- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
BenHans #5335 üzenetére
Emagtól nyugodtan meg lehet venni, CID_032-es készülékeket árulnak és a hivatalos HTC garancia él rájuk, szóval le lehet adni a HTC-s átvételi pontokon garanciális javításra.
Update: Az Emag által forgalmazott készülékekre érvényes amit írtam, nem az Emag honlapján árult egyéb forgalmazók telefonjaira. Most például úgy látom nem is forgalmaz az Emag M9-et.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
BenHans #5143 üzenetére
De ez sem jó test, ki néz mondjuk ilyen szögből filmet? Igy persze hogy htcnek kedvez a dolog, egyébként miért nem az m9el hasonlítgatják össze? Egyébként valahol azt olvastam hogy mind a 2 hangszórónak külön erősitője van, az csak 1t jelenthet, hogy még sem mono.
Ha abból indulok ki hogy régebben úgy csináltam quad hangzást a gépen hogy az egyik 2 hangfal a hangkártyáról a másik egy erősítőről ment. -
kekkola
senior tag
válasz
BenHans #5027 üzenetére
"De ne kövessük már az almás lehúzópolitikát azzal hogy csak a legdrágább kapja meg a 4GB RAM-ot, és ha nem kell 128GB 300k-ért akkor kössek kompromisszumot,..."
Ez androidos lehúzó politika, az alma nem tünteti ki a nagyobb tárhellyel rendelkező telefonjait több memóriával. Asszem a G3 volt az első amelyik ezzel "hódított"... érthetetlen számomra.
-
Bar1
aktív tag
válasz
BenHans #4866 üzenetére
Nekem csak egy bajom van, miért nem nagyobb elől a képernyő? Végül az M10 nagyobb lesz, mint az M9, a képernyő/készülékház arány úgy néz ki, nem lesz jobb az M9-nél, pedig az alsó frontoldali hangszórót már kivették, sőt, ha nem csak a frontoldali üvegfelületet nézzük, még valamivel rosszabb is lesz az arány, mert az új dizájn miatt direkt meg lett nyújtva a széleken a fémház. Az ujjlenyomatolvasót pedig kukáztam volna, de mivel ma ez a trend, nem hagyhatták ki belőle.
Több prototípus volt, a réginél a fémház oldalt nem volt elnyújtva és lecsiszolva. Az újabb prorotípusoknál is volt legalább 2 verzió, az egyik az, amit tegnap linkeltem, ez szélesebb ill. a másik kicsit keskenyebb, de hosszabb, az a fekete leak, amin a Perusmart vízjel is rajta volt a fotókon. Lehet, hogy csak dizájnokokból, lehet, hogy az akku miatt eltérőek. Személy szerint én jobban szeretném, ha inkább hosszabb lenne, de keskenyebb, mintsem fordítva.
És egy kis NEM megerősített infóhalmaz, nekem pl. az akku túl nagynak tűnik, az adatok mindenesetre a HTC Blog Italia-ról származnak, ezek szerint az európai verzió:
Processor: Qualcomm Snapdragon 820
RAM: 4 GB
Internal memory: 32 GB expandable via MicroSD
Display: 5.15-inch QHD resolution
Battery: 3500 mAh
Audio: dual front speakers and Dolby 5.1 with HTC facing BoomSound
Rear camera: Sony IMX378 12.3 Ultrapixel with OIS, Laser Focus, Phase Detection Auto Focus and F1.89
Front Camera: 5MP Samsung s5k4e6 Ultrapixel with OIS
soft-touch keys
USB Port-Type-C
Sensor for reading of fingerprints
Infrared IR transmitter
IP68 certification -
Tiger.
nagyúr
válasz
BenHans #4866 üzenetére
Ember ki a tökömet érdekeli az ivek meg a sok rizsa??????
Engem és sokakat a 2 kib@szott hangszórók érdekelnek, miért okos telefon az okos telefon tedd fel magadnak a kérdést, telefonálni ott az i5s tökéletes arra, vagy bármi más. de másra nem, zenét hallgatsz a hangszórójáról, ami szépen szól, filmezhetsz mert jó stereoban hallgatni, és ez a játékokra is igaz, ebben volt más a többi telefontól + a sense. Különben akkor meg minek a telefon, ezek már rég nem csak a telefonálásról szólnak, és ha megcsinálják azt a förmületet búcsút intek marad az m9, sajnos mink vagyunk a hibásak, mert nekünk semmi nem elég, ott van az m7 majd jött az m8 miben tudott többet? Hát nagyon semmiben, a kamera kb ugyan az, a proci erősebb volt, de max csak testekben, 1gbram+. Az m8 -hoz képest az m9 többet rakott le, de nekünk ez sem volt elég, pedig 20mp kamera+ 1 gb ram 8magos cpu, tehát már többet tudott mutatni mint anno az m7,m8, annyi hogy megtartották a kinézetett ahogy ezt az iphone is teszi hosszú ideje, de nekünk ez sem lett jó, igy sztem berágtak és törlik a one szériát, mert rájöttek hogy sok az igénytelen új vásárló hajhász akiknek tökk mind1 mennyi hangszóró van, az is mind1 hogy szól, igy beleraknak egy nagyon jó kamerát a többit meg ott egye meg a fene. Nekem ez a tömör véleményem erről az egészről. -
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
BenHans #4721 üzenetére
Nekem is volt M7! Emlékszem, akkor az év telefonja volt.... Régi szép idők... Szerintem az M8-al is a kamerával maradtak le, a többi jó volt. No meg drága volt. No meg nem is volt akkora felhajtás körülötte, mint a Sansung körül. Így van ez azóta is.
De talán majd most! Villantanak
egy nagyot!
Remélem akkor, hogy a 16GB változat leviszi az árát, osztán majd bővítjük, ahogy írtad!
Vuff!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512GB - GARANCIÁLIS
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest