- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Akkor mondom én úgy, h nekem évekig volt IOS is, meg Android is egymás mellett...IOS az S4 volt, androidban a HTC Desire HD...Ha azt mondom nincs az az isten aki kedvéért a HTC telot lecseréltem volna az S4-re... És itt nem az androidra gondoltam, hanem úgy cakkpakk az egész mukodes, hibák, használhatóság egybevetve... Azóta semmi sem változott, minden maradt ugyan úgy. Ráadásul hiába lett elvileg jobbb hardveresen az I5, maga az egész mégis ugyan az maradt... És erre jön meg pluszba az amit a többiek meg elmondtak. Inkább legyen egy Sony, vagy LG telefonom mint ezzel a koncepcióval meg 1* az életben iPhonom..És ezt mondom úgy, h tisztában vagyok a One hibaival, az Android gyengeségével... Mint iPhone felhasználó, és nem kritizáló..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Fotó állvány eladó
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest