- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
A 2. Vesztes #5884 üzenetére
A téma összefoglaló elolvasásával könnyen megtalálhatod a megoldást, de már válaszoltam neki.
-
istnag
addikt
válasz
A 2. Vesztes #5732 üzenetére
Kalibralni probaltad a szenzort? Esetleg mágnes közelében nem járt a teló?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #5734 üzenetére
Mi is azon vagyunk.
-
Diamond500
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #5734 üzenetére
Ki az a mi és mitől függ?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #5732 üzenetére
Frissitetted?
-
mocsyzozi
tag
válasz
A 2. Vesztes #5135 üzenetére
Ááá dehogy szinte semmit nem lehetett állítani benne...viszont a kijelzojen visszanezett 3d fotok azok nagyon jol neztek ki!Nekem bejott anno nagyon,most is megvan meg de sajnos a kijelzoje mar megadta magat.....
-
mocsyzozi
tag
válasz
A 2. Vesztes #5131 üzenetére
a9 M8s M9+
De most egy s7 edge-t használok kb két hete......
De nekem az eddigi telefonok közül a HTC 3d jött be a legjobban!Kár hogy nem lehet már kapni mert biz isten nosztalgiából vennék egy vadi újat magamnak,,,,,,
üdv:Zoli -
mocsyzozi
tag
válasz
A 2. Vesztes #5128 üzenetére
Reggel leveszem a toltorol este 5-kor mar visit a toltesert.....Az a9 masfel napot birja az m8s -is masfel nap.......
-
Bar1
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #5006 üzenetére
Remélhetőleg csak a megvilágítás miatt tűnik a képeken kéknek és szürke lesz. Az antennacsíkok az ezüst színű változaton semmi különösek, viszont pl az M8 gunmetal esetén kifejezetten dobtak az amúgy is jó designon, sötétebb színeknél így jobban érvényesül. Míg a többi gyártónál az antennacsíkok csak szükséges rossz (iPhone-oknál kifejezetten gagyinak néz ki és az új kínai telefonokon se tudták megoldani, ld. pl a Huawei P7/8/9 sorozatot, mert a legefelső rész végig műanyag), addig a HTC a szükségből erényt kovácsolt és plusz designelemmé tette.
Nekem nagyon tetszenek a hátsó, elnyújtottan lecsiszolt élek, viszont némely szemszögbl (pl. felülről 45 fokos szögben nézve) optikailag vastagítják a lészüléket. Oldalt a mérések szerint csak 3 mm az széle, ami elölről nézve szép vékony hatást kelt a készülék egészére nézve, de remélhetőleg nem fogja vágni a tenyeret és jó lesz a fogása.
-
spawn21
veterán
válasz
A 2. Vesztes #5006 üzenetére
Szerintem az szürke lesz és szerintem még baromira jól néz ki ott. Olyan htc-s
-
Tiger.
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #4988 üzenetére
Elég fura lesz, de legalább 2, bár ennyi erovel a9 ben is lehetett volna. De most nem fogom elkapkodni a vásárlást, m9 is jó teló, de mikor meglett kb 3 hónapig elég szar volt, hála a sok szar szoftvernek.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #4780 üzenetére
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
-
válasz
A 2. Vesztes #4740 üzenetére
Én ezt vártam M9-nek (3 monitoron ez volt a háttérkép).
Ha így nézne ki sokkal jobban vitték volna.
M7 után nagyon nagy siker lett volna.
Úgy néz ki,áttolták az M10-re az újabb nagy sikert. -
w333
félisten
válasz
A 2. Vesztes #4736 üzenetére
Vagy az hogy non-stop dolgoznak valami nagyon jó telefonon !
Mekkora csattanó lenne, hitegetik itt a népet közben megcsinálják ezt
-
BenHans
addikt
válasz
A 2. Vesztes #4720 üzenetére
Ha már alacsonyabb árazás... Azt rebesgetik, hogy lesz 16GB/32GB/64GB modell, így a 16GB-os modellel a konkurencia árai alá tudnának menni. Túl sokat nem is veszítene ezzel a szűkebb tárcájú vásárló mivel elvileg mindegyik variáns bővíthető lesz microSD kártyával.
Kíváncsi leszek arra is, hogy kitől veszik az emlegetett QHD Amoled panelt.
Én már nagyon várom. Már mindenképp váltani szeretnék az M7-ről, pedig még mindig gyors és szeretem is...
-
Bar1
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #4633 üzenetére
M10-ről írok éppen
Azt, hogy alatta műanyag van, én gondolom, de más nem nagyon jöhet ott szóba. A többi infó az XDA egyik, időközben lezárt fórumáról származik, ahol több hozzászóló látott más képeket is a készülékről ill. többük ki is próbálta a tesztkészülékeket. De csak csepegtetettek infókat, ami ípont jó, hiszen jó, ha a HTC-nek is marad valami bejelentenivaló - a baj csak az, ápr. közepe nekem kissé távolinak tűnik a konkurencia hamarosan bejelentett zászlóshajóihoz képest.
Eddig amúgy 3 fajta tesztkészülék ismert, kettő nagyon hasonlít egymásra, ami különbözik az eddigi evleaks által közzétett fekete és fehér mobil (ujjlenyomatolvasó is máshol van). De a design alapvetően ugyanaz. -
Bar1
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #4620 üzenetére
Elől vég Gorilla Glass, alatta gondolom vékony műanyag. A hátlap viszont ugyanúgy a megszokott unibody fém lesz.
Én is jobban örültem volna, ha elől is fém lett volna, mert a telefont elölről nézzük és ott kellene a legjobban a fémérzet. -
Bar1
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #4610 üzenetére
Elírták. De állítólag az M10-ben az előlapi kamera már OIS-szel is fel lesz vértezve.
Evleaks kép az M10-ről (a képernyő direkt van eltorzítva). fehérben, ilyen szögből nem annyira szép, élőben állítólag sokkal jobb az összhatás.
Ami idegesítő: a világosszürke elől-hátul teljesen jól ilet a fekete képenyőhöz az M78-on-en, az M9-nél már bevezették a gagyi aranyszéleket rózsaszín beütésű előlappal, az A9-nél meg ráálltak az iPhone-os hülyeségre a világosszürke hátlaphoz fehér frontot téve. Így az már túl nőies lesz.
Valószínűleg ez lesz M10-nél is a színkombináció, ami nagyon nem jó. -
Varoz
addikt
válasz
A 2. Vesztes #4593 üzenetére
Az belsőre is játéktelefon a hTC melett. Főnökömnek volt. Nem tettem volna az M8-am mellé.
A fórumtárs bajait az S5-el elhiszem. Főnököm is állandóan szervizeltette. -
no more
veterán
válasz
A 2. Vesztes #4552 üzenetére
Miért ne ólomból inkább?
(#4559) Tiger.: Az előbb próbáltam egy A9-en, minden gomb tökéletesen működött. Vagy ötvenszer ki-be lépkedtem, home, alkalmazás-váltó. Igen, az is Marshmallow (azzal jött ki). Nem hiszem, hogy volna különbség sebességen kívül a 2 szoftver között.
(#4551) Bar1: Végre, csak megmarad az ívelt hátlap, így már egész pofás a telefon, szerintem. Bár, ez még mindig csak találgatás.
-
ferob
őstag
válasz
A 2. Vesztes #4555 üzenetére
Ez továbbra is egy szakmai topik, a hülyeségnek megvan máshol a helye, így helyezd azt át inkább oda.
-
ferob
őstag
válasz
A 2. Vesztes #4552 üzenetére
Szerintem te lennél az első, akit csalódás érne, ha valóban vasból lenne a készülékház, mivel az háromszor nehezebb a jelenleg használt alumíniumnál, ami nem lenne kedvező hatással a készülék súlyára sem, sőt valószínűleg a rajta képződő vas-oxidnak sem örülnél túlságosan.
-
no more
veterán
válasz
A 2. Vesztes #4516 üzenetére
Nagyon szép leírás, köszönjük a tapasztalatot!!! Én is gondolkodom nagyon egy arany-ezüst M9-ben, de nagyon nem tudom, megérné-e nekem.
Az M7 is a mai napig gördülékeny, gyors, simán bírja az egy napot az én használatommal, szóval tökéletes... Jó, nyilván az M9 sokszorta gyorsabb, de az a kis plusz nem tudom megérné-e a váltást.
-
dejvid8
őstag
válasz
Kifelejtettem egy fontos kérdést az előbb. Szóval az érdekel, hogy Dual sim-es vagy single sim-es?
Eddig abban a tudatban voltam, hogy Dual, ami nagyon fontos lenne nekem, de inkább olyanokat olvasgatom hogy csak single... -
dejvid8
őstag
válasz
Ú, pont ilyen válaszra vártam!
Megjött hozzá a kedvem, az biztos. Megvárom még azért az M10-et hogy lehulljon a lepel, ha nem fog tetszeni, akkor jöhet az M9+ Supreme. Kamera ha már lesz olyan jó mint az M8-ban, és még zoomolható is, és valószínűleg a Laser AF is hozzátesz egy picit, akkor már elégedett leszek
Köszönöm szépen, sokat segítettél! -
patain
csendes tag
válasz
A 2. Vesztes #3730 üzenetére
Bevallom őszintén, hogy az M9+ az ujjnyomat olvasó miatt tetszik és a nagyobb kijelző miatt. Bár ahogy írtad, -hogy működget de lehetne jobb is- nem biztos, hogy e miatt megérné azt megvenni.
Nekem a L720 4,3" átmérőjű, így mindkettő HTC nagy előrelépés lenne számomra. A külsővel nincs bajon nekem az M9 és az M9+ is nagyon tetszik. Tény, hogy az M10 is nagyon tetszik, de ahhoz még elég sokat kéne gyűjtenem.
Munkahelyem miatt elég sokat kell telefonálnom, és van, hogy ha éjszakás vagyok akkor ha épp nincs dolgom nyúzom a telefont. Így nekem a 720 két napot bír max. A karácsonyi akciókat mindenképpen megvárom a vásárlással,de még lehet kicsit tovább is várok vele de max a köv. év első negyedében lecserélem a 720 at. Nagyon kíváncsi leszek az M10 re, de 200 ezrem valószínű nem lesz rá -
mocsyzozi
tag
válasz
A 2. Vesztes #3726 üzenetére
Nekem M9+ van nagyobb a képernyő mint az M9-nek gyors és szép......
gyenge ujjlenyomat olvasó brutál szar aksi.......
üdv:Zoli
ui:várd meg az M10-et vagy vegyél M8-at -
batai15
félisten
válasz
A 2. Vesztes #3561 üzenetére
Akkor se kell.
M9 marad ugynezki. Persze januarig meg hatha lesz valami amire erdemes lesz varni. -
batai15
félisten
válasz
A 2. Vesztes #3559 üzenetére
Nem kell nekem 5.5 coll. Meg ronda is.
-
zsolt0017
tag
válasz
A 2. Vesztes #3454 üzenetére
Helló
önarckép módban lehet ilyesmivel játszadozni, ha felhúzod, akkor érezhetően megvan, viszont anélkül szerintem egyáltalán nem tapasztalható. Mondjuk ez erősen szubjektív lehet, szóval magadnak kell megítélned.
-
jacis
nagyúr
válasz
A 2. Vesztes #3401 üzenetére
Nem untam meg hanem még most el tudtam adni magasabb áron. Az új BB ha megérkezik lépek is tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Delta Force (2024)
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- PayPal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest