Hirdetés
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Akkor mondom én úgy, h nekem évekig volt IOS is, meg Android is egymás mellett...IOS az S4 volt, androidban a HTC Desire HD...Ha azt mondom nincs az az isten aki kedvéért a HTC telot lecseréltem volna az S4-re... És itt nem az androidra gondoltam, hanem úgy cakkpakk az egész mukodes, hibák, használhatóság egybevetve... Azóta semmi sem változott, minden maradt ugyan úgy. Ráadásul hiába lett elvileg jobbb hardveresen az I5, maga az egész mégis ugyan az maradt... És erre jön meg pluszba az amit a többiek meg elmondtak. Inkább legyen egy Sony, vagy LG telefonom mint ezzel a koncepcióval meg 1* az életben iPhonom..És ezt mondom úgy, h tisztában vagyok a One hibaival, az Android gyengeségével... Mint iPhone felhasználó, és nem kritizáló..
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lexus, Toyota topik
- Konteó topic
- Google Pixel topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest