- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zord87
tag
Nekem se lenne bajom vele ha nem merűlne ennyire, és tudnám otan frissíteni és valami teljesítmény javulást elérnék. De hát eddigi probalkozásaim kudarcot vallottak van bootloader nyitó kulcsom a HTCtől de ADBben valamiért nem éri el az útvonalat vagy valami ilyesmit ír ki.. Pedig jól csinálom a le írtak alapján. Noh de ez van vacakolgatok még vele párszor utanna megy a kukába..
-
geryboro
senior tag
szerintem értelmesen fogalmaztam.
a váltás mellett érveltem pro-kontra alapon.
de mindenkinek a saját döntése.
én kb 1 évig nyüstöltem g4-et, most m9-em van, és a véleményem hogy a g4 köröket ver az m9-re,
bár megvannak a hibái mind 2 telefonnak, de ezen a véleményen vagyok.
m9 pro: sztereó hangszóró
g4 pro erőteljesebb, dinamikusabb hangtartomány 1 hangszórón. -
Badboys
őstag
Sajnos valószínűleg úgy szar az egész ahogy van.Ma 3 szor csináltam viszza állítást minden maradt a régi. A 6/7 s kombóban jól működött a 7/8 ban rossz. Újjra csináltam a témát is,de nem lett jobb. Ezt kár volt így ki adni.Sajnos a Nextgennél is vannak gondok frissítés előtt jól tette a dolgát most meg állandóan behal az egész.
-
geryboro
senior tag
battery calibration, 2 merítés és factory reset után 85% lett a battery test az uj akksival.
még tesztelni fogom, de már jön a másikaz infra takaró műanyag b*szást viszont sikerült kettétörnöm.
valaki linkelhetne egyet mert sehol nem találok, csak tartó tálcákkal de az botrányosan drága...[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Varoz
addikt
-
mtibusz
tag
Ezt jó tudni...
Valahol cserélik ezt itt pesti viszonylatban ? Úgy hogy nincs szerte szét barmolva a készülék utána.Na megnézem majd még a párom M7-esén is.
Kíváncsi vagyok azon milyen eredmény fog kijönni. Mióta megjelent azóta megvan az is, és hibátlanul
működik ... igaz egyszer megjárta a Cseheket az ominózus kamera lilulás miatt... -
Bar1
aktív tag
Akkor sok örömöt a 10-essel, szerintem nagyon jól jársz vele! Én maradtam az M9-nél, mert ezüst/feketét akartam a 10-esben, de az csak az USÁ-ban elérhető és arra nincs európai garancia.
A 11-es (aminek már más neve lesz) viszont 99%, hogy üveg lesz már és nem fém, így még inkább gondban leszek. A 10-es jobban is néz ki, mint az új, nagyon túlárazott U Ultra. -
ferob
őstag
Lényegében megmutatod neki, hogy zárt a bootloader és gyári állapotban van a telefon, így az európai készülékekre mindenképp 2 év gyártói jótállás vonatkozik, számla hiányában legalább a gyártás napjától.
Esetleg szólsz neki, hogy olvasson bele a topikba, így látni fogja, hogy mi a helyzet a HTC készülékekkel úgy általában.
-
ferob
őstag
Az csak egy segítség volt abból a szempontból, hogy a hozzá nem értő ügyintézőket könnyebben meg lehessen győzni a leadáskor, de ettől függetlenül garanciális kérdés esetén átveszik a készüléket, mert a szervizben utána tudnak nézni.
Próbálkozni persze lehet az ügyfélszolgálattal, ami a briteknél végződik, de érdemben előrelépés nem fog történni, semmi hasonlót nem fognak küldeni, mint anno, amikor még megvolt a magyar alkalmazottjuk, mivel alapból fogalmuk sincs, hogy itt milyen szabályozásoknak kell megfelelni. -
ferob
őstag
-
Tornado85
tag
Viszonylag gyorsan merül. 17 %rol eldobja magát és kikapcsol, be sem indul, amig fel nem rakom toltőre Felrakom toltőre 3perc alatt 28 %on van, de egy felkialltó jel van az akku szimbolum kozepebe a villám helyett Borzalmasan gyorsan merűl. Alkalmazasok ki vannak kapcsolva,de igy is. A diag progi battery abnormalt ír toltes közben. Kb ennyi.
-
umfrider
senior tag
Szerintem bőven veri. Hangerőben 100% és hangminőségben is. Ha csak a telefonálas hangerejét veszem alapul, kb 50%-on tudom használni, máskülönben már majdnem olyan, mint a HTC-n a kihangosítás.
Kamera - nagyon, nagyon komoly, de! Csak és kizárólag megfelelő fényviszonyok, napsütésben, kültéren az M9 nem jobbat, hanem részletgazdagabb képet csinál.
Eddig szinte semmi időm nem volt nézegetni a telefont, hasonlítgatni. Karácsony tájékán hátha lesz.
-
ferob
őstag
Nem tudom, hogy milyen szállítási költségről beszélsz, de a garanciális javításra leadott készülékek után semmit nem kell fizetni, ha javították, ha nem.
Egy festett készülékháznál egyáltalán nem meglepő, ha kopni kezd egy ilyen jellegű tokban, mivel minden tok képes elmozdulni minimálisan és ez önmagában képes a festést kikezdeni, arról nem is beszélve, ha alákerül bármilyen por.
(#5816) Varoz: Ha a tok kopik, akkor az teljesen más dolog valóban.
Nem egyértelmű teljesen, de így visszaolvasva, előfordulhat, hogy azzal van eredetileg problémája. -
zsolt0017
tag
-
karldergroße
senior tag
Az antutut és a számokat tudom, bár konkrétan az antutut nagyrészt parasztvakításnak is tartom. A kamera-dologban igazat adhatnék, a szubjektív benyomásom volt ilyen. Annak örülök viszont, hogy télen nem kell kesztyű.
Más: furcsállom, hogy gyakorlatilag ugyanazokkal a programokkal miért foglal a rendszer 3GB-tal több helyet, mint az M8 esetén? Feltelepítettem mindent és 15 GB hely foglalt, ugyanez az elődnél csak 12-t tett ki.
-
karldergroße
senior tag
Oké, fiúk, bár azt azért még a nagy egyetértés ellenére hozzáteszem, hogy van egy negyedik bibi is: a készülék rohadtul melegszik és merül, ha effektive használom, például programot/appot frissítek, vagy intenzívebben használom. Ez a korábbi HTC-készülékeknél ismeretlen volt.
-
karldergroße
senior tag
Az M8 színeihez képest színtelen(ebb) a kijelző, a fekete sötétszürke, a fehér pedig nem fehér, hanem beállítástól függően vagy kissé sárgás, vagy kékeszöld. Ezt egyébként egyrészt az itt hozzászólók is alátámasztják, másrészt pedig több erre utaló jel is van a review-kban. Hasonlítsd össze egy m8-cal, meglátod a különbséget.
-
umfrider
senior tag
Nem észlelek sajnos semmi hasonlót, amit írsz
színhőmérsékletet nem állítok, nekem tök jó, ahogy van. Kb mint egy retinás szifon. Van a családban több, összevetettem.
A kijelzőidő nálam 4 óra, energiatakarékosban 5 óra 15 perc. Nincs hiba. Megjelenése ekszkluzív a mai napig is.Sajnálom, hogy neked nem az igazi a telefon
(sőt, már ott tartok, hogy sötétbe is tudok vele fotózni)
-
Varoz
addikt
Olvasd már el miről szól a hír!
A program 4 dolgot ír ki, ez a 4 dolog az maga a biztonsági rés, nem a vírus! Azt a rést tudja kihasználni a vírus. De ahhoz a vírus is kell!
A Google Playből feltelepített Chrome, nem vírus! Viszont random, totál ismeretlen oldalról leszedett bármilyen apk, nem megbízható és lehet vírusos is. Bár ez eddig is így volt.Mondjuk az a baj, hogy a hír címe kellően bulváros. Nem vírusos 900 millió készülék, ez nettó baromság!
-
szilrobi
aktív tag
Szerintem is ilyen mind, az enyém a speedshop-tól van.
Most egy case mate naked tough (én sem tudok linkelni) tokot tettem rá, 10 euro a gyártó honlapján ingyen kiszállítva, annyit nagyon megért. Gombok is alig mozognak, jó a fogása, fölé lóg a pereme a kijelzőnek és jó látni a szép hátlapot benne. -
-
Varoz
addikt
Nem, de felületi lehet rajta. Nem ő lenne az első. Most meg nem mondom melyik topikban volt ez, hogy szintén homály volt a kép és a fent leírt kis polír tökéletesen visszahozta.
Semmiből se tart egy kis Isopropyl alkohollal megdörzsölni. Bár van aki fogkrémmel csinálta, de nekem az alkohol vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest