó.
Szerk: Most olvastam vissza a topikban, hogy ez az Evo 3D akku nem újdonság, mások is használták már vele. Ebben az esetben nem is kell nagyon tesztelni, a felesleges darabszámot dobom fel a HardverApróra.
-
kirkri
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest