Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
jozso1989
üzenetére
En egy ev utan is idönkent azon kapom magam, hogy ezt csinalom..

Mas: Ma azt vettem eszre, hogy roamingban nem jelezte az üzeneteket (fb messenger konkretan), rendesen volt mobilnet, szinkronizalas, ha megnyitottam az appot, akkor ott volt az üzenet, de nem jelezte, hogy megjött.
Valaki tapasztalt mar ilyent? Igaz valoszinü ez az adott romnak tudhato be, de gondoltam azert megjegyzem.
Meg erdekes modon az avast tüzfala sem müködött, bar azt lehet csak a titanium kocolta össze valahogy a visszaallitasnal, majd bekonfiguralom ujra, aztan meglatjuk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Mini PC
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14.5 WQHD OLED 120Hz Touch i7-12700H 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Garancia
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valaki tapasztalt mar ilyent? Igaz valoszinü ez az adott romnak tudhato be, de gondoltam azert megjegyzem.