- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
swapout #8269 üzenetére
Neked mióta van meg hogy porosodik?
Az enyém is elkezdett sajnos pedig kicsit több mint 1 hete van meg.
Egyenlőre még csak pár porszem van az üveg alatt,a teló jobb oldalán naggyából középen.
Legszivesebben most azonnal mennék vele szervízbe de annyira hozzámnőtt hogy nem szívesen válnék meg tőle akár hetekre :s. -
szirtesp
tag
válasz
swapout #8271 üzenetére
Én nagyon régen használtam már gyári romot, de a főzött rommal nem tapasztalok semmilyen recsegést. de másmiatt is érdemesebb főzött romot használni.
EBOOK-hoz én a MOON+Readert használom.
-
tgb
senior tag
-
Something_
őstag
válasz
swapout #7608 üzenetére
En azt vettem eszre, hogy aki videozik es hangosabban beszel akkor gepem lejatszva betorzitja a hangot.
Mai negativitasomat folytatom:
Neha forumozaskor, ha szovegdobozba irok, mint pl most, akkor szetesik az egesz. Befelezodik a kepernyo, a billentyuzet felett fekete resz van es nem tudom lehuzni a weboldalt. Most, mire a szovegem vegere ertem, megint ezt csinalta. Lovok is printscreent. -
Komi28
senior tag
-
Something_
őstag
válasz
swapout #7242 üzenetére
Én is bátran merem ajánlani mindenkinek, nagyon fasza kis telefon. Nem bántam meg, hogy megvettem, habár az ára durva, néha kicsit depresszióba esek, hogy mi a tököm kerül ennyibe egy telefonba
Nekem csak a sense indult párszor újra, azon kívül tökéletes a telefon számomra. Nekem is halkan szól a csengőhang, viszont meghallom. Fel tudnád tölteni valahova, azt a csengőhangot amit használsz? Kíváncsi vagyok, hogy nekem mennyire szól -
Something_
őstag
válasz
swapout #7132 üzenetére
Remelem szabad eg alatt probalod, mert a lakasok nagy tobbsegeben eselytelen a gps jel megtalalasa, meg erkelyen is necces.
Latom az sd kartya is tema. Nezegettem arukereson es hasonlo helyeken, ahol 16 gbs micro sd hc-t arulnak. Gondolom csempeszett kinai cucc, ezeket erdemes megvenni?
-
iendre
csendes tag
válasz
swapout #7107 üzenetére
juicedefender a megoldás
szabályoz mindent, ami csak zabálhatja az akksit!
netet tilt, de enged a meghatározott időben
wifit tilt, de enged ha közel vagy hozzá
BT-t tilt, de enged ha hívás van
fényerőt még lejjebb , timeoutot , netelérést programonként, éjszakai üzemmódotvan
balanced, aggressive módja
nekem bejött
-
randras
veterán
-
S e t h
nagyúr
válasz
swapout #7097 üzenetére
Én szintén arról váltottam vasárnap, tudom mit érzel.
Csatlakozz a marketre aztán hagy szóljon.
Én még azon is meglepődtem ,hogy volt amikor számítógépen mentem fel, kiváncsiságból rákattintottam egy program telepítésére és legközelebb amikor a teló itthon felmászottt wifivel a netre, automatikus le is szedte és telepítette a játékot.
Nekem ez még nagyon új. -
S e t h
nagyúr
válasz
swapout #6912 üzenetére
Vasárnap délben az Arénában akartam venni és írd és mond, két helyen volt Budapesten sensation a vodánál, az egyik Óbudán, a másik Csepelen.
Mondták hogy ha kell akkor lefoglalják, nehogy elvigye vki, így nem tartom kizártnak , hogy már azóta a maradék is elfogyott.ui: Milyen fóliát javasoltok a képernyőre, van több fajta, nem tudom melyiket érdemes megvásárolni.
-
CrAck69
senior tag
-
Nikk
senior tag
-
MerLinh
senior tag
-
equinox777
csendes tag
válasz
swapout #1084 üzenetére
Szia!
Igazából két járható út van,és mindkettő pofon egyszerű.
1.Megvárod a hivatalos frissítést ami valószínű FOTA módján fog megérkezni hozzád.
Ez annyit tesz hogy a telefonon belül vagy manuálisan rákeresel erre a frissítésre,vagy ha automatikusra van állítva felkínálja majd ezt a frissítést neked.
Jelzem,eddig még nem érkezett ilyen frissítés.
2.Leszeded a netről az éppen aktuális firmware-t amit egy kis keretprogram segítségével frissíthetsz.
Ezek általában ezen a forúmon megtalálhatók,tehát neked már csak a bizonyos linkre kell kattíntanod és letöltened azt.
A független telefonok 1.24-el jöttek,a következő 1.28 volt,az én gépemen most éppen az 1.35-ös verzió fut.
Itt annyit kell tenned hogy csatlakoztatod a telefonod( a HTC Sync legyen a gépen) elindítod a letöltött kis programot,és követed az utasításokat.
Tényleg egyszerű ne ijedj meg tőle.
Annyi hogy a most leírtak hivatalosan független telefonnal működnek,de azokkal bolond biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest