- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokler
aktív tag
válasz
Zirowe #10270 üzenetére
Téglásított telefonokhoz gondolatok, hátha jutsz valamire...
Elméleti elgondolás az "UnBrick" végrehajtásához XDA alapján:
Elméletileg a QhsUSB_DLOAD módnak működnie kell most is, ahol fel lehet tölteni a flash-t (csupán kell egy működő flash verzió, amit dump-olni kellene egy működő készülékről és kicserélni benne pl. az IMEI számot) A driverek megtalálhatók itt egyéb hasznos információk társaságában.
Nem tudom mennyire működhet ez a gyakorlatban, de más telóknál már olvastam sikerről...
És akkor a ráadás video -
Gh0sT
addikt
válasz
Zirowe #10216 üzenetére
Pontosan milyen nálad ez a híváskapcsolási probléma.
Nálam:
1. Hívnak, felveszem, nem hallok semmit, a másik fél hall.
2. Hívnék valakit, teljes csend, ki sem csöng a másiknál, majd szétkapcsol.
3. Kicseng a másiknál, felveszi, elkezd szakadozni a vonal, nem hallok semmit, szétkapcsol.Szolgáltató: Vodafone
-
mumk1
addikt
válasz
Zirowe #10184 üzenetére
A legegyszerűbb, megnézni a PG58IMG.ZIP-en belül mit ír az android-info.txt fájl. Ami ott van, azzal biztos jó lesz. Különben a superCID is csak addig aktív, amíg nem flashelted a hboot-ot, utána visszakapja az eredetit. 1.23 hboot-ban pedig nem is lehet újra beállítani a supercid-et, mivel nem működnek a fastboot parancsok, úgy hogy az esetleges visszaállításnál kell különösen odafigyelni a cid-re.
Csak kíváncsiságból megnéztem mit bír az ICS padlógázon, kidobott az Antutu egy 7131 pontot, mindezt úgy hogy az sd kártya sebességem elég karcsú. -
Gh0sT
addikt
válasz
Zirowe #10144 üzenetére
Megrendelve!
Köszönöm!
Közben új üzemidő rekordot döntöttem 28 órával. A kezdeti 14-15 órához képest egészen jó. Ha sikerülne feltornáznom valahogyan 40 órára már egészen elégedett lennék, mert az azt jelentené, hogy minden másnap éjjel kellene csak a telefont töltőre raknom.
-
mizu
aktív tag
válasz
Zirowe #10083 üzenetére
3 Sensationnel találkoztam életemben - az enyémet is beleértve - és mindhárom rootolt volt, ezért vontam le ezt a következtetést. Az viszont, hogy kérdőre vonja valaki a root hasznosságát, elég átgondolatlan kijelentés. (Utóbbi mondatom nem neked szól, inkább üzenet a "még nem rootolt" Sensation tulajoknak.)
-
mipityu
tag
-
kokler
aktív tag
válasz
Zirowe #10042 üzenetére
A hivatalos nyitás úgy vonja meg a garanciát, hogy a HTC (szerviz) dönti el, hogy a nyitás okozhatta-e - az én olvasatomban.
Az XDA-n pedig két féle verziót olvastam,
1. Nem lehet már változtatni rajta, mert az már RELOCKED marad
2. 1.17-es HBOOT nem ismer ilyet és simán vissza lehet zárni. -
mizu
aktív tag
válasz
Zirowe #10040 üzenetére
Azért választottam ezt, mert "tisztábbnak" azaz egyszerűbbnek tűnt az XDA-s nyitáshoz képest. Akkor már volt ez a Rev féle mód is, de a hivatalos nyitást nyomtam először. E-Care FB oldalán kérdeztem, válasz azóta nem jött. Bár azt nem említettem, hogy visszazártam a telefont, először azt mondják meg, hogy így áll-e a garancia.
Amit pedig mondtál, hogy a garancia S-ON-nál él - azért érdekes, mert HTCdev nyitással S-ON marad a telefon! Egyszerűen felső (asszem' rózsaszín felirat vált UNLOCKED-re). Ezért rágtam be és csináltam meg a Rev féle módszert. Tehát, ha mindenáron S-ON kell nekik, annak a HTCdev nyitás után is élnie kell, mert attól nem lesz S-OFF a készülék.
-
mrThomi
addikt
Nyilvan azert huztam alá mert már feltettem kérdést itt amibe szerepelt hogy:tudom hogy nem a megfelelö forum , de mivel az evo forumba összesen van 190 hsz es a 2 telefon sok mindenben megeggyezik, gondoltam merek nagyot álmodni es hátha segit valaki. Annyi valasz is eleg lett volna hogy pl: a telodat is ugy kell romolgatni mint a sensationt...tehat tudunk segiteni. Vagy inkabb ne probalkozz vele mert veszelyes...vagy foggalmunk sincs. De nem irt senki.
-
Balinov
titán
Ertem,koszi. ezek kozul neked melyik vallt be legjobban?
-
mumk1
addikt
Felmegy simán az 1.17-re 1.18-ra is.
Lehet rosszul fogalmaztam, a Sensation-ra és a Sensation XE-re szánt két ICS verzió között van partíciós eltérés. Lehet hogy a végleges rom verziókban megpróbálja teljesen szétválasztani a két modellt a HTC, habár ez nem hiszem hogy nagy kihívást jelentene az XDA-n.
Minden esetre, hogy új HBOOT is érkezik az ICS-hez, mind két típusra (és persze különböző) az szinte borítékolható. Meg az is, hogy a Revolutionary nem fogja vinni. (kezdetben). -
rbalint88
addikt
a garanciális hátteret úgy értsd, hogy pl speedshopnál veszel fóliát, azt ott ők felrakják. ha így nem működik a telefon, akkor legalább a pénzt visszakapod és nem a világ végére kell elmenni meg e-mailen reklamálni, hogy ez az szar. legyen az usa vagy kína.
a kijelzőcsere nem volt garanciális, az volt a gond, hogy olyan passzentra felraktam a fóliát, hogy sehol nem lehetett felpöckölni a leszedéshez és a sok feszegetéstől berepedt az üveg (gorilla glass).
szóval nem fölényeskedésből mondtam, meg elhiszem, hogy jó az az usa fólia, de ebben nem szeretnék inkább kockáztatni és megveszem boltban, mert brando van több telefonon is családban és még nem volt gond vele.p.s.: az usából jön simán jelentheti azt, hogy az usa árus megrendeli kínából és tripla áron eladja neked
-
kokler
aktív tag
Én mindig $1-$2 nagyságrendben rendelek 3db fóliát és eddig nem volt problémám vele - már vagy 10-et rendeltem magamnak és kollégáknak is. Ha mégis hibás lenne, akkor buktam 200 forintot... Ja igen, mielőtt megvettem a telefont már jóval előtte megrendeltem a fóliát és a tokot is, hogy ideérjen időben
-
mumk1
addikt
Hogy mennyire nem az áron múlik, én egy ilyen kínai szilikon tokot vettem még júniusba és ajándékba kaptam hozzá 1 fóliát. Mit veszíthetek, rádobtam. Azóta is ez van rajta, semmi karc, semmi buborék, "faltól falig" takarja, tehát a gombokat az érzékelőket és a htc logót is.
Hát erről ennyit.
-
rbalint88
addikt
ebayen nem veszek többet kijelzőfóliát, mert ami vettem, az annyira perfect fit volt, hogy digitizer csere lett a vége
meghülyítette a közelségérzékelőt és állandóan szétkapcsolt telefonáláskor emiatt.
egy jó fólia kibír normális, nem ütős-vágós használat mellett 2 évet is, nem azt az 1000-1500 Ft-ot fogom sajnálni egy normális, garanciális hátteret biztosító bolti fóliával szemben, főleg egy 100e+ telefonon. -
mipityu
tag
Jogos :-)
Azért tettem vissza az 1.50-et, mert az abban levő 1.18-at fel lehet nyitni.
De ... ha fel volt nyitva és úgy telepíted gépről a 3.06.401.101-et, akkor a kiírás ugyan lezártnak jelzi, de nyitva marad és rootolható, telepíthető a CW vagy a 4EXT :-)
(Elsőre nem olvastam végig a megfelelő topikot és ijedtemben visszatettem az eredeti romot.) Aztán kiderült, hogy a kijelzés zártnak írja, de nyitva van :-)Egy kicsit (nagyon ?) össze-visszának tűnik, de gondolom értitek :-)
Az előzőre: nem XE ICS-t tettem fel, hanem mivel sima Sensation-öm van így az arra valót.
-
Something_
őstag
A leirast sajat tapasztalat alapjan irtam, igy batran merem ajanlani. Gyari rom cserelese egy fozott romra.
Most fozott romot csereltem fozott romra, majd nand restore-ral visszaallitottam. Ilyet meg nem csinaltam, ezert inkabb kerdeztem
Amugy miutan postoltam, megcsinaltam es sikerultRadio flash, Superwipe, nand restore es patent minden
De ha gondolod csinalok leirast errol is, hogy mas ne kerdezze meg -
Something_
őstag
Jól néz ki az is, habár így képről nem bejövős a kamera körüli piros kör, plusz alul a beats logot. Előlapi részen meg a piros rács, nem tudom, hogy mutatnak a fehér gombsor világítással.
A fehér XE hátlappal meg egyszerűen csúnya szerintem, mivel a kijelző/telefon eleje fekete a sima sensationnek. Szerintem így lesz többszínű a telefon.
Remélem nem sértődik be senki a véleményemen. -
zool1
őstag
"Aki pedig a quadrant számokat használja viszonyítási alapnak, nos, azok mindig megmosolyogtatnak. " Akkor újra:"Nézd, nem vagyok quadrant hívő és én sem a számoknak hiszek." Máskor olvasd el figyelmesen....
Akkor én vagyok a kivétel ezek szerint, mert több mint 60 program van feltéve és nagyobb laggolást nem látok. Persze mikro laggok vannak, hiszen gyári a rom.
-
zool1
őstag
Szia!
Egyrészt kevés embernek van evo 3d azért néz be az ember ide. Más részt a sensation és az evo 3d szinte ugyan az a vas, úgy hogy nagyon nagy sebességbeli különbség szerintem nincsen. A másik meg az ha hogy ha kevés lenne az órajel, az evo 3d elég jól tuningolható! Az már egy másik dolog, hogy ki él vele és ki nem. Egy biztos hogy még a legszuperebb kimondottan evo 3dre írt játékok, még meg sem röccentek a telefonomon!!!!!
-
Gh0sT
addikt
A ROM mellé még ezt a két modot raktam fel:
- CdTDroiD Tweaks Mod v2 for Versions 1.8.x & Up
- Super Smooth Launcher MOD With Free Scrolling App DrawerA CdTDroid Tweak először is legyalulta az akkumulátor ikon belsejéből a százalékos érték kijelzést, ami nekem nagyon tetszett és az istennek nem bírtam rávenni, hogy ugyanoda az ikon belsejébe rakja vissza. Igazán nem találtam olyan beállítást, ami nagyon kellett volna, bár tény hogy a lock screennel eljátszottam.
A fő bajom az a Sense-zel, hogy van egy hatalmas kijelzős telefonom és a home screent nem tudom úgy testreszabni, hogy az nekem jó legyen. Felrakok két widgetet meg 8 ikont és betelt az egész. Szeretem, ha kézre állnak a gyakran használt alkalmazások, és egyből látom a fontos információkat anélkül hogy lapozgatnom kellene, vagy épp a menübe be kellene lépnem. Egy ekkora kijelzőn nekem a 7x7 ikonos elrendezés áll kézre és tartom praktikusnak. És ezt a Sense nem tudja, vagy én néztem be valamit nagyon. Ezért használtam Elixir Widgetet, de az meg akadozott Sense-en.
Felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel és végül arra jutottunk, hogy maga a Sense fogja vissza a rendszert és terheli túl a CPU-t. Valamilyen furcsa oknál fogva csak ezzel a widgettel produkálja ezt, és nagyon látványosan 70-80% fölé pörgeti a processzort a Sense képernyő váltáskor.
-
-
mumk1
addikt
-
-
mizu
aktív tag
Korábban volt egy hozzászólásod amikor is a superCID fontosságát részletezted, vagyis épp azt írtad, hogy azoknak a usereknek akik szimplán ROM-ot cserélgetnek, nincs rá szükségük. Mivel rosszul áll a szénád, bátorkodom megkérdezni, hogy ugye a gyári állapot visszaállítása előtt csináltál superCID-et? Mert ha igen, az jó és kell is. Viszont ha nem, akkor ez okozhatja a hibát.
-
Something_
őstag
Neked ez nem para
Én lehet, hogy sírva fakadnék
Gold_fish:
nekem minden gond nélkül letöltötte, játszottam is, fasza játék, jó grafikával. Fel szoktam rakni a játékokat, 1 hétig fent van, játszom ez idő alatt fél órát, aztán törlöm is le őket
GTA-nál volt most az, hogy felraktam, 2-3 napig játszogattam, aztán a 4. nap nem akarta elindítani, fekete képernyő. Van egy tippem, hogy miért, ezért se vagyok felháborodvaCrAck69:
nekem is kikapcsolt letöltés közben a kijelző, és mintha kijelző kikapcsoláskor nem töltené, vagy nagyon lassan szedné. 2 óra volt mire leszedtem, mert mindig elfelejtettem, hogy kikapcsolt a kijelző, fel kell oldjam. A kijelző kikapcsolását meg lusta voltam kikapcsolniGold_fish:
megizzasztja a telefont? Én nem vettem észre extra melegedést, tökéletesen fut. Habár soha sem fogom megszokni ezt a tapicskolós irányítást. -
bbalika81
aktív tag
na, akkor már 3-an vagyunk
nekem már az új telenoros sim-em van kb fél éve cseréltettem, akkor nem voltam elérhető pedig volt térerő, előtte lévő kártyám kb 4 éves volt és a telenoros mikor meglátta nem akarta elhinni, mert váltottam anno kvartett csomagra, és azt mondta ilyen csomagokhoz nem is jó a régi kártya, de én telenoronline-on váltottam csomagot és természetesen a kutya sem szólt, hogy talán cserélni kellene a simet -
Something_
őstag
Telenor topkikban nagyon szidják a zte hálózatot, hogy kompatibilitási gondokkal küzd a gsm hálózatokkal, sőt, azt is mondják, hogy a zte hálózat még önmagával sem kompatibilis, annyira olcsó, szar minőségű.
Keldor:
nálad akadt?Ma játszottam vele 1 órát kb, teljesen jól futott!
-
Something_
őstag
Gondolom előbb lesz ICS főzött rom, mint ota. Vagy tévedek?
Amúgy ha csinálnak egy ICS-s romot, akkor a sense 3.5-öt rakják rá?
Hivatalosan ha jön az ICS-s, talán januárban, akkor marad a 3.0-s sense? Vagy mik a tervek?
Vagy ezekről mi halandók nem tudunk/tudhatunk, majd jön valami, valamikor? -
Something_
őstag
Ezzel "szenvedtél" régebben, akkor radio csere látszólag megoldotta, nem?
Ez csak a Telenornál van vagy más szolgáltatónál is? Vagy nincs köze szolgáltatóhoz?
Nekem még nem csinálta, habár mióta fent van a senseay csak kb 15ször telefonáltam, összesen 41 percet. (call meter) -
rizso
addikt
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media
Codec ID : isom
File size : 283 MiB
Duration : 1mn 57s
Overall bit rate : 20.1 Mbps
Video
ID : 2
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L4.0
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Format settings, GOP : M=1, N=31
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Bit rate : 19.9 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 088 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 29.850 fps
Minimum frame rate : 5.006 fps
Maximum frame rate : 31.392 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.319
Stream size : 280 MiB (99%)
Title : VideoHandle
Language : English
Audio
ID : 1
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 128 Kbps
Nominal bit rate : 96.0 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Channel positions : Front: C
Sampling rate : 44.1 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 1.80 MiB (1%)
Title : SoundHandle
Language : EnglishNekem (és szerintem sokunknak) ez bőven jó már...Egyébként 720p-ben szoktam videózni, de egész vállalható ez a 1080p is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi erősítő építése
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest