- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
FGyula30 #5240 üzenetére
Bocs, csak gondoltam hátha. Nem vagyok profi fotós, tudtommal a rossz fényviszonyok melletti vonal-életlenség és a dinamikatartomány rossz belövése volt a legfőbb probléma.
Azaz az automatikus fotózás esetén a nagyon sötét és világos fotókat nem megfelelően dolgozta fel a rendszer. Nem tudom, hogy ezt szoftveresen mennyire lehet javítani, nyilván az érzékelő fejlettsége is véges. Ezért kérdeztem, hogy az 1 évvel ezelőtti állapothoz képest ez változott-e.Persze lehet mondani, hogy erre ott van a HDR mód, valóban, ami nagyon fain a HTC készülékekben, jól működik. A dinamikatartományt viszont aligha tudták megfelelően belőni a készülékeknél egyes más gyártókhoz képest. Már pedig nem mindig van alkalom, lehetőség, idő HDR-ben fotózni.
-
bakosadams
csendes tag
válasz
FGyula30 #5173 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Az M9 tetszik a legjobban. M8 már volt a kezemben. Egyedül a kamerában gyengébb az M9 az A9 től. Ips panel nekem szebb es talan az akkuidő is kellemesebb. Irta itt valaki, hogy az A9 jobban birta szuflával mint az M9. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Hogy szuperál a telefon a 6.0-s droiddal? Üzemidő,stabilitás, érdekelne leginkább.
-
mocsyzozi
tag
válasz
FGyula30 #5115 üzenetére
Mitől ütős egy teló??Azt igazából a fejlesztőknek kell kitalálni...Nekem csak az a dolgom(felhasználónak),hogy beájuljak a készüléktől....pl: ilyen volt a toch diamond 2,vagy a htc 3d készüléke vagy az M7 ezektől mind beájultam....Olyan érzésem van mintha eltűntek volna a cégtől a kreatív fejlesztők!
De mielőtt leveszitek a fejemet nekem tényleg 10 éve folyamatosan megvolt az ÖSSZES top HTC telefon, nem csak a levegőbe beszélek!!Pillanatnyilag is van 3 top készülékem( M8,M9+,és egy 3gb ram-os A9)
Tehát szerintem van kellő rálátásom a dologra....De többet nem írok ,mert egy két fórumtásban úgy érzem ellenszenvet kelt a véleményem ezt pedig nem igazán akarom.....
Legyen szép napotok!!
üdv:Zoli -
mocsyzozi
tag
válasz
FGyula30 #5108 üzenetére
Látom nem érted a légyeget!!!!Én igazán tisztában vagyok az árakkal,de egy ilyen kis cég mint a HTC aki igazából a talpon maradásáért küzd valami mást kell nyújtania mint a többi gyártónak.....
Ha csinál egy átlagosnak mondható jó mobilt(m10) ami beleszürkül a kínálatba akkor azt olyan áron kellene adnia hogy ne a konkurencia átlagos mobilját válassza a vásárló hanem ezt a terméket....Nem tud majd eladni ebből a készülékből annyit a HTC ,hogy kilábaljon a krízisből.....De ne gondold azt hogy fikázni akarom a HTC-t mert nálam nagyobb HTC fan nem igen volt itt az országban ,de én sokkal nagyobb durranást vártam a cégtől de ez nem jött össze neki....Most nem az a lényeg hogy kinek mi a fontos egy mobilban(vízállóság ,optika,aku idő stb.) hanem az hogy ha nagy a baj akkor olyan telót kell piacra dobni ami vagy nagyon olcsó a többiekhez képest vagy nagyon ütős!!! itt most szerintem egyik sem jött be....De ez csupán csak az én véleményem igazából nem is akarok emiatt vitatkozni senkivel.....csak leírtam a gondolataimat...
üdv:Zoli -
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
FGyula30 #4717 üzenetére
Esetleg van valami ötleted?
Nem könnyű már újat kitalálni. Az LG modularitása engem pl nem nyűgöz le. A kinézete meg olyan, amilyenre Neo utalt. Inkább furi mint szép.
Amire leginkább szükség van az a könnyfakasztó fényképező, és alacsonyabb árazás. Meg talán még az, hogy legyen a szolgáltatóknál. Ha valaki megtapizza, és utána kezébe vesz egy plasztikot, vagy ratyimetált, akkor azért elgondolkozik... Az tuti.
Vuff!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest