- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
szentespeter #18871 üzenetére
Ez vajon mennyiben érinti az eddig független, bár akár most, akár a jövőben náluk t-pontban pl. alaplapcserére javításra leadott darabokat?
Feltételezem a telefon onnantól nem lesz független és ezt meg is tehetik mivel nem függetlenként adták el. -
Fernando321
csendes tag
válasz
szentespeter #17699 üzenetére
Értem. Nekem dead pixel nincs, se egyéb probléma, így talán úgy gondolom hogy nem éri meg szervizeltetni, ki tudja hogy bánik a telóval a szerviz
Így magában nem igazán zavaró a folt, de jó lenne ha eltűnne.
-
BenHans
addikt
válasz
szentespeter #17705 üzenetére
Mennyire vált be, milyenek a tapasztalataid ezzel a Protect-fol fóliával? Elég olcsó, és ha emellett még jó minőségű is akkor vennék én is.
Daffchy: akkor One X, vagy még One X+ ha szóba jöhet.
Régiótól függ hogy mikor kap frissítést,meg ilyen "apróságok" miatt.... [link]
-
Daffchy
őstag
válasz
szentespeter #17707 üzenetére
Akkor egy HT271... pl már valószínűleg hibátlan?
Miben csalódtál? Minőségben?
BenHans: Sajnos olyan sokáig nem tudok várni, nagyon maximum január végéig, de addigra úgy sem jelenik meg semmi, max híreket kapunk és akkor csak rosszabbul fogom érezni magam, hogy de jó lenne megvárni...
Egy nagyon halott SE W910i-t használok már egy jó ideje, mert meg kellett válni előző készülékemtől és ezt tudtam gyorsan befogni, de nagyon a végét járja már... rengeteg hívást eldob, vagy szakít meg, órákig képes be sem kapcsolni...
Mindenképp készülék kell és egy Fekete HOX lenne ami a legjobban bejön.
S3, 4X kizárt... szóba sem jön. Már kézben fogni is gagyi érzés mindkettőt (számomra).SONY Ion-al szemezgettem még, de ott meg a HW nem a legfrissebb és majdnem azonos áron van. Az Xperia T HW-jával még jó lenne (maga a T nagyon nem tetszik).
-
Szpisti
addikt
válasz
szentespeter #17651 üzenetére
Na ja, de akkor ne fárasszanak be feleslegesen Budakalászról a Duna Plázába feleslegesen... Én tuti kiverem a balhét, ha semmi nem lesz...
-
kirkri
addikt
válasz
szentespeter #17630 üzenetére
Akkor tévedtem.
-
LouiS22
veterán
válasz
szentespeter #16133 üzenetére
A FB csak marketingeszköz, nagy cégek sem ölnek komoly erőforrást abba, hogy ott supportáljanak. A HTC meg külön állatfaj, csak azt nem értem, hogy képesek pénzt fizetni annak az ügynökségnek, aki "kiszolgálja" őket. Ez nem szolgáltatás, amit nyújtanak. Semmilyen szempontból (na ennyit a marketingjükről
).
Mivel te a T-től vetted, így velük állsz szerződéses kapcsolatban, ha érdemi ügyintézést akarsz, akkor 1430, de inkább személyesen, az gyorsabb. Ha FB-on írsz nekik, akkor bekerülsz a 30 napos válaszadási körbe, aminek többnyire az a vége, hogy a 30. napon kapsz egy levelet, hogy a türelmedet kérik.
Azt meg pontosan meg kell nézned neked is az üzletszabályzatukban, hogy mi van az ilyen cserét kérek dolgokkal. Túlságosan sok az urban legend, meg a sógorom testvérének fia így intézte el legendák is erősítenek ezen. De mivel jogászok írják az üzletszabályzatokat, egészen biztosan van erre is kitétel. Csak át kell rágnod magad rajta és akkor felkészülten tudsz érvelni az igazad mellett. Amúgy hidd el, az ügyintézők is szeretnének neked segíteni, és ők sem tudhatnak mindent (főleg amekkora káosz van egy ilyen multinál, vért izzadnak, mire érdemi infóhoz jutnak).
-
rígel
őstag
válasz
szentespeter #16117 üzenetére
Nem kell erőszakoskodni, csak magabiztosan fellépni. Mondjuk rájuk borítod az asztalt
Egyébként mind a 3 alkalommal belül voltak a 14 napos határidőben? Én ott helyben megnéztem volna hogy sikeresen javították-e. Ha nem, addig nem távoznék az üzletből, míg ide nem adják a tökéletesen javított telefonomat, vagy -mivel ilyen nincs- adjanak egy újat. A 3x-i sikertelen javítás szerintem simán feljogosít a cserére.
-
rígel
őstag
válasz
szentespeter #16112 üzenetére
Egyet nem értek! Ha már 3x visszavitted, és 3x NEM tudták megjavítani, miért nem csapsz az asztalra hogy cseréljék ki? Én első esetben így tettem, ki is cserélték egy tökéletesre. Szerintem picit erélyesebben kell velük bánni, te hagytad náluk a pénzedet, nem fordítva. Ezért a pénzért pedig az ember elvár valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Windows 10
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest