- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leafnshit
tag
Sziasztok!
Nagyon sokáig keresgéltem a neten jó gombos agybadugós fülhallgatót (a gyári nem rossz, de nem voltam azért maradéktalanul megelégedve vele), mert már nagyon idegesített, hogy elő kellett vennem a telefont ha számot akartam váltani, hangerőt állítani stb. A baj ráadásul az volt, hogy van egy féléves füllhallgatom amit nagyon szeretek, és nem is volt nagyon olcsó, ezért sajnáltam volna pénzt kiadni megint egyre. De most megtaláltam a megoldást!
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de most vettem egy ilyet (feketében persze). Csak gondoltam szólok, ha más is hasonló cipőben járna, és neki is újdonság lenne eme csodálatos kis kütyü létezése!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Update 10.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest