Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krisz0630

senior tag

Üdv srácok!

Végre ma 2 hét után visszakaptam a szervizbe leadott HTC ONE-omat. Akku, telefonálás közben pattogó hang, melegedés és egyéb gondokkal adtam le a készüléket, de "természetesen" nem csinálták vele semmit, csak a szokásos szoftverfrissítés történt. Viszont szétszedhették a szervizben a telefon és az illesztések a kijelző körül nem a régiek. Kicsit hézagos lett és nincs egy síkban már a kerettel, emellett három sarokban is látszik egyfajta tömítés vagy szilóval van kinyomva, nem tudom...

Mondtam is a szervizesnek aki közölte velem, hogy vagy átveszem, vagy megint visszaküldik Lengyelországba.

Lehet, hogy holnap visszaviszem a készüléket megint, mert az akku továbbra sem úgy bírja, ahogy eddig és hangszóró pattogás eddig nem jelentkezett, de már arra panaszkodnak a túlfélen, hogy nem hallanak engem normálisan. Emellett pedig kissé összetákolták a készülék előlapját.

Szóval most mélységesen csalódtam a HTC-ben és még inkább a szervizelésükkel kapcsolatban vagyok elégedetlen. :(

Új hozzászólás Aktív témák