Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem csavarom, csak nem akarok olyat írni, ami jogilag esetlegsen megtámadható, nem írom gsm üzlet nevét, nem véletlenül írom, hogy volt olyan üzlet, nem pedig azt, hogy minden üzlet olyan..stb.
amit idéztél, ott példál az áfás kontra nem áfás - vagy más szempontból problémás - számla különbözetére gondoltam, amikor például papíron használtnak adnak el egy telefont, és ahhoz van gyári gari, viszi is bőszen a vásárló később a telefont a gyártói szervizbe ha meghibásodik, és akkor van probléma, ha nem javítható és cserélni sem tudják azonosra, ekkor kérik a számlát a kompenzáció végett, és jöhetnek a gondok...
ekkor nincs miért és kinek panaszkodni, a bolt mossa kezeit, hiszen a vevő által is aláírva a "használt" készülék vásárlása, nem is történt csalás - vagy egyéb bűncselekmény -, így kérdéses, hogy mennyire zárul sikeresen az ügy a telefon tulajdonosa szempontjából...
vannak korrektebb üzletek, de nagyítóval kell keresni azokat, bár értem én, hogy védeni akarod a kedvenc üzletedet...
a VI. kerületi üzletekkel kapcsolatban hosszú éveken át pláne érintett voltam, biztos örülnének neki, ha leírnám az okot is, amikor itt - vagy máshol - kérdezik, hogy miért nem javaslok egy boltot, bár részint nem is tehetném meg - ahol és amit igen, ott viszont hivatalos hatósági iratok készültek, tehát erős alapja van -, meg amúgy sem érdekem, csak annyit mondok, hogy igen vagy nem.
a következő hozzászólásodra itt már nem reagálok, használd egészséggel a one típusú telefonodat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- Star Trek
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő