- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
válasz
Rascally81 #30149 üzenetére
ugyanez a problémám .... lehetetlen vele normális videót készíteni mert állandóan fókuszál
-
josy28
tag
válasz
Az fókuszálás, és nem zoomolás.
-
LouiS22
veterán
válasz
Például ne fogd meg a csúszkát felvétel közben és nem fog zoomolni.
-
LouiS22
veterán
válasz
Rascally81 #30076 üzenetére
Felejtős, a két fájl nem fogja működésbe hozni a dolgot, mert nem ezek kommunikálnak a simmel. Plusz, ha nem vagy benne a tesztben és nincs speckó simed, akkor egyébként sem működne.
Most épp azon vagyok, hogy fordítok magamnak egy saját CM-et (most fut), és ha az sikeres, akkor abba talán bele tudom rakni azt az api-t, ami üzemelteti a simet. Nyilván így pápá Sense, de jó esélyt látok arra, hogy működjön. Magát a mobiltárca apk-t sikerült úgy módosítani, hogy ne kérdezzen rá a root jogosultságra (és még el is indult
).
-
batai15
félisten
válasz
Rascally81 #27441 üzenetére
Ja.
-
LouiS22
veterán
válasz
Rascally81 #25981 üzenetére
Nekem nincs vele gondom, igaz, én nem a legrissebbet használom, hanem a 274-es buildet.
-
LouiS22
veterán
válasz
Rascally81 #25955 üzenetére
1ébként anno én is beszoptam ezt
-
LouiS22
veterán
válasz
Rascally81 #25955 üzenetére
Mert valszeg a telepítés során rosszul választottad ki a modulokra vonatkozó részt.
Amit tudsz tenni: fogsz egy szimpatikus nem gyári kernelt (én az XM-et használom, ha már egyszer "hazai" termék). Felmásolod az egész zip-et a telefonra. Bootolsz recoverybe. Telepíted a zip-et. Wipe cache és dalvik cache. Újraindítod a telefont bootloader módban (ha a TWRP van fent, akkor ez nem lesz nehéz).
Flasheled a letöltött zipben lévő boot.img-t. Kész. (Értelemszerűen hagyj egy másolatot a kernel zipjéből a PC-n is).
Ja, és ha nem akarsz kicseszni magaddal, akkor leszeded a viper topicban található Venom Kernel Flashert és akkor nem kell szarakodnod az adb parancsokkal sem. Én ezt használom és pont úgy, ahogy fentebb is leírtam. Sőt, most, hogy nézem, a Venom Kernel Flasherben ott vannak a modulok is, úgyhogy ha az abban a csomagban lévő cuccokat flasheled és pipálod a modul részt, akkor is jó lesz. De szerintem a custom kernellel jobban jársz.
Legközelebb pedig olvasd el a mikéntet, plusz figyelj oda, hogy mire kattintasz a Viper telepítőjében
-
LouiS22
veterán
válasz
Rascally81 #25946 üzenetére
Olvasd el a leírást újra és csapj a fejedhez. Nem flashelted a boot.img-t, azért nincs rádiód. Megoldás: a zipben lévő boot.img flashelése.
-
hurrikan
addikt
válasz
Rascally81 #22197 üzenetére
Köszi. Tökéletesen fut
Liszensz check-en is gond nélkül átmegy, ahogy sejtettem
Mivel a jogot mindig is e-mailhez párosítják és az adotthoz tartozik jog akkor futtathatod, akkor is ha nem PLAY-ről van. Ez eddig is így volt minden appal.A lényeg hogy megy és még csak meg sem röccen
FPS lassulás sincs mint sima HOX-onKöszi mégegyszer.
-
hurrikan
addikt
válasz
Rascally81 #22195 üzenetére
Még nem.
Megköszönném. -
patoga
tag
válasz
Rascally81 #22112 üzenetére
ViperX
-
jilian
addikt
válasz
Rascally81 #22112 üzenetére
ViperX - re voksolnék. Szinte teljesen egyénire szabható.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Rascally81 #22105 üzenetére
Amiről nem tudod, hogy mi azt ne bántsad, amire nincs szükséged azt töröld, ha minden működik rendesen akkor örülsz, ha nem leírod ide miket töröltél/nél, és megmondjuk mit nem kellett volna
-
MrPetya19
addikt
válasz
Rascally81 #20657 üzenetére
Függő is?
-
mumk1
addikt
válasz
Rascally81 #20657 üzenetére
Inkább tedd be aláírásba.
-
Kossuth
tag
válasz
Rascally81 #19933 üzenetére
Ugyanezen gonddal küszködök én is. Jöhetne rá valami megoldás mert ez a navi tetszett eddig a legjobban, de így dumcsi nélkül nem az igazi.
-
aAron_
őstag
válasz
Rascally81 #19906 üzenetére
tehát maximum 40%-ot tölt rá az aksira? az még mindig nem valami fényes, 2.5 helyett így 3.5 óráig bírná a netezést, ha jól számolok. nekem olyan kéne ami legalább dupla üzemidőt biztosít, legalábbis az lenne az ideális, 2200 mAh-estől ezt el is várnám
ha már lúd legyen kövér
, csak az a baj, hogy itt tényleg szó szerint kell érteni, néztem majdnem ugyan ennyiért 3500 mAh-et, de az már elég randa, meg ebből kiindulva az sem lehet valami jó
találtam olyat is ami majdnem ugyan így néz ki -egész tűrhető- , 3500 mAh-es, de az már 120$, az kicsit sok
visszakerestem rá a topicban, de nem találtam hol beszéltetek róla mostanában
(#19905) bounty123: dx.com-on sem találtam sok mindent
-
mumk1
addikt
válasz
Rascally81 #19802 üzenetére
A TeamWin Recovery támogatja az OTA frissítést, már amelyik custom romból létezik. Én mindenképp ezt a recoveryt ajánlom, sokkal átgondoltabb és használhatóbb mint a CWM. És igen, ahogy Razi írta, a kernelt külön kell flashelni fastboot alól, vagy kimásolod a rom zipből, vagy ott lesz valahol a rom fejlesztőjének leírásában.
Használd ezt, kezdőknek sokat segít.
-
r4z
nagyúr
válasz
Rascally81 #19802 üzenetére
A TeamWin fejlettebb.
Igen, a boot.img-t a zipből kell kiszedni.
-
dani993
senior tag
válasz
Rascally81 #19766 üzenetére
CID stimmel?
-
mumk1
addikt
válasz
Rascally81 #19766 üzenetére
1. Bootloader nyitás (HTCdev)
2. Recovery telepítés. pl.: TeamWin Recovery
3. Kernel felrakása ("boot.img" ha van hozzá plusz modul, akkor a rom után azt is flashelni kell.)
4. wipe, rom flashTőszavakban ennyi.
-
Loboda
senior tag
válasz
Rascally81 #19649 üzenetére
-
lcee79
addikt
válasz
Rascally81 #16812 üzenetére
Most próbálkoztam vele, azóta már volt pár telepítés gépemen, biztos az kevert be, de nekem már az "adb devices"-t sem ismeri fel a windows...
Újratelepítettem a javat- is és az android sdk-t is, de nem lett jobb...
Nem tudom mi a probléma vele...
Még jó hogy nem most kell hard resetelnem a telefonom -
lcee79
addikt
válasz
Rascally81 #16788 üzenetére
Fenn van a gépeden a legújabb java? (64 bites windowsnál előbb kérte a 32bites javat) Android SDK?
Igazából mindent úgy csináltam ahogy le volt írva, és az alapján ment...
Nekem rendes méretű lett a mentés, és vissza is tudtam tölteni...(Nekem egy beállítás inaktiválódott az egyik menüben, aminek nem kellett volna, azért csináltam hard resetet, de megérte, mert megjavult a beállítás is, és a telefon is kicsit pörgősebb lett utána)
-
lcee79
addikt
válasz
Rascally81 #16765 üzenetére
Nálam működött a mentés,
segítettem a leírás kibővítésében is
De kb 5 hónapja csináltam... -
kosturica
őstag
válasz
Rascally81 #16776 üzenetére
Oldalt ne nyomogasd, felesleges. Egyébként, ha nagyon erősködsz, lehet, hogy kicserélik egy olyanra, ami nem fodrozódik. Az majd sárgulni fog!
-
patoga
tag
válasz
Bocs, dupla.
-
patoga
tag
válasz
Nálam ugyanez volt, igaz az én fájlom 6.7 mb lett, én nyertem. :-)
-
LouiS22
veterán
válasz
Én azt mondom, hogy nincs az a felhasználói alkalmazás vagy adat, ami megér ennyi vesződést. SMS-t, névjegyeket tudsz menteni a gmail-be, a többi meg egyszerűen nem ér ennyit, ráadásul kétesélyes, hogy a visszaállításnál működni fog-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest