- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
Ha jól értelmezem, a RUU csak zárt bootloaderrel megy. Én nem akarom visszazárni, szóval ezt a módszert hagyom.
Továbbra sem értem, miért nem akar elindulni a ROM. Mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban van. Recovery OK, ROM telepítés megvolt, boot image is, mégis a bootloader jön be, cseszik elindulni. Ráment eddig a hétvégém. Van valami ötleted? -
Ombre88
csendes tag
-
-
Mateusz88
újonc
Hi from Poland! Could you please share the zip file mentioned below? I found two instances of the file, but both are corrupted zip files. The dropBox link is not working.
0PJAIMG_HIMA_UHL_M60_SENSE70_MR_H3G_UK_3.35.771.12_Radio_01.01_U11440792_93.00.51117G_F_release_464296_signed.zip
Szia Lengyelországból! Kérem, ossza meg az alább említett zip-fájlt. A fájl két példányát találtam, de mindkettõ sérült zip fájlokat. A dropBox kapcsolat nem működik. (google translate version
)
-
Cantona777
csendes tag
Sziasztok. Segítséget, tanácsot vagy ötletet kérnék. A problémám a következő: Van egy HTC M9 készülékem amit a mai napig elégedetten használtam (vásárlás időpontja 2015.07.14. T-kom üzlet) Ma minden ok nélkül elkezdett újraindulgatni... sem recovery módba se download módba se sehová nem enged be csak a power down funkció él. A fórumot olvasgatva látom, hogy másnak is volt ilyen gondja és valószínűleg alaplap cserés lesz a készülék. Mi ilyenkor a teendő?? A T-Kom által kiadott jótállási jegyen 12 hónap jótállás szerepel, de én úgy tudom, hogy a HTC 24 hónapot vállal. Hol tudom érvényesíteni ezt?
-
Tiger.
nagyúr
Ezt a facebook csopiban olvastam.
helló srácoklányok!
M9-emet kikészítette a pénteki Android frissítés.... semmit nem tudok kezdeni vele, most várom, hogy lemerüljön a folyamatos reboot-tól....
Vodafosos szervízről mostanában van tapasztalat? Tipp esetleg, hogy BP-en hová vigyem, ahol nem basszák fel teljesen az agyamat és esetleg kapok cserekészüléket is, mielőtt kiküldik....egyáltalán most hova küldik???
Köszi a tippeket előre is és a pozitív energiát a haldokló kicsinyemnek. Hüpp.... -
Zord87
tag
Érdekes a gondolatmeneted. Mikor megvásároltam a készüléket és még buherálva sem volt már akkor sem engedte frissíteni. Erre írtad a bootloader nyitás lehetőséget majd akkor talán jó lesz. Én meg is csináltam ezeket de mivel mostmár módosítottam a készüléket szóval mostmár ez miatt nem lehetséges a frissítés... Ki érti ezt, mert én biztos nem. De te biztos vagy akkora omen, hogy juttassam el hozzád, és te majd meg csinálod. Erre én azt mondom, hogy ha te is el juttatol hozzám 50 darab ezrest akkor beszélhetünk rolla. De hát igazad van minek is foglalkozzunk egymással. Én csak röpke segítséget kértem te meg irtad a suletlensegeket. Mert meg sugom úgy raktam a telefonra 6.0t hogy semmi bootloader meg egyéb marhasághoz köze nem volt amit írtál. Bocs, hogy raboltam az idődet ezzel is mire végig olvastad gondolom nincs miről beszélnünk.....
-
Zord87
tag
Teljesen erthetetlen miért ennyire bonyolult a dolog a Htcnél.. Az m8am remekül ment lollival meg se fordult a fejembe hogy frissitsem. Mondjuk az se ajánlotta fel a 6.0t. De ez az M9 egy kalap csalódás! MERŰL, VACAK KÉPEK STB... Régen sonym volt az ezer fele romoltam cwmeztem, kerneleztem ezt még rootolni sem tudom..😡
Még annyi hogy ha elertuk valahogy hogy nyíljon a bootloader, utanna azt a keneles dolgot meg csináljuk ami az összefoglaloba van akkor minden jó lenne ugye? Az S off ért érdemes fizetni vagy az fölösleges babrálni? Még annyi ha nagyon nem boldoguluk vele ugy eladom, mint a sicc 2 ftért. Még van egy Leharcolt de kitűnő m8m. ☺ -
PartyShan
aktív tag
Köszönöm. Van rajta egy glass az van berepedve igaz a bal felső sarokban is van egy repedés ami már tényleg a kijelzőn van. Még egyszer köszönöm, nem szenvedek vele tovább.
Mivel nem tudom, hogy miért lett ilyen a készülék ezért meg tudnád mondani mik lehetnek az okok?
Annyit tudok hogy egy frissítés után lett ilyen, de hogy az miként történt már nem tudom. -
izsmen
tag
Szia
Nem fogod elhinni, de beindult..Igazan megvallva, nem akartam resetelni..nagyon sok mindenem rajta van,ceges dolgok, tobb ezer kep..stb. a Boot menuben siman nyomtam egy REBOOT-ot..es hagytam az asztalon, kesobb arra lettem figyelmes, hogy keri a PIN kodot.
Jupii.
Jelenleg ujra tolt valami frissitest..es ezek utan nem merem frissiteni.
Egyenlore koszonom a segitseged. Szerintem meg hozzad fogok fordulni, elobb utobb reset lesz a vege..mert ha egyszer lemerul, nagyon rossz helyzetbe nem fog bekapcsolni...Szerinted mi akadhatott igy be rajta? A telefon 1,5 eves..eddig nem csinalt ilyet.
Le kell mindent mentenem. A gyari backup lement mindent? Hogy tudom meg,hogy mikor keszitett gyari backupot? Kepeim lementem drive-ra, aztan meg amit tudok megprobalom.
-
mateglaj
tag
(bootloader) [KillSwitch] : /dev/block/bootdevice/by-name/frp
(bootloader) [KillSwitch] Last Byte is 0X00, disable unlock
(bootloader) [KillSwitch] oem unlock Turn Off!
OKAY [ 0.105s]
finished. total time: 0.107sEzt adta ki, amikor beírtam, hogy "fastboot oem get_identifier_token"
De egyébként használtam már rengeteg főzött romot Samsungon is, meg Huawei készülékeket is rootoltam már, nem kínai azért a téma..Csak ahogy észrevettem, bootloadert nem lehet nyitni anélkül, hogy előtte ne léptem volna be a telefonba, ami az esetemben lehetetlen...
Egyébként a bootloaderben nincsen semmi warning feliratom csak, hogy Software Status: Official, Locked, és S-ON.Tehát nem lehet bootloadert nyitni semmilyen másik módon?
-
mateglaj
tag
Egyelőre még a bootloader felnyitását nem sikerül megcsinálni, mert ahogy olvastam, anélkül nem lehet felrakni a custom recoveryt, de nekiesek még egyszer...
@istnag: xda-n az összes link törölve lett, a HTC oldalán pedig csak egy exe fájlt van, amiben van egy lépés, amihez be kell, hogy legyen kapcsolva a telefon...
-
mateglaj
tag
Megpróbáltam, nem sikerül, teljesen mást ad ki, mint amit mutatnia kéne, pedig minden parancsot pontosan a leírás szerint írtam be a parancssorba...valószínűleg azért, mert nem tudok belépni a fejlesztői lehetőségekbe, hogy engedélyezzem az usb hibakeresést, de nem tudok belépni a telefonba, magába. Egyéb ötlet?
-
OmniaI900
tag
-
kirkri
addikt
Végignyomtam a teszteket, mindegyik működik. Talán emlékszel, hogy nekem csak OTA-n keresztül volt hajlandó felmenni a 7.0, lehet, hogy valami gebasz van a telefonnal szoftveresen, és ez a jelenség is ennek köszönhető?
(#6159) karldergroße: Úgy vagyok vele, hogy most kaptam kölcsönbe egy M8-at arra az időre amíg szervizben van a készülék. Mivel még nem adtam vissza a gazdájának és még nem csináltam rajta FR-t, így egyszerűbb most visszaküldenem javításra az M9-et. Ha egyszer eladásra kerülne, akkor az új gazdája joggal reklamálna, hogy nem működik ez a funkció, szóval inkább megcsináltatom amíg garanciás.
-
Badboys
őstag
Én sem azt írtam,hogy köze lenne hozzá. Nálam is van olyan igo ami eldobája a jelet csak annyi a baja,hogy át kellene írni a SYS t és máris jó,de nem írkálok semmit mert van másik ami hibátlan. Viszont akkor mégis mi a gondja? Netán plussz antennát kap a töltő vezetékéröl? Elméletileg ez sem lehetséges. Viszont a SzüliNap nál ez nem fordulhat elő,hogy eldobálja a jelet. Ki kellene próbálni egy másik verziót. Akkor is ezt csinálja akkor viszont szerviz a megoldás. Az sem kizárt,hogy valamit frissítettek a navigációban és az okozhat ilyen problémát. Esetleg egy újra telepítés is segíthet.
-
Speeedfire
félisten
Ejtettem már le párszor, ez látszik is rajta sajnos.
Igen, ha csatlakoztatom a szivargyújtóhoz, akkor egyből talál jelet és el se dobja. Igazából nem egy nagy gond, csak néha elfelejtem felrakni. A múltor kb 10 perc múlva vettem észre, hogy azért nincs gps jel, mert nem dugtam töltőre.
-
Badboys
őstag
Szia!
Szerintem nevezhetjük bárminek a hiba akkor is hiba.Amikor csatolni akarok fényképet akkor meg kilép vagy fölajánlja a lehetőségeket,nos ez is hiba. Valóban meg válaszoltad más oldalon amit köszönök,de ezt megírtam privátban is. A kép csak azért került föl mivel kérdezték,hogy mi a hiba. A véleményem viszont továbbra is az,hogy ezt kár volt így kiadni. A HTC nem szokott ilyen hibákkal kiadni főverziót ha netán igen gyorsan javítja most meg alszik rajta. -
kirkri
addikt
Ismerjük egymást pár éve, bízom benne, hogy nem feltételezted rólam, hogy nem vagyok vele tisztában, hogy a százalékos érték az egy órás időtartamban bekövetkezett változást tükrözi.
Biztos vagy abban, hogy a teszt 90%-os töltöttséget mutat újkori állapotban?
Nem tudom, hogy mennyi egy új készülék akkumulátorának százalékos értéke, de egy, a teszten 80-ot teljesítő készülék a mindennapi használatban egy kalap .... sem ér. Egy ilyen értéket produkáló készüléket már a user vagy elad egy baleknak, vagy megoldást keres egy akku cserére. Ennek fényében továbbra is azt mondom, hogy a 70% nagyon alacsonyra húzott határ. -
Rixman
tag
Ma este két sör és egy pálinka után vettem a bátorságot és megint rápróbáltam a nougat frissítésre. Most is kiírta, a preloados sort, de aztán még egy sort, hogy a frissítés elkészült. Reboot majd párszor még magától is újraindult, majd optimalizált és most már nougatom van nekem is. A firmware-t nem raktam föl manuálisan. Ez most azt jelenti, hogy akkor nem is kell?
-
kirkri
addikt
Ha itt laknál a szomszéd városban és bármikor át tudnék ugrani, hogy egy S-OFF-ot kivitelezve életrekeltsük a készülékem, akkor talán kipróbálnám, de így inkább kihagyom.
Másodszor is visszaraktam a rendszert és megvárom amíg a készülék magától jelzi, hogy szeretné felrakni a Nougat-ot. Lehet, hogy akkor is elszáll, de akkor már bátran le tudom adni a szervizben, nem kell olyan kérdésektől tartanom, hogy miként került olyan verziójú ROM a készülékemre ami még CID alapján nem is lehetne rajta.
-
kirkri
addikt
Nem vitatom, hogy akkor is feljött volna, csak elővigyázatosságból írom, hogy várjanak vele a többiek, hátha ezt is visszavonják, mint a HTC10 frissítését valamilyen probléma miatt. Mivel a többségnek sikeresen felment, csak ketten vagyunk akiknek nem, így valószínűleg nálunk van valami gebasz.
Nem szolgáltatós a készülék. Holland, független a telefon. A korábbi frissítések felmentek szépen.
-
Tiger.
nagyúr
Spigen Neo hybrid ezzel van a problémám, mivel sztem elég esztétikus kis tok lenne, de kb 3 hónapja van nálam, 1 szersem volt le ejtve és még is a széleiről jön le a festék mint valami hamisítvány pedig nem 1 spigen tokom van és egyiknél sincs semmi ilyen gond.
Pedig ha az elejétől olvastátok akkor elég egyértelmű miről beszélek, szó sincs a telefonról arról nem jött le eddig semmi sem.
Supergamer itt vettem a tokot ők küldték a futárt érte, de abban az esetben ha a reklomáció nem indokolt akkor kell a szállítást nekem fizetni. -
-
akos86
aktív tag
C:\platform-tools>fastboot getvar all
(bootloader) kernel: lk
(bootloader) product: htc_himauhl
(bootloader) version: 1.0
(bootloader) imei: 357226066604984
(bootloader) version-main: 3.35.771.12
(bootloader) boot-mode: download
(bootloader) version-baseband: 01.01_U11440792_93.00.51117G_F
(bootloader) version-bootloader: 1.0.0.0000
(bootloader) mid: 0PJA10000
(bootloader) cid: H3G__402
all:
finished. total time: 0.052s***Software status Official***
***Locked***
***S-ON***Ez a szoftver van rajta, sajnos nem tölt be az android rendszer csak a htc feliratig jut, Factory reset után is ugyan ez a helyzet. Délelőtt még nagy nehezen betöltött, de minden másodpercben hibaüzenetet dobált a rendszer használhatatlan volt.
töltöttem hozzá szoftvereket de 155-ös hibüzit kapok mindegyikre (RUU)
Teljesen tanácstalan vagyok. De valahogy csak meglehet ezt oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest