-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Badboys
őstag
-
kirkri
addikt
válasz
szilrobi #5672 üzenetére
Ne ajánlj kétoldalas kábelt, mert szétbarmolja az USB csatlakozót. Február körül ez volt a sláger az eBay kütyüs topikban, vette boldog-boldogtalan, majd jöttek a negatív tapasztalatok a fenti probléma miatt.
-
-
Varoz
addikt
válasz
szilrobi #5531 üzenetére
Próbáld meg fejjel lefelé zsebre rakni. Valószínű, hogy a koppintásos, felhúzós stb. feloldást oldja fel a mozgása a zsebedben, de ezek nem működnek fejjel lefelé.
Nekem M8-nál volt ilyen és amióta fejjel lefelé csúsztatom zsebre, azóta sose volt ilyen.
Egyébként praktikusabb is, jobban kézre áll, ha így veszem ki, hisz általában alul fogom, amikor használom.
viktor82Neked is ajánlom ezt a módszert és akkor nem kell feleslegesen képernyőzár. Már, ha neked felesleges. Persze, ha szereted a zárat, akkor nem szóltam.
-
kirkri
addikt
válasz
szilrobi #4959 üzenetére
A helyedben nem ragaszkodnék a HTC töltőhöz.
Én például a saját gyári töltőmet ki sem bontottam, ilyet használok. -
w333
félisten
válasz
szilrobi #4369 üzenetére
Attól még lehet a szolgáltató a hibás
Én mikor SIM kártyát cseréltem, direkt megkérdeztem hogy beaktiválták az új kártyát jött a válasz hogy persze igen, aztán mikor felhívtam az ügyfélszolgálatot, mondták hogy nincs aktiválva ... vicces de vannak ilyenek is, próbáld ki egy másik telefonban, de 99% hogy azzal sem fog menni
-
ferob
őstag
válasz
szilrobi #4132 üzenetére
Innen le tudod tölteni, de célszerűbb lett volna egyből nekem írni.
Azért nem tudtad letölteni a korábbi leírásomból, mert az egyik kedves fórumtársunk akkora forgalmat generált a gyenge kapcsolatával az újbóli RUU letöltés próbálkozásokkal, hogy ideiglenesen tiltva lettek a publikus linkek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest