- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
VipJoco
tag
Bocs a dupla miatt. Az aksihasználat szerintem roszabb lett. Azaz 20%-ot merült 2óra alatt és majdhogy nem csak zsebben van, semmi használat.
-
Jamesch
tag
Feltettem én is a JBt, érezhetően gyorsabb a felület pl.
Google now egyelőre még fura, energy saving widget nincs a notificationben, viszont van a beállításokban: lejjebbveszi az automatikus fényerőt, kikapcsolja a billentyű rezgést.
Én tenném notificationbe, legalábbis egyelőre, hogy lehet?Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
lcee79
őstag
Ez a teszt nálam rendesen melegített...
Pl asphalt v need for speed nem melegített rajt annyit sem, hogy langyosnak érezzem, de ez eléggé melegített
PFC-n javasolta NTEEB a hűtőt (mert a tegra proci elvileg azt csinálja, hogy ha magas a hőmérséklet akkor visszaveszi a teljesítményt... 3-4 egymás utáni futtatás után elég meleg lett, de szerintem másnál is az lesz, egy meleg szobában kézben ), kipróbáltam és tényleg bejött
Hűtő 5 Celsius fokos hőmérsékleti közegében már nem engedte ennyire melegedni[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
balazs0102
senior tag
sziasztok. Miért nem találok a play áruházban navigációt? csak a sygic -et ajánlja de se tom-tom se android..meg valami route66 van...de igo-t hogy nem talál? vagy ti miylen navi programot használtok?
-
Youri
veterán
-
rígel
őstag
válasz balazs0102 #18255 üzenetére
Sok jó navit találsz a Play-en!(Tom-Tom is van nekem úgy rémlik) IGO-t speciel nem, mert HIVATALOSAN nincs Androidra, pedig lenne rá igény.
[ Szerkesztve ]
-
rígel
őstag
válasz balazs0102 #18259 üzenetére
Erre itt nem fogsz segítséget kapni, mert ez warez téma! Ne is kérdezz ilyet!
-
balazs0102
senior tag
jójó, nem érdekel annyira a warez itelefonra is megvettem, de emiatt értetlenkedek pl.: [link]
ezért nem értem, de mindegy majdcsak találok valami navit, bár még egy 4.5 csillagost sem találtam a play-ben....
-
istnag
addikt
válasz balazs0102 #18261 üzenetére
ment pü.
-
WiZARD
addikt
én sygicet használom/ajánlom
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
rígel
őstag
Ez nem hivatalos, de állítólag tervezik.
-
stilo18
addikt
Jót röhögtem...Mobilport oldalon 8x teszt. Tesztelő a kijelzőt a középmezőnybe sorolja...látom sok pénze van a Samsungnak...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
lcee79
őstag
válasz stilo18 #18267 üzenetére
Így nem csoda hogy a Samsung termékekből millió számra adnak el... Ilyen tesztnek nevezett megnyilvánulások után
és a folytatása ez...
"AMOLED szintű mélyfeketét pedig ugyebár senki sem várhat el egy ilyen LCD paneltől"
Mert amúgy az amolednek csak előnyös tulajdonsága létezik, + még jobb a feketéje is, ...gratulálok
Nem is értem IPS paneleket minek gyártanak, ha ez a kijelző is csak max. középmezőnybe illik, a 364PPI értékével?[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Lacy6
senior tag
Valaki tud segíteni a swype telepítésében mert sehogy sem sikerül
A "nyelvek és billentyűzet" menüpontban a "Swype Beta 1.3" ON és mégsem az jön elő hanem a sense input!
Próbáltam már mindent, de ha letiltom a sense inputot akkor meg végleg megszűnik a billentyűzetÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
yodee_
őstag
Hali!
Egy hete nagyjából írtam hogy elkezdett szarakodni a wifim. Hogy tudom biztosra letesztelni hogy a telóval van a gond és nem a routerrel? Ezen kívül 7- pixelhibám is van, kíváncsi vagyok ebből mit hoznak ki ... vodás
Köszi
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
veterán
szerintem a google navigacioja is megfelelo! hetvegen volt szerencsem tesztelgetni.....haat nem rossz cucc
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Jamesch
tag
JBen hogy nézem meg a kijelző időt?
GSam kiírja de jelenleg fél órát ír és 7% alatt vagyok már aksival, ráadásul bekapcsoltam a az energia takarékos módot.
Másnak van ez az elvileg idegesítő widget?Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
Youri
veterán
Még jó, hogy mindenkit óva intünk a távol-keleti importtól, többek között a frissítések késése miatt, erre tessék
RTX ON
-
jose999
senior tag
Kellene egy kis segítség.
Feltettem a Maximust-romot, de úgy döntöttem, visszarakom a stock romot.(RUU_ENDEAVOR_U_ICS_40_S_HTC_Europe_2.17.401.2_Radio_2.1204.135.20_release_274900_signed ).
Igen ám, de nem megy fel. Eddig nem volt ilyen gond...Valószínű(?) mert frissítettem a HBOOT-ot 1.12.0000-ról 1.31.0000-ra. Hogyan lehet visszarakni a régit, vagy ilyenkor mi a teendő?Köszi a segítséget!
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
LouiS22
veterán
válasz jose999 #18288 üzenetére
Olyankor sehogy, de tegnap még az volt, hogy nem tettél fel 1.31-et. A probléma röviden az, hogy abban a RUU-ban alacsonyabb verziójú HBOOT van és mivel te 1.31re álltál át, így nem tudod visszarakni. A megoldás az, hogy várod a régiós RUU-t.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Anulu79
addikt
Azt nem tudja valaki, hogy a pluszos változat vajon mikor lesz kapható emberibb árban?
-
-
Anulu79
addikt
Valahogy nem szimpatikus az SGS3 ezért puhatolózom jobban a HTC-ről. Anno is a két "konkurens" (Sensation, SGS2) közül a HTC győzött meg. Mind a két készülékem volt anno. Valami miatt a HTC felé húz a szívem. Csak hát az a fránya üzemidő tart vissza kicsit, hogy estig nem húzza ki a drága ha többet böngészek rajta. Töltő közelben meg sokszor nem vagyok.
Egyébként a One S-ről van valakinek tapasztalata? Tudom nem ide tartozik de a topikjában úgyis csak dícsérik.
-
hurrikan
addikt
Akarod mondani tél
Január és Február CES & MWCMás:
Egy bejelentés az ittenieknek
Mától a HTC-nek is tesztelek a Sony mellett valamint tableteket az Acer-nek!Lesz cikkem az OneX-ről ha megjött a JB! Lesz egy OneX vs. XperiaT teszt is. (nyugi korrekt leszek )
Jövő hétfőn pedig érkezik a DesireX tesztre[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
válasz hurrikan #18294 üzenetére
Nem. Mert ugye ott bemutatják az új csodákat és mire azok kaphatóak lesznek vagy reagál rájuk a piac addigra már bőven Március van. Ha HTC-t kell tesztelni szólj szívesen segítek
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ferob
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest