-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ritka90 #16292 üzenetére
Jó nagy női kezek...
Nos, nekem csak One-om volt a felsoroltak közül, de ez az első androidos telefonom amelyik még egyszer sem lassult be, volt már Sensation, One x, xperia ion, mind be tudott lassulni, a One még egyszer sem, meg sem fordult a fejében.
Tegnap nyomkodtam kicsit az iphone 5-t, gyors, de mivel gyorsabb mint a miénk? Egy két dolognál ugyan úgy volt 1-2-3 másodperc várakozás mint droidon, ahol sok adatot kellett beolvasni, nos persze ez felhasználó függő, nálam van 2gb zene rajta, (pár száz mp3), de a zenealkalmazás is pöccre indul, nem kell várni hogy betöltsön
Ha picit kényes vagy a minőségre -anyaghasználat- akkor csak apple vagy a HTC a 3 közül, mivel ezek vannak anyagból, a huawei csak gyerekjáték mellettük.
Tehát marad az, hogy nem sebességre, és nem is igazán anyaghasználatra kell odafigyelni -kijelző fólia úgy sem árt egyikre se, és ha félted akkor egy tok is szükséges lesz- , hanem az alapján kell döntened hogy mi a fontos
-Nagy kijelző -One
-Talán tovább tartó szoftveres támogatás - apple
-Jobb kamera - apple
-Jobb hangzás - One
-2 év garancia - One (apple csak 1!)
-Kinézet - szubjektív, mind kettő gyönyörű telefonEbben a kategóriában ne hardver alapján válassz, mind kettőt közel csúcs és bármire elegendő, hanem amelyik elsőre jobban megfog, ha a másikat választod úgy sem leszel megelégedve
Természetesen csak szolgáltatói készülék, vagy speedshop és egyéb bolt ahol rendes garanciát kapsz, utolsó gsm boltokat akár el is felejtheted, hiába a 20-30ezer forinttal olcsóbb ár
Szerk.: Egyébként ha van "helyed" és kényelmes a nagy telefon, akkor az én véleményem az hogy One, kényelmesebb netezni, olvasni, filmezni, facebookozni, a 4" az kicsi akár hogy is veszem, egyetlen előnye, hogy több ember kényelmesebben tudja kezelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest