- iPhone topik
- Tasker
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nincs kedvenc vagy nem kedvenc, kár gúnyolódni. Őket ismerem, így nyugodt szívvel ajánlom őket. Mást nem ajánlhatok, mert nincs velük tapasztalatom.
Mindig jössz ezzel a bullshit köntörfalazással, hogy mondasz valamit, de mégse, mert nem teheted, mintha valami 007-es ügynök volnál. Most éppen a 6.ker szelleme...Ha mondasz valamit, írj róla, vagy ne mondj inkább semmit. Nem kell az ön tömjénezés, hogy te mennyire bennfentes vagy, mert ugye mindig erre utalgatsz, de amikor konkrétum van, rébuszokban beszélsz. Akkor ne állítsd be magad úgy, mintha te lennél a pápa, és nem is lesz visszás ha el mis-másolod a válaszokat. Így viszont mindig a saját válaszaidat magyarázod, mert mondasz valamit, majd meg is indokolod miért és mit nem mondhatsz.
Az adás-vételi és az ezzel kapcsolatos "0 perces használt" állapot valós, de csak bolti garis telefonoknál. Én még nem láttam gyártói 2 éves telefont, hogy így adtak volna el. Szerintem megint belemostál valamit, ami nem fedi a valóságot. Ahol meg esetleg fedi, onnan nem szabad vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest