- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAck69
senior tag
válasz
equinox777 #3025 üzenetére
én is inkább a komolyabbra vágyom
-
equinox777
csendes tag
válasz
equinox777 #3025 üzenetére
0
-
MerLinh
senior tag
válasz
equinox777 #1326 üzenetére
meg a soc is más ügye =) mellesleg én örülök a nagyobb felbontásnak =)
-
scapegt
őstag
válasz
equinox777 #1324 üzenetére
Na meg az sem mindegy, mit állítasz be
Ugyanis ha marketen belül megnyomod a settings gombot, és a Content filteringnél beállítod, hogy Show all apps, akkor valószínűleg mindent fogsz látni
-
MerLinh
senior tag
válasz
equinox777 #1324 üzenetére
a készülékkel kompatibilis alkalmazásokat látod csak
-
scapegt
őstag
válasz
equinox777 #1110 üzenetére
Az enyém is érez, csak nem mindig
Viszont az 1.28-ban is volt olyan, hogy ha az Emberek widgetre böktem, utána semmire nem reagált, csak ha lezártam a kijelzőt és feloldottam, vagy ha a home gombra tapicskoltam. Szóval ez már alapból megvolt az enyémben
Talán tényleg jobb lenne egy teljes készülékcsere?
-
scapegt
őstag
válasz
equinox777 #1105 üzenetére
Persze, mindenképpen írni fogok, amint megkaptam az akkut és hogy az hogy szuperál. Ha az sem oldja meg a problémát, ti vinnétek a Vodába vagy inkább értekezzek újra a HTC-vel chaten?
-
scapegt
őstag
válasz
equinox777 #1103 üzenetére
Köszi a jókívánságokat
Műszaki dolgokkal szoktam peches lenni, nem csodálkoznék, ha ez is menne a szervizbe, de azért maradok optimista és kivárom az új akkut
Ha nem az a gond, akkor is jól járok, mert akárhogy is nézem, ingyen kapok egy több mint 10e Ft értékű "pótakkut"
Bár nem a HTC lenyúlása volt a célom (egyébként is ők ajánlották fel), azért örülök neki, hogy ilyen segítőkészek, első szóra.
-
scapegt
őstag
válasz
equinox777 #1100 üzenetére
Most már az enyém sem melegszik annyira, esetleg akkor, ha épp töltöm és telefonálok is közben. Ha melegedett, akkor is inkább az érintőgombok, de azok elég melegek tudtak lenni. Szerencsére ez a jelenség mintha eltűnt volna. Az akku kérdés viszont továbbra is fennáll sajnos. Reménykedjünk az új akkuban...
-
scapegt
őstag
válasz
equinox777 #1097 üzenetére
Hanyadszor nullázzam a rendszert?
Tegnap felraktam délelőtt az 1.35-öst, az is nullázott mindent, utána töröltem az sd-ről teljesen mindent, ma formáztam pc-ben az sd-t, aztán gyári visszaállítást csináltam és csak azután tettem be az sd-t a telóba. Minden totál le lett róla gyalulva, mégis így merül.
-
scapegt
őstag
válasz
equinox777 #1094 üzenetére
Igazából 110 mb alá még nem nagyon ment ahogy észrevettem. Tényleg olyan, mintha látszólag semmi baja nem lenne, az akkut mégis eszi valami. 10%-on van, kikapcsoltam és most így fogom tölteni fullig, a sim kártyát addig átrakom egy gagyi nokiába. Hátha jót tesz neki egy kikapcsolt állapotú töltés.
-
scapegt
őstag
válasz
equinox777 #1092 üzenetére
Ha rebootolok, akkor utána 120 mb körüli memóriám van. Ha kilövök mindent, felkúszik ez akár 270 mb-ra is, de utána mindig megzabálja valami. Mindezt úgy, hogy nem is használom a telót, max wifi + market volt közben és kis telefonálás...biztos hogy hardveres gondja van, amiből valxeg szerviz lesz
ki tudja hány hét..gondolom én lennék az első aki szervizbe küld egy ilyen telót...
-
scapegt
őstag
válasz
equinox777 #1090 üzenetére
Vodás a teló, de nem akarom hetekig nélkülözni a szervizbeadás miatt
Egyébként most nyomatok egy filmet, percek óta 15% az akku..vagy rosszul jelzi ki, vagy ... amire gondolok, de nyugodtan kövezzetek meg ha totális baromságot mondok :d szóval arra gondoltam, hogy olyan, mintha üresjáratban a proci "megbolondulna", mintha valami össze-vissza járatná, de ha használom, akkor szépen, fixen, egy bizonyos frekvencián megy és lassan merül. Hülyeséget beszélek?
(Már kb 6-7 perce 15%-os az akku a filmmel, közepes fényerővel, max hangerővel)
Szerk.: + 1 perccel később szólt még csak a teló, hogy 15%-nál kevesebb az akku, töltsem...fura, hogy filmezés közben sokkal jobban bírja az akku mint kikapcsolt kijelzővel, no használattal...ezért gyanakszom a fentire ami lehet tényleg nagy baromság
-
scapegt
őstag
válasz
equinox777 #1088 üzenetére
Akkor az igen jó, nekem volt, hogy a user 50-60%-ig is felment! Valami mintha betöltődne félpercenként. Gyanítom, hogy hiába küldi a HTC az új akkut, nem az a gondja a telefonomnak
Köszi hogy megnézted!
-
scapegt
őstag
válasz
equinox777 #1082 üzenetére
Android assistant-ben, de úgy nézd meg majd lécci, hogy nem fut semmi más, csak az.
A másik a watchdog, abban meg alig használ valamit a rendszer...nem értem... -
edgelaszlo
senior tag
válasz
equinox777 #1059 üzenetére
mármint arra teszem a serpenyőt...
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
equinox777 #1057 üzenetére
nem merek olyat venni...végül is nem tojást akarok sütni..
-
scapegt
őstag
válasz
equinox777 #1053 üzenetére
Szerintem egyik sem
Azért remélem, ha netán az akku probléma nem oldja meg, akkor a HTC szerviz itthon készséggel segíteni fog és megjavítják szépen.
Egyébként egy ismerősöm mesélte, hogy egy haverjának van valamilyen HTC-je, a hátlapja elrepedt és a HTC csak annyit kért, hogy küldjön róla egy fényképet, ők pedig postáztak neki egyet ingyen és bérmentve
-
Gólya.
tag
válasz
equinox777 #1046 üzenetére
Ti mire raktátok rá? Nekem vodás de független...
-
Xaels
félisten
válasz
equinox777 #1046 üzenetére
Igen mintha felpörgették volna kicsit. Egy 1,1GB-os DIVX-et próbáltam Mobo Player-rel és vitte hanggal mindennel együtt gond nélkül.
-
pupi28
csendes tag
válasz
equinox777 #1035 üzenetére
Van valami teszt amit lefuttatok és kideríthető, hogy ez egyedi hiba?
-
pupi28
csendes tag
válasz
equinox777 #1035 üzenetére
Akkor ez egyedi hiba lenne?
-
Xaels
félisten
válasz
equinox777 #1025 üzenetére
Én sem hallgatok zenét telefonon. 3-4éve megvettem a Cowon D2-est egy iPod Touch(első gen) után és azóta nem tudtak olyan árban is megfizethető ketyerét mutatni ami jobban szólna és tovább bírná.
-
Xaels
félisten
válasz
equinox777 #1020 üzenetére
Hát igen. Nem sok érkezett belőle.
Én megnyomkodtam az SGS2-t is. Nem mondom, hogy rosszabb, de személyes preferenciáimnak nem felelt meg. A két telefon szerintem senkinek sem lehet rossz döntés, mindkettő gyártó kitett magáért. Csak azt nem tudom felfogni, hogy ezt a Samsung fanok miért nem képesek megérteni és mindig ferdíteni, fröcsögni. Egyesek viccesen viselkedtek az MA Kétmagos teszt topikjában is amikor ki merték hozni, hogy a HTC jobb kamerában. "Ti nem tudtok rendesen fényképezni"
-
Xaels
félisten
válasz
equinox777 #1017 üzenetére
Nekem is az első szállítmányból van a gyorsboltból. Kb. fél órája került ki az oldalra, hogy raktáron van és már jöttem is ki a boltból
Szerencsém volt, mert nem voltam messze és mobilneten figyeltem egész nap mikor érkezik.
-
Xaels
félisten
válasz
equinox777 #1015 üzenetére
Ez a bootloader állapotát mutatja. Ha off-os akkor nincs lezárva, ha on-os akkor igen.
-
Xaels
félisten
válasz
equinox777 #998 üzenetére
A gyári alkatrészek mindig drágák. De majd jönnek az olcsó kínaiak amikből egy tucat lesz egy ezres
Full plasztikból, hogy könnyebb legyen a telefon és nem árnyékolja le az antennákat.
-
scapegt
őstag
válasz
2,5 nap után csupán 24%-ot merült a telefonod??? Hogy csinálod? Nekem akkor sem bírna ki 2,5 napot, ha offline módban egész nap az asztalon feküdne használatlanul
-
stufen2
aktív tag
válasz
csoda, hogy még lehet kapni..... hát igen, akkor itt is az alkatrész drága mint az autóknál, pl az avensisembe 326 volt az 5. injektor "gyetya" , még jó hogy garis volt aztán akkora mint egy kihúzóstift....
-
Xaels
félisten
válasz
equinox777 #918 üzenetére
"Még egy dolog,és talán ez sokaknak mellékes,de én azért nem bánom hogy ez a teló nem jön velem szembe minden második ember kezében" - Hasonlóképpen érzek.
Tegnapelőtt egyik kollégának adtam a kezébe. iPhone4-e van és az a megdöbbenés ami kiült az arcára mikor elkezdte szemügyre venni, mindent megért
Persze megbeszéltük, hogy az "Alma Boltja" egyelőre még jobb mint az "Android Piac" -a, de remélhetőleg sokat fog ez utóbbi még fejlődni.
-
MerLinh
senior tag
válasz
equinox777 #900 üzenetére
az valóban sokat segít ha gsm modban van, de mobil nettel meg lennék lőve gsm modban, betárcsázos modem feeling, és a még meg is szakad ha sms vagy hívás jön/megy
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
equinox777 #736 üzenetére
Legközelebbi frissítéskor szerintem csak 1.34 fölötti fog érkezni
-
scapegt
őstag
válasz
equinox777 #730 üzenetére
Az enyém gyárilag 1.28.401.1 (Vodás)
-
Xaels
félisten
válasz
Ahogy előttem mondta a kolléga: INNEN leszeded a Europe 1.28-at, elindítod és szépen követed az utasításokat.
Állítólag amúgy nem sokára jön már az első nagy OTA frissítés amivel unlockolják a bootloadert is.
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
1.28 már kint van, én is azzal használom. XDA, Shipped ROMs, RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.28.401.1_Radio_10.42.9007 .00P_10.11.9007.15_M_release_192608_signed
Ez gyári rom, probléma nélkül felteheted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest