- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Persze, csak gondoltam szinkronizálja a korábban tárolt adatokat.
Bocs, itt van:
Tárolás és USB
Mikor 2 napja töröltem, 1,2 GB volt benne -
kirkri
addikt
Az megvan, hogy csinált olyat is, hogy miért vegyél m9-est?
Igazából ez egy pro-kontra videó két részre bontva, nem hinném, hogy egy tizenéves gyerek videója befolyásolja az eladásokat.
-
mocsyzozi
tag
Ne is cseréld mert sokkal egyedibb az M9.ed.....ja és szebb is.....
Az m10 akkor fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket ha 100 ezer forint körül megáll az ára .......Akkor megdobja az eladásokat ....De ugy gondolom hogy 200 körül lesz az ára...... annyit meg kevesen fognak érte adni..... -
zsolt0017
tag
A google féle material designhoz
Ahogy előttem is leírták, az értesítési sáv, a kamera kezelőfelülete, aztán az egész rendszer inkább használ google alkalmazásokat (ezt a The Verge videóban is említik), a beállítások beosztása (a kapcsolókat nem láttam a videóban, de szerintem azok is, ha már a többi kisebb elem ezt az irányt követi). Nem nagy dolgok ezek, de nekem sokkal jobban esik egy konzisztens rendszert használni
-
BenHans
addikt
Ne foglalkozz a cikkben leírtakkal, az is lehet hogy Bone123 nem látta azt a hírt amit Legendd írt, amiben a HTC promo elég egyértelmű utalást tesz a hangszórópár meglétére.
Mindamellett valószínűleg meglesz a BS/Dolby hangzásjavító is...Jó az MA!, csak néha beleszövik a saját gondolataikat is majdnem tényként közölve és nem csak a nyers hírt közlik ami félreértéshez vezethet. Uborkaszezonban meg ők is csak találgatni tudnak, mégis kell írni valamit mert a tech függő szívesen olvassa a pletykát is. Látod nem mindig ugyanaz írja ugyanazon márkák készülékeiről szóló tesztet/hírt így előfordulhat az is, hogy elbeszélnek egymás mellett, vagy egyikük kevésbé tájékozott. Én pl Legendd, Bog és Kind (sorrendben) írásait kedvelem legjobban, de szinkronban az MA cikkeivel olvasom pl a Pocketnow.com-ot is. Ezt ajánlom Neked is.
Komoly cucc lesz ez, csak győzzük kivárni.
-
pg1966
senior tag
Ahogy az AMOLED ára egyre lejjebb megy, kiszorítja az LCD-ket. Minőségre meg egyre jobbak. Azt el kell ismerni, hogy az S7 és S7 Edge kijelzői a legjobbak között vannak, (sokak szerint a legjobbak) a mobilok terén. Hasznos tulajdonságuk, hogy csak a pixelek világítanak, nem az egész háttér, ezért meg tudják csinálni, hogy a kijelzőn folyamatosan látszik néhány adat, minimális fogyasztással (8 óra alatt ~1%), míg M9 -nél nagyobb a készenléti merülés is, még repülő üzemmódban is, mindenféle megjelenítés nélkül.
Nem tudom, ki gyárt SLCD 5 típusú kijelzőt, ezért is kerestem rá, de nem találtam semmi infót, a SHARP-nál sem, ha esetleg tőlük veszik majd a HTC 10-hez. -
Bar1
aktív tag
Nem általános jelenség, de nem csak a kiállított példányokon van néha beégés. Persze az AMOLED kijelzőnek vannak előnyei is, mélyebb fekete, kisebb fogyasztás kikapcsolt kijelző mellett állapotértesítés esetén, túlszaturált színek (sokan szeretik).
Én LCD-párti vagyok, de ez szubjektív, nyilván. -
w333
félisten
Szerencsére én soha nem nézek telefonon filmet (és nem is tervezem) mivel nem éltszerű a dolog ... melóhelyen dolgozni kell és nem filmet nézni de ha még néznék is akkor ez a hangerő biztosan másokat is zavarna, vonat vagy bármilyen közlekedési eszközön megint mindenkit zavarsz, vezetés közben nem filmet nézek hanem az utat figyelem, otthon pedig inkább az 50" TV -n filmezek
akinek iphonja van hogy mind1, mert az ritka szarul szól.
Hetente 2-3X megnézni egy videót, több mint elég (le is szoktam halkítani)
-
w333
félisten
Lészálhátnál már erről a témáról ... én nem is értem maga a BoomSound létjogosultsága, vagy te is azok közé tartozol akik az utcán és a villamoson (szerencsére ritkán utazok bkv -al) és üvölteti a telefonján a zenét (undorító)
(#4892) ffodi
És a jót másolni bűn ?
jó az ha az előlapon van az ujjlenyomat olvasó !
-
Kerdezd meg azokat akik nem htc-t hallgatnak. Millio tokeletes megoldast fogsz hallani a boomsound-on kivul.En biztosan megtartom az m9-cet is,meg akkor is ha lesz htc 10 is.
En neha nezek yt videokat,de nem viszem tulzasba.
Zenet a gyari fulessel szoktam hallgatni.Aki filmet nez es jatszik telefonon az meg is erdemli.
Ember ki a tökömet érdekeli az ivek meg a sok rizsa??????
Itt valt szamomra nyilvanvalova,hogy fogalmad sincs milyen egy szep telefon.
Es most mar tenyleg nagyon keves az eselye,hogy htc-t hasznalsz. -
Bar1
aktív tag
-
no more
veterán
De, sajnos ez kell a hétköznapi embernek, aki nem tud semmit a telefonokról, csak annyit, hogy "iPhone, Samsung". Az a kis bázis pedig, aki évek óta HTC-t használ pedig nem fog nekik bevételt hozni... Legalábbis nem sokat. Kellett a HTC-nek a váltás, reméljük pozitív irányba viszi őket.
-
ffodi
veterán
Az m10-ről egyelőre én is lemondtam, de ha ez ilyen lenne akkor instant buy.
-
Bar1
aktív tag
Igen, az ujjlenyomatolvasó miatt van hasonlóság a Samsunggal, de ez elkerülhetetlen, ha előre kerül ez a funkció (mondjuk én elhagynám, teljesen felesleges és akkor még lehetett volna lecsippenteni az alsó kávából). Viszont nem annyira lágyak az oldalai elölről, férfiasabb, mint az S7.
Az oldalsó káva viszont kisebb az S7-en, mert az M10 kb 71mm lesz, a Samsung pedig 69,8mm körül van, ha jól emlékszem.Még azt rebesgették, hogy esetleg lehet duál hangszóró, egy alul, egy pedig a kagyló részbe integrálva, majd kiderül.
-
keIdor
titán
Snapdragon 617 + 2GB (itthon) vs Snapdragon 820 + 4GB azért ez nem mindegy, kamera is jobb, tárhely is, gondolom kijelző is.
Nekem tetszik, de nem véletlen hagyják el a One nevet. Azokhoz semmi köze.Samsung Galaxy S7 is tetszik, de volt S6-om és az üveg minden csak nem jó. Csúszik és ujjlenyomat gyűjtő. TouchWiz a mai napig le van maradva a többi felülettől és a frissítések is lassúak. Hazai S6-ok még mindig Lollipop-on vannak. HTC, LG meg már mióta Marshmallow-t futtat.
-
no more
veterán
Bizony, a mono hangszóró elég gáz, úgy néz ki tényleg elhagyják a Boomsound-ot. Szomorú.
Az Antutu meg kit érdekel, sosem volt élen a HTC benchmarkokban... És miért? Mert ők a felhasználóknak optimalizálnak, a felhasználói élményre mennek, nem pedig benchmarkokra, mint pl. a Samsung. És mégis a leggördülékenyebb Androidos telefonok a HTC-k.
Ezeken a képeken nagyon pofás a telefon, ha így fog kinézni az M10 akkor ismét egy ékszert alkottak a taivaniak.
-
Most tényleg az Antutu a lényeg,hogy 110k vagy 120k ?
A HTC 10 tulajok boldogan használják majd a telót, a "sz@r" antutu eredménnyel.
Sense 8 biztosan jó lesz és az mindenért kárpótol majd.
Egyébként meg tényleg várjuk meg majd a valós felhasználói teszteket.Ha minden igaz,akkor én is az elsők között leszek akik beszámolhatnak majd a telóról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest