Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leafnshit
tag
Sziasztok!
Ilyen password megjegyző alkalmazásokat használ valaki? Pont a minap jutott eszembe, amikor több egymás követő helyre is cask nagy hercehurca árán tudtam bejelentkezni, mert képtelen vagyok fejben tartani a millió account nevet és hozzá tartozó pass-t és secret kérdést
Ezért gondoltam, hogy egy ilyen app megkönnyítené az életemet, csak kicsit bizonytalan vagyok abban, hogy ez mennyire biztonságos. Ha ehhez valaki hozzáfér akkor minden úszhat..Keeper-t és aWalletet néztem eddig, esetleg ha tud valaki valami jobbat azt szívesen fogadom.
Valamint hogy jobb szerintetek, a felhőben vagy a készülékben legyen tárolva az adat (úgy látom ez a különbség csak a kettő között)?
Ha valakinek pedig van még türelme, lenne még pár app-os kérdésem
(ez az első androidos telóm)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezért gondoltam, hogy egy ilyen app megkönnyítené az életemet, csak kicsit bizonytalan vagyok abban, hogy ez mennyire biztonságos. Ha ehhez valaki hozzáfér akkor minden úszhat..
(ez az első androidos telóm)