- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
zool1
őstag
válasz
Something_ #9897 üzenetére
Nem tudom ez mennyire igaz, de néha a telefonok ha huzamosabb ideig vannak bekacsolva folyamatosan,(értem ez alatt hogy legalább 4-5 nap) előbb vs utóbb meghülyül! Kifagy a böngésző, vagy hívásközben nem hallanak vagy csörög és nem tudom felvenni, az érintőképernyő nem reagál semmire. Ez volt nokián, samsungon, htc, stb. Lehet hogy hetente legalább egyszer kikapcsolni , és utána bekapcsolni.
-
zool1
őstag
válasz
Something_ #9851 üzenetére
Olvastam én, csak kíváncsi voltam, hogy figyelsz-e!
-
mumk1
addikt
válasz
Something_ #9848 üzenetére
Csináljál próbából egy névjegyet, amit nem Google contact-nak mentesz le és ahhoz tegyél be képet.
-
mumk1
addikt
válasz
Something_ #9845 üzenetére
Amit már a Google szerveréről szinkronizál vissza, az mint ilyen fos lesz nálam is, de ez nem rom függő.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #9818 üzenetére
Telenor Hipernet
értsd: dupla
-
randras
veterán
válasz
Something_ #9818 üzenetére
Lehet, de mivan, ha ő fogja ki a következőt?
A konstrukciót érintő hibák nem modellhibák, tehát előbb-utóbb, találkozhatsz velük, a kérdés csak, hogy neked lekopik-e majd a festék, elkopik-e majd a bekapcsoló gombban lévő alumínium bizbasz, normális-e a kijelző körüli szigetelés...
A GPS amúgy elég valószínű, hogy szoftveres volt, a végén már nagyon össze volt barmolva a ROM. A gond csak az, hogy ez az, ami legkevésbé zavart.
Be is fejeztem, biztosan nagy fiú, eltalál a szakirodalomhoz, el tudja dönteni, kiad-e rá száz x ezer forintot, vagy nem. Ez volt az én sztorim.
-
Land
veterán
válasz
Something_ #9809 üzenetére
Tudsz linkelni Youtube-ról valami jó ROM-ról tesztet? Megnézném ,hogy egy jóféle főzött ROM-mal milyen a telefon.
-
Land
veterán
válasz
Something_ #9807 üzenetére
Kicsit visszaolvastam és nagyon szidták a Sensationt. Bugos, hardverileg gyenge, hibásokból sok van. Ejj eltántorított rendesen. Köszi azért!
-
Land
veterán
válasz
Something_ #9805 üzenetére
Nem konkrét weblapokra gondoltam. Csak általánosságban ha egymás mellé rakták tesztvideóban az SGS2-őt és a Sensationt, akkor folyamatosabb volt az SGS2. És nehogy azt higgyétek, hogy SGS2 ajnározása miatt irkálok ide be, csak szeretném tudni, hogy jelenleg mi a helyzet. Ha olyan ember megosztaná velem a véleményét, aki használta mindkettő és szeretett főzni is, azt megköszönném.
Akksiról vélemény?
-
Land
veterán
válasz
Something_ #9803 üzenetére
Itt most olyan dolgokra gondoltam, hogy elvileg netezésnél a görgetés csak SGS2-esen full smooth, míg a többi telefonon röcög.
Vagy ha felteszek Adw Ex-et, akkor lesznek-e akadások bárhol, fényképezésben fejlődött-e. Eddig a HTC-t ezért szidták.
Akksiban hogy bírja? Nem veszek 2 magos telefont ha csak annyi "előnye" lesz egy 1 magossal szemben, hogy gyorsan merül -
hanati64
tag
válasz
Something_ #9795 üzenetére
insertcoin letöltési oldal alján van külön egy rádio rom
Bocsánat! Mint előzőleg írtam figyelmetlen voltam, mert itt a frimware-ben benne van minden.
-
mumk1
addikt
válasz
Something_ #9793 üzenetére
A radio-t nem kell külön, mert minden benne van a PG58IMG-ben. HBOOT, recovery, radio stb.
-
randras
veterán
válasz
Something_ #9781 üzenetére
Nekem sem jobb, pedig nem csak 5-ös van. X. kerület.
5 napon belül vagyok, vissza vigyem szerinted?
-
szirtesp
tag
válasz
Something_ #9781 üzenetére
Én egyszer mértem telefonnal 8mbitet
, az Astoriánál 3. emeleten.
Igaz nekem ugye nem konkrétan Hipernet előfizetésem van, hanem mobil onlie 1 GB, amit nem tudom hogy hol korlátoznak. De nálam is a legjellemzőbb az 1-2 Mbit, még a belvárosban is. -
beni121
aktív tag
válasz
Something_ #9755 üzenetére
Köszi a képeket, videó is hasonló minőségű?
-
randras
veterán
válasz
Something_ #9759 üzenetére
Nem, akkor nem ő az! Haggyuk is a témát, nem igazán Sensation!
-
randras
veterán
válasz
Something_ #9757 üzenetére
Rá gondoltam!
-
randras
veterán
válasz
Something_ #9755 üzenetére
Bmeg ismerem az egyik srácot
Amúgy, az éjszakai kép kivételével egész korrektek, szerintem.
-
beni121
aktív tag
válasz
Something_ #9753 üzenetére
Elég jó
-
beni121
aktív tag
válasz
Something_ #9749 üzenetére
Köszi
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Something_ #9698 üzenetére
Ha nem törted szét, hanem magától ment szét, akkor kötelesek kicserélni, mert a garancia arra is kiterjed.
Lehet kicsit keménykedni kell velük.
Ha meg nagyon nem akarnak, akkor írni kell htc supportnak, és ők küldenek egyet. -
mipityu
tag
válasz
Something_ #9631 üzenetére
"... telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez ..."
A topikok nagy része, a romolás mind erről szól. Azért mert nincs leírva még megtörténik: minden rom törli a szolgáltató függőséget - ha valaki nem azzal a kimondott céllal tesz fel főzött romot, akkor is megtörténik.
A fenti indokkal törölhetnétek minden 3. hozzászólást. Nem fogok tovább vitázni, de ezt ki kellett írnom magamból (nem először találkozom ezzel a hozzáállással - homokba dugom a fejem, de néha körülnézek) még ha a hozzászólásom ismételt törlése és kitiltás is lesz a vége.
Azért egy jelzést elvártam volna, hogy "ne keresd a hozzászólásaid, töröltem".
Üdvözletem és béke :-)
-
mumk1
addikt
válasz
Something_ #9653 üzenetére
Nem sok helyen tűnik elő ebben az új ICS+Sense romban, igazából ha ezt már végleges kinézetnek vehetjük, én teljesen elégedett vagyok a HTC munkájával.
Basszus, szapulom itt ezt az új böngészőt, pedig most végre rendesen működik vele a fórum szövegdoboza. -
N00dle
csendes tag
válasz
Something_ #9639 üzenetére
eléggé bő már a szókincse a telomnak, t9-el könnyű és egyszerű írni. De max 70 karakter vele.... el kell kezdenem átírni a szavakat. azért elvárná az ember, hogy belehessen állítani ezt a karakteres dolgot....
-
N00dle
csendes tag
válasz
Something_ #9634 üzenetére
SE c905-mel simán írtam sms-t, normál mennyiségű karakternyit. Itt meg a számlán látom, hogy hova is ment el 60-70-80 sms.... ez nem tetszik.
-
N00dle
csendes tag
válasz
Something_ #9634 üzenetére
és nem lehet valahogy beállítani? t9-el írok, és nem szoktam nézni merre dől...
-
nimfas
addikt
válasz
Something_ #9631 üzenetére
I see....
ennyi erővel akár a fél hozzászólást lehetne törölni ;-)
-
prezson
tag
válasz
Something_ #9625 üzenetére
"ome phones require root privileges to access the LEDs." Akkor ez a teló pont ilyen. Na akkor majd rootolom vmikor. köszi!
-
prezson
tag
válasz
Something_ #9622 üzenetére
Nem tudtam már szerkeszteni.
Ezt beállítottam. Meg azt is, hogy a kijelzőnél kikapcsoltam a dolgokat. Nem megy. Amúgy ha bent vagyok pl a missed calls részben, legalul nem működik a testig led... Úgyhogy lehet, h a root a gond.
-
prezson
tag
válasz
Something_ #9615 üzenetére
folyamatos jelzés alatt azt érted, hogy folyamatosan ég a led? Ilyet nem látok, hol lehetne beállítani.
-
prezson
tag
válasz
Something_ #9605 üzenetére
Kipróbáltam, de a led flash rate-et nem tudom állítani. Ehhez root kell? Igazából az kellene, hogy nagyon gyakran villogjon, vagy ne is aludjon el, tehát ha rápillant, láthassa, van-e valami. Nekem desire-em van, azt kell mondjam, azon jóval láthatóbb a led, mint a sensationon
-
Nakivagyok
tag
válasz
Something_ #9596 üzenetére
Valami pozitívum esetleg?
És a Senseay ICS-ről valaki valamit? -
cotag
senior tag
válasz
Something_ #9565 üzenetére
És amit írtál, az gyári rom felrakás?
Tudom, fárasztó vagyok...Most vigyorog a szám, kjó ez az általatok preferált romom:-)
-
mumk1
addikt
válasz
Something_ #9556 üzenetére
Azért nem reménytelen, most jön majd több kiállítás is, csak bejelent valami új modellt a HTC is, ezek meg kb. április, májusban ki is jöhetnek. De ez csak az én jóslatom
-
mumk1
addikt
válasz
Something_ #9554 üzenetére
Miután a kiszivárgott bétán 3.5 van, nem valószínű hogy érkezik újabb a közeljövőben. És egyébként is, mindig egy új modellen szokott debütálni a következő Sense verzió. Úgy hogy azt kell majd lesni.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Something_ #9530 üzenetére
A TB-vel történő programok visszarakásával is szívtam, ill. a Senseay sem működött csak .-dikra.
Az első kettőnél nem voltak ikonok a lzárási képernyőn, újraindult a Sense többször, ill. tölésnél lefagyott, csak az akksi ki-be segített.
De most már legalább faja! -
cotag
senior tag
válasz
Something_ #9530 üzenetére
Nekem más nem volt.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
Something_ #9506 üzenetére
Gabor.
Nekem is abortedet írt, mind a superwipe.ra, mind a root-ra.
Mumk1 a tanúm, és még egyszer köszönöm a válaszait (itt is, és priviben is), mivel nagyon kínkeservesen ment ROM felrakása.
Én a végén a CWM-ből manuális wipe törléssel, és Titanium Backuppal tudtam elérni, hogy minden flottul menjen. -
cotag
senior tag
válasz
Something_ #9527 üzenetére
Most végeztem vele
-
cotag
senior tag
válasz
Something_ #9525 üzenetére
Köszönöm uraim, tökéletes lett!
Megérte lecserélni a gyári romot
-
cotag
senior tag
válasz
Something_ #9522 üzenetére
Most lefutott a superWipe amit mutattál.
Most megy fel újra a rom, reménykedem hogy ezúttal sikerül. -
cotag
senior tag
válasz
Something_ #9512 üzenetére
Megcsináltam manuálisan a wipe-ot.
Remélem jó lesz így is..
Most kicsit töltöm, már felmásoltam az új romot, de nehogy elszálljon azért mert lemerült a telefon
Ez lesz amúgy
SENSEaY XE35 v2.1.0mumk1, köszi!!!
-
cotag
senior tag
válasz
2x
-
kokler
aktív tag
válasz
Something_ #9515 üzenetére
Valamelyik Gameloft-os játék durvult be
Most csak 6-8xxMB körül mozog a letöltendő
mumk1: Hát akkor itt sem tudtak sokkal okosabbak lenni, mert ugyanabból a hozott anyagból dolgoztak...
-
mumk1
addikt
válasz
Tedd be inkább ezt a SuperWipe linket, ez garantáltan jó, naponta használom.
-
mumk1
addikt
válasz
Something_ #9506 üzenetére
Persze, mehet.
Nem tudom, mondjuk én mindig utáltam a CWM-ot. A 4EXT touch hozzá képest egy álom.
-
MerLinh
senior tag
válasz
Something_ #9483 üzenetére
hát azért ez nem ilyen egyszerű az új qualcomm soc-ok aszinkron műkődésűek, a két mag külön skálázodik és külön feszültséget is kapnak (majdnem olyan mintha 2 külön proci lenne egymástól függetlenül) nem olyan mint a tegra 2 vagy exynos és társai, a két magnak nem ugyanazza a frekvencája és ha nem kell akkor le kapcsolja a második magot energia megtakarítás végett, és hiába erölteted hogy menjen a másik mag erővel, ennek nem így kell menjen
-
Gh0sT
addikt
válasz
Something_ #9469 üzenetére
Senseay XE35 2.1.0 van fent jelenleg is. És még a gyárival volt tapasztalatom.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Something_ #9465 üzenetére
Nem érzem még mindig folyamatosnak... Valahogyan fps-t lehet mérni?
-
Anulu79
addikt
válasz
Something_ #9451 üzenetére
Erről nem tudok nyilatkozni mert nem emlékszem már rá, hogy honnan van.
-
mumk1
addikt
válasz
Something_ #9445 üzenetére
Gondolom valami ilyesmivel megoldható.
-
mumk1
addikt
válasz
Something_ #9441 üzenetére
Pedig fut akkor is. Ha valakinek nem jön be a Sense valamiért, sokkal jobban jár ha felrak egy AOSP romot, bármilyen launcher-el, tuti gyorsabb lesz a végeredmény. Egy AOSP rom kb.100MB egy Sense rom kb. 400MB. Nem mindegy.
-
prezson
tag
válasz
Something_ #9429 üzenetére
Ezt csináltam most, de a legtutibb az volna, ha valahogy meg lehet oldani könnyen az oldalsó gombokkal. Én nem tartom valószínűnek, de hátha vki tud ilyenről...
-
roxan
senior tag
válasz
Something_ #9425 üzenetére
de, én is azt gondolom szoftveres. de out of the box a telefon, minden gyári, legfrisebb szoft. semmi buhera.
-
mipityu
tag
válasz
Something_ #9396 üzenetére
Furcsa, de nekem nem tetszett a SENSEaY XE35 v2.1.0, nem igazán éreztem gördülékenynek, lehet vissza kellene raknom és most már annak érezném, de biztos hogy ismét visszatérnék a jelenlegi 4.0.1-hez RCMixéktől :-)
mod.: minden, ami a Senseay-ben van, ebben az RCMixben is megvan és itt is működik, csak lassabban, de teljesen használható :-)
mod2.: sorrendben: Star A5000 (2 kártyás, kínai, most is megvan), Blade, Defy, majd most a Sensation, gondolom értitek, hogy miért jó nekem a 4.0.1, pedig a kínai kivételével a másik kettőt is főzött rommal használtam.
-
Migi
csendes tag
válasz
Something_ #9390 üzenetére
Igen Budán tanulok. Háát lehet ezért az egy pixelért nem cseréltetem ki.
-
pap
senior tag
válasz
Something_ #9360 üzenetére
Èn beleolvasnèk...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Something_ #9351 üzenetére
Csináltál leírást, ám mégis kb 3x kérdezel rá, ha rajtad a sor?
Ejnye.Radiot csak akkor cserélj, ha a bakcup után cseréltél radiot, superwipe mehet.
-
iHand
tag
válasz
Something_ #9348 üzenetére
Köszi a választ, lehet hogy rápróbálok a Senseayre.... csak annyira nem tudom eldönteni, hogy eladjam/elcseréljem a telefont, vagy elkezdjek vele játszani
-
iHand
tag
válasz
Something_ #9345 üzenetére
És miyen a sebessége a gyári romhoz képest?
-
mizu
aktív tag
válasz
Something_ #9345 üzenetére
Ha full backup volt, akkor csak radio és simán nand restore.
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Something_ #9342 üzenetére
Először el is néztem és az előbbit 2.3.5-ös ARHD-ról írtam
De volt fent az ICS-s ARHD is,kinézet szinte ugyanolyan mint a GB-nél, egész jól ment amíg fent volt nem is fagyott, gyors is volt.
AmazeCam-ot nem próbáltam de elméletileg mennie kéne mert ARHD-ban stock kernel van,de aztán hogy a gyakorlatban mi lesz -
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Something_ #9338 üzenetére
-
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Something_ #9338 üzenetére
Nekem az van fent és szerintem nagyon faja. Elég gyors bár kicsit gyenge vele a készenléti idő, 1 éjszaka alatt lemegy 15% is de azonkívül jó, de persze lehet hogy csak nálam akad be valami. :S
Érdemes hozzá felrakni pár modot (APM,EQS,rosie,%-os akku) mert azokat alapból nem tartalmazza. -
keIdor
titán
válasz
Something_ #9317 üzenetére
Nálam is az egyik legszebb, mint írtam még régebben. Ez a hátlap nagyon egyedi, elsőre is megismeri az ember, ha meglátja. Persze csak aki képben van, itteni fórumlakókra gondolok inkább. Meg tetszik ez a kicsit besüllyesztett kijelző. A másik a Desire S, az is hasonló ugye, csak kevésbé "extrém".
A Motorola Razr és a Droid 4 a másik, ami gyönyörű szerintem, bár előbbi túl nagy. Így hogy fogtam már a kezembe, annyira nem kéne... a Droid 4 viszont igen. SE Arc szép még.Ami még nagyon tetszik és furcsán fogtok nézni: Samsung Galaxy S II, Galaxy W, Galaxy Nexus és Nexus S. Műanyag mind, de szép szerintem.
Viszont a Galaxy S és S+ meg az egyik legrondább ami a piacon van. Szóval nálam nagyon sokat meghatároz a hátlap.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Something_ #9319 üzenetére
Lehet képen nem jön át annyira, de hidd el, hogy élőben nagyon királyul néz ki az a piros rész mindenhol, főleg elől.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Something_ #9317 üzenetére
XE fekete hátlapja jobban tetszik.
Tényleg furcsa ez a többszínűség.
-
keIdor
titán
válasz
Something_ #9311 üzenetére
Hát igen, most nyáron vett egy Galaxy Tab-ot, még az elsőt, ami rendes tablet OS-t se kap. 2.3.6 van rajta, pixeles a képe, gyorsnak gyors, csak nem kéne. Ő 100k-ért vette. Inkább várt volna még és vett volna valami jobbat...
Mutatom neki az iPhone 4-et annó, neki nem tetszik, mutatom a Sensation-t, neki nem tetszik, indokolni nem tudja, hogy miért. Nézzük T-Mobile-ban az SE Arc-ot, neki az se tetszik, Desire S se tetszik. Mi tetszik? Hát a Galaxy S II, az igen, más nem.Ezért mondom, ráhagyom...
-
keIdor
titán
válasz
Something_ #9309 üzenetére
Egyik havernak se tetszik. Bár neki a Samsung-on kívül semmi sem tetszik, szóval ráhagyom, mert hülye.
-
pap
senior tag
válasz
Something_ #9305 üzenetére
Köszi,mièrt làtok olyan kevès jelentet , megjelenèsi felületet,illetve hàttèrkèpet?
-
pap
senior tag
válasz
Something_ #9302 üzenetére
Mind1 nem baj,a facebook és a gmail újratelepítés után működik is,viszont nem látom hogy több élő és sima háttérkép lenne.
-
pap
senior tag
válasz
Something_ #9298 üzenetére
Se a facebook,se a gmail nem működik egyből bezárja mikor elindítom.
-
rbalint88
addikt
válasz
Köszi szépen a gyors választ!
Romot főzőcskézni nem szeretnék, abból köszönöm elég volt a Defynél, most olyan almajuzer módra outofthebox használni szeretném a telefonomat, nem pöcsölni azzal, hogy akkor így root meg úgy rom meg amúgy launcher.
Sense bejön egyébként, e-penis annyira nem izgat, hogy "de a SGS2 másfél nanoszekundummal előbb tölti be menüt meg 85 fps-el lapoz ez a szar nyomoronc HTC meg csak 77-tel."
A desire S-ben látott témák tetszettek, majd keresgélek HTC Hubon, hogy mit lehet lőni Sensationre, aztán valami csak lesz, ami tetszik.ICS meg jöhetne Sensationre is minél előbb, bár Nexuson sem olyan átütő, de vannak benne okosságok és végre nem olyan paraszt módon néz ki így csupaszon, ami viszont a Sense miatt úgyse fog látszani.
ja meg egy dolog van, ami bosszant a Sensationben, de csak a simában. A hátlapon annyira gagyi, hogy a két műanyag nem azonos színű, az egyik sötétszürke, a másik meg barnás. Mondjuk ez a probléma orvosolva van nálam, rendeltem hozzá XE hátlapot azt csókolom. Csak erre azért figyelhettek volna, ha már 100e Ft+ telefon...
-
pap
senior tag
válasz
Igen ,kész lett f@sza lett,első benyomásra jó,köszönöm a leírást,e nélkül nem fogtam volna bele,azért madj írd bele még hogy vegyük ki a sim kártyát mert sikerült azt is megformáznom
igen frissítettem a radiot.
-
pap
senior tag
válasz
Something_ #9280 üzenetére
Nah most megy fel a SENSEaY XE35 v2.1.0 rom,nagyon izgulok
-
pap
senior tag
válasz
Something_ #9284 üzenetére
nekem a rootolásnál azt írta ki hogy instalation aborted,de attól függetlenül lefutott,így rootolva van?
-
pap
senior tag
válasz
Nah elkezdtem az S-Offolást,jelenleg az első lépést megcsináltam,nagyon jó és érthető a leírás,Köszönöm.
Az a kérdésem egyébként ami lehet suta lesz ,de a főzőtt rom,legalábbis ez ,,SENSEaY XE35 v2.1.0" jóval gyorsabb is mint a gyári,és akkuban többet is bír? Mik a tapasztalatok? -
pap
senior tag
válasz
Bocsánat ezt nem vettem észre
-
pap
senior tag
válasz
Something_ #9227 üzenetére
Szia!
Azt szeretném megkérdezni ha mondjuk vissza kellene vinnem gariztatni a telefont ,akkor hogyan tudom visszaállítani az S-ON-t ? , illetve elég ha csak recoveryből visszatolom az eredeti romot?
köszi
üdv:
-
nimfas
addikt
válasz
ha ezt követem akkor nem lesz téglásítva a telefon? :-D
Köszi a leírást... még nincs telóm, jan-márc környéként ruházok be egybe ...
Üdv.
-
Anulu79
addikt
válasz
Szerintem nekem ez hasznos lesz mert sík hülye vagyok az ilyesmikhez.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Felraktam az AmazeCamot. A fényképező rész tényleg jó, de a videónál tényleg nincs autofókusz?
-
Gh0sT
addikt
válasz
Something_ #9214 üzenetére
Milyen launchert használsz?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Something_ #9210 üzenetére
A sense szép, de amíg ki nem próbáltam az egyik launchert, addig nem is hittem ,hogy létezik ennyivel smoothabb érzés, gördülékenység, akadásmentesség.
Ettől a gyorsaságtól meg az élmény- legalábbis számomra- fokozottabb.
Persze vannak itt is furcsaságok, mert azét a sense kiforrottabb, de egyelőre nekem nagyon fekszik. -
T0rnad0
addikt
válasz
Something_ #9207 üzenetére
Nem, már Senseay van fent, ez "előtte/utána" az AmazeCam-ra vonatkozott.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Something_ #9205 üzenetére
Köszi, holnap lehet megcsinálom, Neked nincs esetleg "előtte/utána" fényképed, videód? Érdekelne, mennyit jelent minőségben...
-
zool1
őstag
válasz
Something_ #9158 üzenetére
p.ü.
-
zool1
őstag
válasz
Something_ #9156 üzenetére
nekem is így kezdte mindjárt megnézem, a menüt hogy mit állítottam be.
-
törölt tag
válasz
Something_ #9140 üzenetére
Gyári rendszer visszarakásnál csak az S-ON kell meg a gyári rendszer visszatétele
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Something_ #9140 üzenetére
Nand backup visszarakásával és utána s-on-al nem lesz gyári a telefonod, hanem nagy eséllyel tégla+a recovery is ott marad.
Sd kártyáról futtatni egy gyári romot, utána visszazárni a telefont, ezzel lesz megint gyári állapotú teljesen.
Boldog Karácsonyt mindenkinek.
-
brillians
tag
válasz
Something_ #9095 üzenetére
Félig-meddig én is magamtól kaptam. Az ár többi része pedig kiteszi a születésnap, névnap és karácsony részt.
Egyébként S2-t volt szerencsém látni nekem is. A kijelző tényleg szép.
-
Májköl
csendes tag
válasz
Something_ #9072 üzenetére
Igen.Ez alapján csináltam. https://sites.google.com/site/sensationtudastar/
-
rizso
addikt
válasz
Something_ #9067 üzenetére
Gondolom finomhangolás...
-
Xaels
félisten
válasz
Something_ #9039 üzenetére
Na igen, ez kb annyira jó megoldás mint az Atrix ujjlenyomat olvasója. Lassú és körülményes.
-
MerLinh
senior tag
válasz
Something_ #9035 üzenetére
nand backup és teszem is már fel lassan =)
-
Anulu79
addikt
válasz
Something_ #9031 üzenetére
Akkor marad a keresgélés a marketben. Asszem ott is van valami ilyesmi mod a kamerára csak ha jól emlékszem akkor fizetős.
-
rizso
addikt
válasz
Something_ #9027 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest