Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leafnshit
tag
Sziasztok!
Nagyon sokáig keresgéltem a neten jó gombos agybadugós fülhallgatót (a gyári nem rossz, de nem voltam azért maradéktalanul megelégedve vele), mert már nagyon idegesített, hogy elő kellett vennem a telefont ha számot akartam váltani, hangerőt állítani stb. A baj ráadásul az volt, hogy van egy féléves füllhallgatom amit nagyon szeretek, és nem is volt nagyon olcsó, ezért sajnáltam volna pénzt kiadni megint egyre. De most megtaláltam a megoldást!
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de most vettem egy ilyet (feketében persze). Csak gondoltam szólok, ha más is hasonló cipőben járna, és neki is újdonság lenne eme csodálatos kis kütyü létezése! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de most vettem egy