- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldork
csendes tag
válasz
Diamond500 #6477 üzenetére
Hajjaj, ez nagyon nem jó hír...
@Tiger. Még jó hogy
-
ferob
őstag
válasz
Diamond500 #6409 üzenetére
Tedd fel a számítógépre a szükséges HTC drivert, majd töltsd le és tömörítsd ki az android eszközöket, majd nyiss egy parancssort ebből a mappából.
Kapcsold ki a telefont, majd tartsd egyszerre lenyomva a hangerő lefelé és a bekapcsoló gombot, amíg meg nem jelenik a download mód a fekete képernyővel, utána csatlakoztasd a készüléket a számítógéphez és add ki az alábbi parancsokat.
fastboot reboot-bootloader
fastboot erase modem_st1
fastboot erase modem_st2
fastboot reboot -
ferob
őstag
válasz
Diamond500 #6405 üzenetére
Megpróbálhatod visszaállítani a gyári beállításokat, de ilyen esetben nem valószínű, hogy bármit is segít.
Ha nem te vagy a készülék első tulajdonosa, akkor akár le is tilthatták, amennyiben a behelyezett kártyát érzékeli, de nincs hálózat.Telefonon csak angolul tudsz már érdeklődni, így egyszerűbb, ha kiszámolod a gyártási időből.
-
ferob
őstag
válasz
Diamond500 #6403 üzenetére
Leginkább a SIM foglalat az, amivel probléma lehet, de ezt a kártya behelyezésén kívül nem tudod máshogy tesztelni.
-
experience78
csendes tag
válasz
Diamond500 #6347 üzenetére
Nem tudom miért lenne marhaság, ha ez nálam működött???
Több napon át, lehet volt egx hét is, a Z2 a Sony feliratnál állt, és nem bootolt be...
Cseréltem rajta szoftvert (mert felismerte a gép), elkövettem vele mindent, de semmi.
A hűtő megoldotta jéééééé!
Jaaa, honnan jött az ötlet?
Volt G4-em is, és ott sok alaplap hiba volt az első szériákban. Ott a fórumon mutatta valaki, hogy a hűtőbe betéve a telefont, gond nélkül elindult, és úgy mentte le a telefonját, hogy a hűtő ajtaját kinyitotta, rádugta a kábellel a gépét, és csinálta a mentést. Hát innen az ötlet, nem egyedi. Tök mindegy.De erről nem akarok többet kommentelni, csak leírtam hogy volt ilyen. hogy mitől? Passz.
Működött, ennyi. -
_ATi_1
senior tag
válasz
Diamond500 #6341 üzenetére
Ezt nagyon el akartam kerülni...
Köszi, akkor nekiesek ha lesz egy kis időm. -
Badboys
őstag
válasz
Diamond500 #6329 üzenetére
Köszönöm a tanácsot ezt eddig is tudtam. Szerintem meg 4 hónap elegendő lett volna a javításokra,ha nem sz.....ják telibe. Amennyiben vissza tudod állítani elküldöm és tedd meg. Ebből a szempontból vannak telefonok amit úgy frissítesz vagy állítod vissza ahogy kedved tartja. A HTC nem ilyen.
-
Zord87
tag
válasz
Diamond500 #6272 üzenetére
köszönöm hogy aggódtok de kárt nem tettem a telóban.az eddigi segítséget is köszönöm!
-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #6271 üzenetére
Mármint a telefon
-
mtibusz
tag
válasz
Diamond500 #6257 üzenetére
Köszi a tippet
Nálam ez ránézésre rendbe van.Össze írtam pár dolgot, hát kíváncsi vagyok mit fognak javítani majd és mit nem.
Ha sikerül akkor a héten leadom.És és ha vissza jön, majd beszámolok róla...
-
hunter84
aktív tag
válasz
Diamond500 #6250 üzenetére
De 6-oson a külső alkalmazás segítségével történő háttérkép kiválasztás automatikusan módosította mind a kezdőképernyőt, mind pedig a zárképernyőt. Most ezt nem teszi, a zárképernyőn marad a régi háttérkép, és külön azt nem is tudom, hogy kell személyre szabni.
-
válasz
Diamond500 #6214 üzenetére
Nekem 6-os és 7-es droidon is ment/megy BT füles gond nélkül.
-
Rixman
tag
válasz
Diamond500 #6214 üzenetére
Nálam a Viber vacakolt 7.0 alatt, ha az energiatakarékos üzemmód be volt kapcsolva. A mostani frissítés után úgy tűnik, higy ez megjavult.
-
Badboys
őstag
válasz
Diamond500 #6211 üzenetére
Jobban is jársz,ha egyenlőre nem frissítesz. Az hogy nem panaszkodnak az egy dolog mert nem mindenki használja ugyanazt amit pl.én. 6 osnál én sem panaszkodtam. Aránylag jól működött apróbb hiba természetesen mindenhol van . 7 esre sok a panasz más készülékek esetében is. valamit a googl nagyon elszúrt amit a gyártók nem igazás tudnak kezelni. Nálam amiért rinyálok leginkább,hogy a hívó képet nem tudja kezelni,ez már elsőre így volt a mostani javítás eléggé szép terjedelműre sikeredett csak nem látom miért mert ez a probléma megmaradt. Merült mint a balta nyélnélkül. Képcsatolás hol működött hol nem,de inkább kilépett.Aztán még további bosszantó apróságok.Már nem is nézegetem,hogy estlegesen még milyen hibák vannak. Egyenlőre várok hátha,de szerintem esély sincs rá a közeljövőben,hgy javítják. A téma szerkesztője is már kb. fél éve hibás nem tesznek ellene semmit. Örültem,hogy van egy jó telefon amit úgy témázok ahogy én szeretném. A szofvere jól muzsikált na ez mára eltünt. Csupán ennyi.
-
kirkri
addikt
válasz
Diamond500 #6178 üzenetére
Nekem csinálta 7.0-val, de az előző verzióval is.
-
kirkri
addikt
válasz
Diamond500 #6155 üzenetére
A Secure Hub kötelező céges policy miatt, a Kaspersky pedig csak próbaként van fent.
-
kirkri
addikt
válasz
Diamond500 #6153 üzenetére
Engedélyezve van, mégsem megy.
Igazság szerint két biztonsági szoftver is van a telefonon, lehet, hogy azok kavarnak be. (Kaspersky és Secure Hub)
Bár a Secure Hub eddig is fent volt és nem jelentkezett ez a probléma.
-
Badboys
őstag
válasz
Diamond500 #6124 üzenetére
-
Stunts666
őstag
válasz
Diamond500 #6124 üzenetére
Nekem bug:
- Naponta/ketnaponta gondol egyet es ujraindul
- Parszor eldobalja a Wifit es az ujrainditas segit
- Van olyan, hogy hivnak, szol a csengohang es a fokepernyot latom. Nem latszik, hogy hivnak, nem tudok semmit sem csinalni
- Vibernel neha nincs szolgaltatas -
ferob
őstag
válasz
Diamond500 #6118 üzenetére
Ez nem része a gyári Sense alapú rendszereknek, viszont másik ROM-mal elérhető, bár azok sokkal több beállítási lehetőséget kínálnak, mint ez a menüpont.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #6118 üzenetére
Sztem ezt nálunk sem.
-
szilrobi
aktív tag
válasz
Diamond500 #6115 üzenetére
HTC__621 TWM-TW
Már hasít az új rendszer
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #6092 üzenetére
Jó az új lenyomat olvasója, nekem tetszik kamerája, a telefon olyasmi gyors csak ugye 4 maggal, feketében nekem nagyon bejön a hangja gyengébb ugyan de nem rossz annak meg örülök hogy sztereó csak nem egyforma hangtartományban, összességében nagy előre lépes m9 hez képest mint az m9 az m8 hoz képest.
Bár most vissza küldtem a kijelző miatt más nem nagyon vette észre de én igen és zavart. Szólva most jelenleg az i5s-et használom -
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #6090 üzenetére
Nekem valahogyan aztán sikerült.
-
szilrobi
aktív tag
válasz
Diamond500 #6081 üzenetére
HTC__621 TWM-TW
-
szilrobi
aktív tag
válasz
Diamond500 #6079 üzenetére
Enyémre még nem jött
-
Speeedfire
félisten
válasz
Diamond500 #6064 üzenetére
Sokat akkor nem esett az ára. Függetlenül vettem 1.5 éve 120k-ért 2év gyártói garival.
-
Maxxy10
addikt
válasz
Diamond500 #6057 üzenetére
Nem, olyan problémám volt, hogy csak akkor kaptam meg üzeneteket ha beléptem az appba, nem jelzett rögtön ha üzenet érkezett.
Közben megvan a megoldás: Korlátlan adatot kell engedélyezni az appnak
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #6040 üzenetére
El.
Nem rossz a 10 ami zavar az hogy ha hivnak akkor az alsó hangszóró szólal meg utána pár másodperc múlva a felső. Még véletlenül sem 1 szere. -
válasz
Diamond500 #5923 üzenetére
-
mtibusz
tag
válasz
Diamond500 #5923 üzenetére
-
válasz
Diamond500 #5916 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
Így elsőre kb. csak a kinézet változott (persze biztos nem, csak első ránézésre), nekem kicsit jobban tetszik, gyorsnak ugyanolyan gyors, Beállítások menübe kiír pár hasznos infót a menüpontoknál pl. mennyi tárhely van (belsőből), átlagos ram hasaználatot.
Ami még feltűnt és hasznos, hogy ha az értesítési sávot lehúzod, oda került bár gyorsgomb, nem kell "kétszer" lehúzni, hogy előjöjjenek a wifi/mobilnet/bt és egyéb gyorsindítók.
Ha szeretnéd dobok fel pár képet is. -
Speeedfire
félisten
válasz
Diamond500 #5829 üzenetére
Ez nem jó hír.
-
satya88
újonc
válasz
Diamond500 #5779 üzenetére
Bocsi, amint látszik új vagyok a fórumon (akárcsak az androidosok táborában
). Nem tudtam, hogy van ilyen "téma összegző" dolog. Viszont sikerült megoldani, köszi a leírást.
szerk.: Arra van esetleg megoldás, hogy a HTC Sense Input-ot használva a billentyűzetkiosztás magyar (z és y cseréje) legyen? Előre is köszönöm!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
Diamond500 #5735 üzenetére
Mink az M9+osok, és nem tudom mitől függ, de ez a tapasztalat...
Vuff!
-
OmniaI900
tag
válasz
Diamond500 #5700 üzenetére
Be van a Kijelző mozdulatok/ Motion Launch gesztusok alatt esetleg máshol is kell ??
Az az érdekes hogy néha a reszgőmotor mintha megrezzenne de nem történik más semmi ,.. -
umfrider
senior tag
válasz
Diamond500 #5656 üzenetére
Nekem is volt!
-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #5655 üzenetére
Előző hsz-emben baromságot irtam
De frissült az tuti, mert írta infóbam hogy sense és blikfeeld frissítés és OTA-n jött!
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #5653 üzenetére
sensénél van valami különbség? Időkép nagy widget már jó fel lehet rakni nem csak középre teszi?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #5651 üzenetére
függetlenem van de most néztem és nincs semmi ott.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #5649 üzenetére
hol jött? playen nincs.
-
ferob
őstag
válasz
Diamond500 #5636 üzenetére
Műanyag, viszont nem különálló, hanem egyben van a kijelző keretével, így ha sérülés éri, akkor csak együtt cserélhető, ami a hivatalos szervizben csak a komplett kijelzővel együtt lehetséges, bár a megfelelő ragasztás és illesztés miatt egyéb megoldások mindig ráfizetéssel járnak.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #5623 üzenetére
Csatlakozok
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
Diamond500 #5574 üzenetére
Hogy jól tartja-e? Masszívan..... Nekem nem jön be a kinézete.
-
Varoz
addikt
válasz
Diamond500 #5568 üzenetére
Mindent érdemes frissíteni.
A negatív kommenteket meg hagyjuk, fele azt se tudja mihez írja. -
ferob
őstag
válasz
Diamond500 #5568 üzenetére
A frissítés sohasem jelent rossz dolgot, amit kerülni kéne, főleg nem ennél a márkánál, sőt épp az okozhat esetleg problémát, ha a Sense Home frissítésre kerül a szervizcsomag pedig nem.
-
MerLinh
senior tag
válasz
Diamond500 #5439 üzenetére
Hát ha 6.0 van rajta akkor az app hibernálás miatt van szerintem
-
umfrider
senior tag
válasz
Diamond500 #5439 üzenetére
Az új frissítés óta?
Majd megnézem én is, bár nekem csak manuális frissítés van engedélyezve. Ne is tartsa ébren, meg szeretem megszabni, hogy mikor zaklassanak virtuálisan.
-
istnag
addikt
válasz
Diamond500 #5435 üzenetére
csak az e-mailnél jelentkezik ez a probléma? Viber, messenger stb ezeknél nem?
-
umfrider
senior tag
válasz
Diamond500 #5435 üzenetére
Esetleg gyorsítórár törlése é vol+ kikapcs gomb folyamatos nyomása 10 mp-ig. Hard reset.
Esetleg energiatakarékos mód, vagy valami, ami lelőheti annak ellenére, hogy alvásba maradjon bekapcsolva?!
-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #5430 üzenetére
Így is ugyanaz a helyzet... 20-30 perc alvás után wifin nem érkeznek meg a levelek
-
istnag
addikt
válasz
Diamond500 #5428 üzenetére
Wifi speciális beállításainál nincs bekapcsolva az alvó mód ?Ill. Én a teljesítmény optimalzalas elől is kivettem a pipat.
-
hunter84
aktív tag
válasz
Diamond500 #5405 üzenetére
Én is észrevettem ezt, szombaton az Örsön lévő IKEA-ban váltott át 4G+ra (T-Mobile).
Más. Kelet-europai telefonkent még mindig csak Lollipop van, ennek mi lehet az oka? MM-et le tudom szedni valahonnan?
-
ferob
őstag
válasz
Diamond500 #5399 üzenetére
Az önmagában már biztos nem segít 4.2.2 óta, szóval ajánlanám inkább ezt a hozzászólásom neki elolvasásra.
-
Cypresss
senior tag
válasz
Diamond500 #5243 üzenetére
Hibátlan, köszönöm.
Meg is rendeltem.
-
Cypresss
senior tag
válasz
Diamond500 #5223 üzenetére
Gyári garival? Hol van ez a bolt, linket pls. Most is M8-am van, de kell egy új. M9 nem tetszik, a 10-el pedig még várok kb egy évet.
Egyébként az mindenkinek megvan, hogy a 16Gb-os M8 drágább a Mallon, a 32-es M9-nél.
-
gr.bence
aktív tag
válasz
Diamond500 #5194 üzenetére
vicces fiú vagy...nem vagyok retardált...persze hogy akkor hívom...
amúgy meg ez a hivatalos honlapon a munkaidő :
Hungary - Magyarország
Magyar, English
0680 986 213
09:00 - 21:00 (Het - Pen / Mon - Fri)
09:00 - 13:00 (Szo / Sat)ferob neked köszi az infót!
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #5141 üzenetére
De elege megtudja hulyiteni a telot, alig lehet onnan kimenni.
-
válasz
Diamond500 #5061 üzenetére
Pont most láttam én is.
Legjobb HTC jön !
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #5015 üzenetére
Ha megnézed 2 napig ki birtam
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #4904 üzenetére
Felejtsd el azt a sart, a bs player jobb, és mindent jól lejátszik.
-
no more
veterán
válasz
Diamond500 #4846 üzenetére
Én használom M7-en. Néha-néha itt is kihagy, de szerintem 10-ből 9-szer simán működik (5.0.2). Szerintem az egyik legkirályabb Sense feature, simán használható így egy kézzel bármelyik HTC telefon... telefonálásra (pl. tömegközlekedésen kapaszkodás közben nem kell a kijelzőt buzerálni).
Majd csak egyszer 100%-os lesz!
-
válasz
Diamond500 #4680 üzenetére
Otthon.
#4681 Bar1 :
Akkor jól gondoltam,hogy fém tok. -
no more
veterán
válasz
Diamond500 #4645 üzenetére
Vagy csak simán gyári beállítást kell rajta nyomni, ahogy ajánlott minden nagy verzióváltásnál.
De elvileg meg is tette, azóta nem láttam tőle sírást... még.
Majd, ha kijön a legújabb hulladék custom ROM, akkor fog elszabadulni a pokol!
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #4643 üzenetére
De komolyan gondoltam, mert nálam is jelentkeztek régebben furcsaságok, amik másnál nem, de volt itt olyan akinek a bill akadozott, szóval igen komolyan GONDOLTAM!!!
-
kirkri
addikt
válasz
Diamond500 #4627 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom!
-
G.Lucas
csendes tag
válasz
Diamond500 #4543 üzenetére
Nekem gond nélkül megy, üzleti és magán célból használom. 3 fiókot szinkronizál Pop3 levelezőben, plusz gmail fiók, folyamatos Wifi vagy mobil adatforgalom, Voda Red Bussines EU 4GB mobilkeret folyamatosan bekapcsolva. Nap végére kb 25-30 % marad, 5.1-el ez max 10-15 % volt. Játékot nem futtatok illetve nagyon megnézem, hogy milyen app-ot töltök fel.
Ja és a Waze napi kb. 0,5 -1,5 órát megy GPS-el, attól függ mennyit autózom. Igaz, ha hosszabb útra megyek töltőre rakom, ilyenkor a bluetooth is megy.
Factory resetet nem csináltam.
Szóval csak javasolni tudom a frissítést. -
no more
veterán
válasz
Diamond500 #4543 üzenetére
HTC telefonod van, nem valami Samsung. Minden frissítés bugmentes.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #4493 üzenetére
Nem a telefonnal van bajom, hamem ezzel az elbaszott rendszerrel.
-
no more
veterán
válasz
Diamond500 #4493 üzenetére
Az M7-tel is mindig csak baja volt. Mondtam már neki, hogy egyszer kipróbálhatná a gyári ROM-ot, nem a tákolt hulladékokat, amik vagy jók, vagy nem és akkor meg lenne elégedve a telefonnal. Nem hallgatott rám, vett egy M9-et, ezzel is baja van.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #4487 üzenetére
Mar vagy 2 szer.
-
no more
veterán
válasz
Diamond500 #4462 üzenetére
Az M9-nél is eléggé bejött az Evleaks által feltöltött kép... Valamiért sosem tévednek. Valószínűleg ilyen lesz.
-
Maxxy10
addikt
válasz
Diamond500 #4427 üzenetére
4 óránként.. annyira nem zavaró..
-
Badboys
őstag
válasz
Diamond500 #4388 üzenetére
Semmit sem játszik le csak a gyáriakat.Régebben erre volt egy megoldás kellett csinálni egy másik notification mappát csak nem emlékszem a fölépítésére mert benne kellett elhelyezni 3 másik mappát. k.....ra nem szeretnék HR t.Mivel volt a 6.0 után. Másnál is így van vagy csak egyedi probléma?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #4389 üzenetére
Igen, utána én is olvastam, remélem javítják majd.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #4375 üzenetére
A zároltat nem cseréli, próbáltam.Amikor feléleszted a kijelzőt de még nem léptél be, azokat nem tudom kicserélni, lehet régebben lehetett de most nincs rá lehetőség.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #4364 üzenetére
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #4362 üzenetére
Iconokat kicserelted? Mert en igen de a zarolt kepernyojut nem tudom, regen megtudtam csinalni.
-
Bilux
veterán
válasz
Diamond500 #4258 üzenetére
Mi a baj azzal? Ahogy ajánlja hogy emeld fel és koppints úgy mindig működik.
Úgy nem ha fektetve van sajna sokszor kell vernem az ajtót hogy beengedjen -
Rixman
tag
válasz
Diamond500 #4229 üzenetére
Már letöltötted a frissítést, csak telepítve nincs?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #4224 üzenetére
Itt is megjott, de csak este allok neki.
-
Ubi
tag
válasz
Diamond500 #4194 üzenetére
Amíg meg nem nézed, addig villog. Az időtartamot nem tudod állítani, csak azt, hogy milyen eseményekkor értesítsen.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Van ido korlatja sztem.
-
Bilux
veterán
válasz
Szerintem míg meg nem nézed
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #4179 üzenetére
Nekem az 5,1 es van gyári launcherel, minden frissítés fent van és csak a koppintás van engedélyezve.
-
zsolt0017
tag
válasz
Diamond500 #4179 üzenetére
Nálam is ilyen. De szerintem ezt az energiatakarékosságra foghatjuk, ha érzékeli, hogy egy helyben van sok időn keresztül egyszerűen kikapcsolja ezt a funkciót, gondolom azt hiszi, alszol és úgysem használod, akkor miért szívja az akksit. Nem tudom, mennyire lehet energia igényes ez a funkció..
De abból is erre tudok következtetni, hogy ha nem a kijelzőt próbálod egyből macerálni, hanem felemeled, akkor működik. Gondolom, a gyorsulást alapból méri. Persze lehet tévedek
-
Speeedfire
félisten
válasz
Diamond500 #4171 üzenetére
Azt, hogy valaki nem jelezte még nem jelenti azt, hogy nem áll fent a dolog. Én sem írtam, pedig van.
Amúgy.
D4ni: spawn21-et zaklasd.
Neki volt/van s6-osa. -
Speeedfire
félisten
válasz
Diamond500 #4169 üzenetére
Szerintem szoftveres lesz. Nem tudom, hogy másnak is van-e ilyen. Hol jó, hol nem. De ahogy írtad nálam is inkább az idő a kulcs fontosság. Ha felnyitom, lezárom. Majd dupla tap, akkor oké. De ha csak itt hever mellettem és mondjuk 1 óra után ránézek, akkor nem jó, illetve nem mindig.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Diamond500 #4152 üzenetére
Nekem pl sokszor nem akar menni, se a dupla kopp, se a felhúzás. Előtte meg kell b*sztatni a kijelzőt, csak utána érzékeli. Nagyon gáz, inkább ne rakták volna bele, ha nem működik megfelelően.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Diamond500 #4140 üzenetére
Fel teszed a lux nevu progit, es testre szabod.
-
karldergroße
senior tag
válasz
Diamond500 #4140 üzenetére
Jókat lehet káromkodni :-)
-
Ubi
tag
válasz
Diamond500 #4074 üzenetére
Ahogy spawn21 is írta, SOKKAL jobb a kamera, valóban jobb kézbe venni. Mivel sok zenét hallgatok rajta ezért szempont volt a tisztább hangosabb BoomSound is. Az, hogy külsőre nem sokat változott engem nem zavart. Mindegyik rendkívül szép szerintem. Véleményem szerint gyorsabb is a mindennapokban mint elődje, és az akku is tovább bírja ugyanolyan használat mellett. Úgyhogy Én ezért váltottam. Na és persze csak ez a márka jöhetett és jöhet szóba ha legközelebb is cserélek.
-
spawn21
veterán
válasz
Diamond500 #4074 üzenetére
Nekem is van m8-am.
Jobb fogás, szebb kijelző, gyorsabb, jobb kamera. Nekem ez elég volt, hogy meg vegyem. De isten bizony....
Rengeteg csúcs droidot használtam - ok. Ezt olyan érzés kézbe venni, amit többi nem tud adni. Olyan sebességet tud, amit a többi nem nagyon. Sem az iPhone, sem a Samsung. Pedig azok sem lassúak. Ez sokkal simább, jobb. A kamera egy nagy kula, de nekem elég.
-
Ubi
tag
válasz
Diamond500 #4072 üzenetére
Gratula! Szerintem nem fogsz. 😊
-
OmniaI900
tag
válasz
Diamond500 #3588 üzenetére
Köszönöm a segitséget de nem az volt viszont egy másik forumon ezt küldték es ez megoldotta a problémát ..
Gmail esetén én nemrég jártam így... Bevezették a Gmail fiókoknál, hogy bizonyos alkalmazásokat nem enged csatlakozni valamiért és külön engedélyezni kell a "kevésbé biztonságos alkalmazásokat".
Nekem is hiába volt engedélyezve az IMAP és hiába volt minden jól beállítva.
A kétlépcsős azonosítást kell bekapcsolni vagy a kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférését kell engedélyezni.
Itt tudod engedélyezni:
https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps -
OmniaI900
tag
válasz
Diamond500 #3586 üzenetére
természetesen igen de már probáltam a nélkül is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest