Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• A 2. Vesztes

senior tag

válasz dejvid8 #4517 üzenetére

Nagyon szívesen! Az enyim single, a Supreme természetéről nincs infóm. A gsmarena oldalon néíegettem, de ott nem olvastam erre utalást. Persze attól még lehet!

Csaó!

Vuff!

• A 2. Vesztes

senior tag

válasz dejvid8 #4508 üzenetére

Mit szólnál egy elsőkézbőltapasztalathoz??? (Najó majdnem, nekem a sima plus van, nem a lézeres, csak a sima ikerkamerás)

Ha érdekel, olvasd tovább allant, ha nem, lapozz a 237-ik oldalra, húzz egy életkártyát, és dobj egyet a dobókockával....

No ha itt maradtál, akkor íme pár dolog a világ egyik legszebb telefonjáról:

Amúgy egyetértek veled az M10-el kapcsolatban! Ha ezek a képek igazak róla, akkor az M7 vonal evbeszett, meg talán a bumszánd is. :(

Az MTK processzor pont olyan erős, mint a snap801, így elég lesz neked, ahogy nekem is az. Bár elmarad az M9 810-től, de ez a csúcsjátékokon kívül nem hiszem, hogy érezteti a hatását. Nekem a hétköznapokban kiválló, mindent szépen, gördülékenyen csinál, akárcsak a mostani M8-ad.

A dupla kamera lényege ugyi a 3D, de ezt te is ismered. A 21 mp jobb ugyan ránagyításkor, mint a 4up, de sajnos nem ér fel minőségben egy G4-el, vagy egy S6-al. Ám ha az M8 kamerája jó volt neked, akkor ez is az lesz! Elől meg ott van a 4up kamera, csak hogy otthon érezd magad. :) A lézer meg gondolom gyorsabban ráfókuszál a dologra, mint ahogy egyáltalán ráirányítanád a kamerát....

A külsejéről hozsannázhatnék itt reggelig, de mivel képben vagy a fémházat és a kialakítás minőségét illetően, erre most külön nem térek ki. Annyi csak, hogy az arany-ezüst keverék olyan vunderbá, hogy sírok az örömtől és a büszkeségtől mikor ránézek.

Ami kicsit feket-leves az az újlenyomat olbasó. Sajnos ez távolról sem olyan jó, mint egy almás készülékben. Sokszor felbosszant, hogy nem érzékel rendesen, és végül kéri a pin kódot. Van összehasonlítási alapom (ipad, iphone), így tapasztalatból írok. Persze ettől még nem vágunk eret, azér 10-ből 7-szer átlagban működik.

A bumszánd ugyanaz lehet mint nálad, csodásan csicsereg. Van már nála hangosabb mobil a piacon, de szebben szólót még nem hallottam!

Ajánlom a telefont megvételre, igazi férfias darab! :C

Jó vásárlást, Vuff!

Új hozzászólás Aktív témák