- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Otthagytuk a fogunkat a Dreame központjában
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Valaki találkozott már olyannal hogy a telefon nem tölt fel 100%-ig? Az utóbbi hetekben már vagy 10x előfordult hogy csak 80% körül van a töltés reggel úgy, hogy este rádugtam a töltőre. Lehúzom, újra feldugom akkor felmegy 100%-ra. Elég idegesítő. De volt olyan is hogy15%-al töltőre tettem és semmit nem töltött, reggel csutkára merülve fogadott.
Mindegy, kameralilulás miatt úgyis szervíz lesz majd beleírom ezt is a hibák közzé.
Mondjuk ami a legnagyobb szívfájdalmam hogy nem tettem rá fóliát mondva hogy úgyis GorlllaGlass, 1-2 karc belefér hogy ne kelljen vesződjek a fóliával, de a kijelzője úgy néz ki konkrétan mintha valami gagyi plexi lenne úgy összekarcolódott. Szerintem ezt is felírom, előtte a Samsung Wave szintén GG-vel ugyanilyen körülmények között kezelve (zsebben hordva semmilyen fémmel nem érintkeztetve), a közel három év alatt kb 2 szemmel látható karcot szedett össze, mikrokarc pedig gyakorlatilag nem volt rajta.
És nem lettem azóta sem térköves hogy kvarchomokot hordjak a zsebemben. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós kamerák
- Hollow Knight és Silksong
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És nem lettem azóta sem térköves hogy kvarchomokot hordjak a zsebemben.