Új hozzászólás Aktív témák
-
Májköl
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tudnátok ajánlani egy kompromisszumoktól mentes,stabil és gyors,sense nélküli romot?Létezik ilyen egyáltalán?
Előre is köszönöm! -
Májköl
csendes tag
-
Májköl
csendes tag
A Noled nevű appot nem tudom használni az automata fényérzékelő miatt.Eddig rendesen működött,de ICS frissítés óta nem tudom beállítani,hogy a nem fogadott hívásokat,üzeneteket az érintőgombok felvillanásával jelezze.Legalább is azt gyanítom,hogy ez kavar be,de nem biztos.Lehet ICS-sel nem kompatibilis az app.
-
Májköl
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem,hogy ki lehet-e kapcsolni az alsó négy érintőgomb automatikus fényerő szabályzását.
-
Májköl
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a lezárási képernyő gyorsindító ikonjait hol tudom megváltoztatni az új ICS-ben?Csak annyit találtam,hogy ikonok ki ill. bekapcsolása.
Továbbá ha repülőgép módra váltok a wifi bekapcsolva marad,míg az előző romban az is lekapcsolt ilyen esetben.
Észre vettem még,hogy lezárási képernyőn aktív az értesítési sáv,szépen lehúzható.
És még egy,töltés közben határozottan nem melegszik se a telefon,se a hálózati töltőfej,viszont mintha lassabban is töltene.
Találkozott valaki ezekkel a jelenségekkel? -
Májköl
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #13042 üzenetére
+1
-
Májköl
csendes tag
válasz
Something_ #12873 üzenetére
Köszönöm szépen az infót!
-
Májköl
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Jól tudom,hogy S-OFF,ROOTOLT készülékem nem fog OTA frissíteni ICS-re?Először vissza kell állítani a gyári állapotot?Gyári rom van rajta. -
Májköl
csendes tag
válasz
scapegt #10519 üzenetére
Az én esetemben nem.A tok anyaga szerintem feleslegesen sok festéket tartalmazott,ezért fogta meg a hátlapot.A hátlap anyagában színezett szerintem.Normál körülmények között nem távozhat róla a festék,mert nem egy egyszerű rétegben van rajta ami lekophat,hanem a gyártási technológia során keverik a műanyagba.A tokom esetében a neoprén anyagot utólag festhették meg a fekete színnel,mintegy átitatva azt.Persze lehet,hogy a feték is gyenge minőségű volt.Szóval nálam a tok volt a ludas.Hiszen mióta nem használom nincsenek foltok a hátlapon.
-
Májköl
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A hátlap elszíneződéshez annyit szeretnék hozzászólni,hogy én rövid ideig használtam egy fekete színű neoprén Brando tokot.Baromira megfogta a hátlapot,főleg a görbületek mentén a felső részt.Mióta nem haszálom,azóta teljesen eltűntek az elszíneződések,mintha nem is lettek volna.Kíváncsiságból kimostam meleg,mosóporos vízben és baromira sok festéket engedett ki magából úgy,hogy a tok egy hajszállal sem lett fakóbb. -
Májköl
csendes tag
válasz
Something_ #9072 üzenetére
Igen.Ez alapján csináltam. https://sites.google.com/site/sensationtudastar/
-
Májköl
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Szeptember elején vettem meg a telefont és azóta hiba nélkül működik.Néhány napja csináltam egy s-offot,majd rootot.Gondoltam kezdésnek elég lesz egy téma telepítése is,nem ugrok bele rögtön egy room cserébe.Ezt a témát néztem ki magamnak http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1229400 Ez zip fájl,tehát Recoveryben install zip from sdcard, choose zip from sdcard.Miután Recoveryben újraindítottam a készüléket,csak a boot képernyőig juttott a gép és ismételten újraindult többször is,de a gyári roomot nem töltötte be.Akku ki,majd egy restore.Ezzel helyre álltak a dolgok valamint ez az értesítés jelent meg „ A telefon egy rendellenes újraindulás után helyreállt.Jelentés küldésea htc-nek.”Mi lehetett a probléma?Valamit nagyon elqrtam?Eléggé beparáztam,és mióta olvastam EDÉNYKE esetét a „téglával”azóta el is ment a kedvem a további kisérletektől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest