- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
iendre
csendes tag
Nem akartam a twitteres frissítést feltenni, de a sok várakozás miatt mégiscsak felkerült, és utána láss csodát ott volt az ICS!
-
iendre
csendes tag
Sziasztok!
Sikeresen lejött a gyári ICS, fel is települt, penel is rendesen. Egyetlen észrevételem van. KB. 10 órája lett frissítve és azóta a sync ikon , fent a wifi jeltől balra ott van. Biztosan csinál is valamit, mert lezabálta az akksit 3 óra alatt. De mit? És minek? És hogyan lehet kikapcsolni?
Köszi
-
iendre
csendes tag
Sziasztok
Mostanság azt vettem észre, hogy készenléti állapotból ha felélesztem a telefont (képernyő bekapcs + csúszka felhúz) elkezdek pl. smst írni, pár másodpercen keresztül nem érzékeli a kijelzőt, a gombokat , semmit.
Azután megy minden rendesen.
Ötletek?
-
iendre
csendes tag
Sprinkle ügyben:
béta teszterré váltam, s most nyomom ezerrel :-)
nagyon szépen elfut ezen a vason is, nem kell ide Tegra!
-
iendre
csendes tag
Köszönöm szépen a gyorsaságot és a segítséget!
-
iendre
csendes tag
válasz
swapout #7107 üzenetére
juicedefender a megoldás
szabályoz mindent, ami csak zabálhatja az akksit!
netet tilt, de enged a meghatározott időben
wifit tilt, de enged ha közel vagy hozzá
BT-t tilt, de enged ha hívás van
fényerőt még lejjebb , timeoutot , netelérést programonként, éjszakai üzemmódotvan
balanced, aggressive módja
nekem bejött
-
iendre
csendes tag
szerintetek hogyan lehet rábírni a telót, hogy futtassa ezt a jó kis játékot?
-
-
iendre
csendes tag
válasz
CrAck69 #6327 üzenetére
hello
Én próbáltam az EVO3D akksit. Jól műxik, semmi baja, így most kb. 20 órát kibír, igaz nyüstölöm rendesen, meg 15 percenként frissíti a fiókokat, meg Angry Birds, meg net.
Napi 20-30 hívás. Az akksi kb. 10-15 töltés után állt be.
Lehetne jobb is, de ez van. A teló a legjobb, amivel eddig volt dolgom, a vállra vehető Motorolától, ideáig :-)
-
iendre
csendes tag
válasz
Studiossrác #6000 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is az a véleményem, hogy nagyon jó telefon! Eddig nem sikerült egyszer sem belassítanom, pedig hardcore módon nyomom. Nem fagy, nem lassul, csak végzi a dolgát, de azt rendesen! Eddig nem volt olyan telefonom, ami nem lassult be, vagy ne bírtam volna kiakasztani. Azért adtam el a Galaxy S Plust, a maga 1400 Mhz-s procijával, mert belassult, gondolkodott mielőtt csinálta volna a dolgát. Persze nem mindig, csak pl. Angry Birds közben email érkezik, megnézem, közben hívás, vissza a játékba. Ez már sok volt neki. Ezért csere lett erre a gyönyörűségre.
Amit eddig mindegyik okostelefon esetén tapasztaltam, az itt is megvan: az akku kapacitás! Hol van már a jó öreg Nokia 6230i az egy hetes készenléttel és folyamatos használattal :-)
Vettem bele EVO3D akksit, így jobb lett a készenléti idő! De nem lötyög, nem porosodik, nem nyekereg, csak végzi a dolgát!
Röviden: Super cucc! :-)
-
iendre
csendes tag
válasz
johnwillow #5779 üzenetére
Én használok EVO akksit , 1730 mAH verziót, ez a gyári ebből.
Ma pl. 14 óra használat után van 8% akku állapot.
Ebből:39,8 perc hang
1,52 óra kijelző
14 óra cella készenlét
12,8 óra nem használt telefonszerintem nem sok, bár még csak 2 full töltés volt, illetve használom a Juice defendert
szerintetek?
-
iendre
csendes tag
Szerintetek mitől lehet az, hogy a Battery Monitor Widget Pro az EVO3D akksi betétele után nem ismerte fel automatikusan az új, nagyobb kapacitású cuccost?
Másik, már lassan idegesítő szokás: annak ellenőre, hogy ki van kapcsolva a Sense óra alatti hangkiadás az időjárás függvényében, mégis nyomja!
Ötletek?
-
iendre
csendes tag
Sziasztok! Üdv a topic lakóknak! :-)
Szeretnék a Sensation klub tagja lenni!
Az első lépést megtettem ennek érdekében: vettem egyet :-)Végig futottam ezt a pár ezer hozzászólást de nem találtam választ:
1: a gyors beállítást elemeit hol lehet szerkeszteni - beállítani
2: beletettem az EVO3D akkuját, de a battery monitor widget nem ismerte fel, hogy nagyobb kapacitású lenne
3: nekem sem sikerült a fóliát rendesen feltennem, igaz utángyártottat vettem, de mentségemre szolgáljon, annyi mindenki írta, hogy nem sikerült, ezért gondoltam rutinozok előtte :-)Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest