- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Lacopapi #34142 üzenetére
megnéztem, nekem sem megy, pedig a fejlesztői lehetőségek között az usb hibakeresést is aktiváltam.
megpróbáltam a szunyi777 által linkelt cm kernelt feltenni a ColorOs-hez, de bootlop lett a vége.
az a baj, hogy azt sem lehet látni a telefon tulajdonságai között, hogy milyen kernellel működik...
én már abban sem vagyok biztos, hogy cm alapú, inkább aosp-re gondolok...mondjuk azért itt is nagy az átfedés, de mégsem indult el a rendszer a cm kernellel.
nekem az üzemidő elég gyengus, így a holnapi hosszas munkás napom előtt visszatettem Steve1207 romját.
érezhetően lassabb a rendszer, mint a Colorban, és a böngésző is akadozósabb.
ez nyilván nem Steve1207 hibája, csak ez is hozzátartozik az általam tapasztaltakhoz.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Lacopapi #34138 üzenetére
Meg nem tettem fel akku mero progit, a gyariban nincs oraban, percben jelzett kijelzoido, de erzetre nekem nagyon merul.
60%- on vagyok kb. 1 orat nyomkodtam.
Erdemes neked is pillanatynyi sensere valo vissuaterest csinalnod, es meglatod, hogy (egyelore) a color mennyivel gyorsabb...
A gomb vilagitas szerintem nem bug, mert ennek igy kellene mukodnie, vagyis nekem igy jobb, hogy a gomboo is villognak. -
szunyi777
őstag
válasz
Lacopapi #34124 üzenetére
Call & Message blocker, ezt használtam régebben, és amelyik romban nincs blokkolási lehetőség...
Igy ird a Google keresőbe: Call And Message Blocker Apk 4.5.7 Premium apk -
Tyer
őstag
válasz
Lacopapi #34103 üzenetére
Nem tudom, mostanság mondjuk veszek észre rajta érdekességeket, de remélem nem lesz baj.
Msot az volt, hgoy levettem a töltöröl, aztán láttam, hogy eléggé elkezdett merülni.
Ld 1 ora alatt 15%, szinte hozzá se nyultam
majd mentem volna ki lefotozn ia karácsonyi fényeket, és a lock screenröl megnyitottma a kamerát, és ott már nem frissitett.
Power gomb, kikapcsolt a kijelzö
majd nem reagált...
10 mp-s power-rel ujraindult, azota feltettem töltöre, most vettem le. 100-on van -
szunyi777
őstag
válasz
Lacopapi #34108 üzenetére
A color-al nem lett tesztelve, próbáld majd ki ha gondolod...
@HUTCHDB Benne van a Play
-Phonesky.apk
Tölsd le a 80 megás GAPPS-ot, nyisd meg zipp-el, és töröld ami neked nem kell, majd csomagold vissza, esetleg egészistd ki egyéb alklamazással, és lesz egy személyreszabott GAPPS-od!
Az update script-et nem minden esetben kell módositani.
Most csináltam 1 olyat, ami tartalmazza a KITKat rendszerhangjait, ultraslimgapps, egyedi bootanimáció, kitkat fonts, egyéb app...
Próbáld ki egyszer, szép dolgokat lehet késziteni vele..
És egy nagyon hasznos alklamazás, ha belevágsz .zip szerkesztésbe, stb.
ZIPme -
bzoley
veterán
válasz
Lacopapi #34072 üzenetére
Csak perpill sok haszna nincs, mert nem nagyon van, ahol kijelezzen. Majd még alakítgatok, de a telefonon ritkán használok üzenet-alapú alkalmazásokat. Eddig szinte elég volt a hangjelzés, és az értesítési sáv akár email, vagy sms-ről. Sms-t általában csak elolvasom, emailt, bedig táblán intézem, vagy PC-n.
Ikonnak belőttem a Kitkat témát, tetszik, de ez még változhat.
Viszont eltűnt egy rakás widget a raktárból, pl. a számológépet sem találom, naptár is semmilyen lett, utána kell járni, hová lettek. -
Steve1207
veterán
válasz
Lacopapi #34060 üzenetére
Ahogy nézem CM alapú. A V5-ös MIUI-hoz viszonyítva biztos gyorsabb. Teszteltem jópár kínai cuccot és használhatóságra nagyon kiforrottak, gyorsasággal sincs gond
Egyedül a kamera és a hang, ami nagyon visszaesik tudásra (még gyatrább volt egy kicsit a Smartasianban is, mint egy szimpla CM, igaz ott a lehető legnagyobb egyszerűségre törekednek). Szóval ez inkább szoftveres dolog. Itt látszik, hogy többet foglalkoztak az egésszel.
Kinézetre nagyon tetszetős, kicsit Sony-s a launcher beütése. A beállítások és notifi rész a szokásos kínai tagolt megoldás, jól használható (személy szerint nekem még jobban átlátható, mint a MIUI-s) Úgyhogy, ha tesztelni van kedved érdemes velük szüttyögni kicsit.
Mindezeket látatlanban tudom mondani, amíg a HTC, a szerviz és az angyalka rendezi a dolgaim. -
bzoley
veterán
válasz
Lacopapi #34044 üzenetére
Gondnak egyáltalán nem gond, akár így is maradhatna.
Sok bajom nekem sincs a gyárival, apró megszokásbeli kényelmetlenségeket leszámítva. A HD2-n is a "gyári" Trebuchet volt fönn piszkálás nélkül. A búcsú előtti napon frissítettem Kitkat-re, és hát amit a CM művelt vele, szinte tökéletes. Úgy ahogy van elfogadnám az X-en is. Letisztult is, izléses is, mégis agyon lehet állítgatni minden porcikáját. Szivesen használnám ezt a párost.
Táblán sokáig Apex-et használtam, de valahogy kinőttem a díszítgetésből, és majdnem gyárira legyalultam mindent. Mostanában támogatom a kevesebb néha több elméletet.Nagyon nem mélyültem még bele az xda one x részlegébe, de az első pillantások után mintha nem látnék kiemelkedő munkákat. Mintha még a CM sem lenne toppon. Ettől még lehet vannak profi munkák, egyelőre még nem vettem észre. Persz még csak a terepet mérem fel, perpill azt sem tudnám, melyik végén kell hozzányúlni a telefonhoz. Mondjuk nem is sürget senki, művelődök lassan.
-
bzoley
veterán
válasz
Lacopapi #34042 üzenetére
Köszi!
Eddig sikeres a dolog, egy apróságot leszámítva. A páromnak vettem egy Desire C-t, és igaz, hogy nekem kevés lenne, nem is nekem való, de nagyon tetszik. Kicsi, cuki, megy hozzá a fehér szín. Gondoltam, akkor magamnak is fehéret keresek, viszont baromira nem jön be, így hamarosan ruhacsere lesz. -
szunyi777
őstag
válasz
Lacopapi #33914 üzenetére
Akkor hajrá!
Nem vészes nyitni, csak rootolás előtt mindenképpen csinálj egy nandroid mentést CWM, vagy twrp recovery-ben, mert ha érkezik hivatalos frissités a készülékre, akkor azt, és a stock recovery-t visszateszed, és már frissül is szépen!!!
Nem tudom, hogy melyik recovery-t tervezed feltenni, Én a Philz touch 6.01.0 nagyon meg vagyok elégedve...
A sideload is működik szépen, ha esetleg nincs rom a telón és beokádna a rendszer.. -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacopapi #33900 üzenetére
lehet én látom rosszul, de szvsz a HTC pont a saját, egyedi romjai miatt az ami...
ha nem lenne rajta az "egyedi" szoft. pont ugyanolyan lenne mint az összes többi alap androidos telefon.
(jó... minősileg is tényleg toppon vanna... összeszerelés, anyaghasználat, nagyon rendben van, de ettől még nem lenne ennyire egyedülálló) -
szrobi66
aktív tag
válasz
Lacopapi #32082 üzenetére
Hmm, jónak tűnik! Mennyire megbízható? Rendeltem korábban egy olcsó rc szériát (gyárit) de háromszor hallgattam, meghúzódhatott a távirányítónál, és meghalt. Erről igazából semmilyen tesztet nem találok, de árban korrekt, és ha azt mondod jól szól elhiszem. Már csak egy hozzávaló bőrtokot (oldaltáskát) kell találnom.
-
Xaels
félisten
-
MerLinh
senior tag
válasz
Lacopapi #26565 üzenetére
igazából ez a beats certified dolog csak a sensation xe és abban az időben megjelent htckre volt igaz ahol a beats presetet csak eredeti beats headseten lehetet bekapcsolni gyárilag, azóta engedtek ebből =)
mondjuk az xehez gyárilag adtak beats fülest úgyhogy annál mind1 volt a többinél már nem -
kirkri
addikt
válasz
Lacopapi #25835 üzenetére
Megnéztem én is, Gizmo94 hozzászólása egy warn-t megérdemelt volna...
Soha nem értettem miért éreznek egyesek késztetést ahhoz, hogy hozzászóljanak egy poszthoz, ha csak paraszt módon tudják megtenni. -
Casti98
tag
válasz
Lacopapi #25726 üzenetére
Hmm értem akkor playről ezeket az alkalmazásokat soha nem fogom megszerezni addig míg nem támogatják?Hát szomorú mert a ONE S-nél nem ütköztem ilyen hibába,bár gondolom a Snapdragon proci miatt,hmm hát tanulságos,és köszönöm a gyors választ!
Viszont egy két programot meg lehet szerezni ilyen olyan helyről,de pl a Samsung Remote progit hogy tudnám megszerezni?
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
Lacopapi #24401 üzenetére
igen lehetne jó,de ha visszaolvasol a topicban mindenki panaszkodik! itt nem is az a lényeg,hanem az akiket jellemez a szlogenem,ki sem próbálják azt amit szidnak!
én a tapasztalatomat írtam le! és igen szombaton el is viszik a htc-me! ettől függetlenül mindenkinek kívánok hozzá sok örömöt,hisz azért van!
(ja és attól,hogy valaki leírja a tapasztalatait,nem kell személyeskedni(hogy a szlogenem engem jellemez) mert ezek szerint sokkal jobban illik rád,mint rám!,hisz én nem szidtam egy telefont sem úgy,hogy nem próbáltam ki!és nem személyeskedtem olyannal,aki leírja a tapasztalatait!) én szeretek tanulni más tapasztalataiból,és hálás vagyok érte,mert megkönnyítheti az esetleges választásomat!
örültemja és tökéletes telefon nincs,és szerintem soha nem is lessz!
-
bounty123
őstag
-
Pistakiss
őstag
-
dani993
senior tag
válasz
Lacopapi #22985 üzenetére
Mert van két One X-em most és az egyik betonkemény a másik meg erősebb szorításra vagy tekergetésre nyöszörgő hangot ad. Pedig látszólag ugyanaz a minőség mindkettő. A keményebbik HT24EW a másik meg szoftverhibás és még nem értem haza hogy megjavítsam, így nem tudom a sorozatszámát, de gondoltam hogy SH kezdetű lehet. Viszont úgy látom nem ettől függ.
-
Hegasus
senior tag
válasz
Lacopapi #22937 üzenetére
Ha erre gondolsz akkor ez csak az elégedettség, nem az eladás, de amúgy igen ez már valami, de az is hogy az alma őshazájában 4 készülék is megelőzi elégedettség téren.
hát sj hipnotikus hatása nélkül, már nincs ki vegye az almát, főleg hogy azt is olvastam, hogy Amerikában a tinik már nem tartják menőnek az almát (helyette az s3-at, szóval alma vásárlók -80%, oda amenőség oda az eladás)
ha már off, akkor legyen kövér
érdemes megnézni ezt a filmet, hogyan is lopta össze az "innovációkat" sj és milyen beteg és undorító ember volt, hogy (például) a lánya míg kicsi volt szinte nem is érdekelte, milyen szekta az apple.... és borzasztó hol tart a világ, hogy ilyen ember halála tömeghisztériát és gyászt váltott ki.... (a könyvét nem olvastam, de ott még részletesebben le van írva ez a beteg állat) -
Tatu-1981
tag
válasz
Lacopapi #22763 üzenetére
Én a teljes Európa verziót vettem, az 60 euró volt, ha jól emlékszem.
Csak magyar térkép azt hiszem nem volt, erre a célra talán egy Kelet-Európa csomag volt a legolcsóbb verzió, 50 euró körül.Bulitt:
Szerintem egyébként a google navigációs rendszer adatforgalma nem itthon problémás, hanem akkor, ha külföldre megy az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest