- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diamond500
senior tag
-
Diamond500
senior tag
válasz
Badboys #6212 üzenetére
Értem, bár túl sok konkrét problémát nem írtál... nem rakom fel amíg békén hagy.. mikor jött a 6-os droid nem hagyott békén, folyton jelezte hogy frissítsek kikapcsolni nem lehetett, csak elhalasztani. (csak roottal) Most kint van a 7-es de egyelőre békén hagy
koppkopp
Bár itt a 6-oson a bt füles nem megy ahogy kellene, de nem kaptam választ a problémára.. kíváncsi lennék 7-esen javították e -
Stunts666
őstag
-
szilrobi
aktív tag
válasz
Badboys #6192 üzenetére
Próbáltam már azt is ki be kapcsolgatni, némítás jele felül látszik ha be van kapcsolva, beállításaiban is nézelődtem,de nincs meg a gond.
Az össze-vissza forgó legalsó ikonsor hiba viszont megoldódott magától, naponta jelentkezett, főleg ha kamera volt bekapcsolva akkor bolondult meg, ujraindítás kellett minden egyes nap. Szerencsére pár napja már jó. Hátha a csörgés bug is magától megjavul. Nougat bug-ok
Ha kitörlöm a számot s telefonkönyvből rögtön csörög a hívás -
ferob
őstag
válasz
Badboys #6144 üzenetére
Semmi köze egy alkalmazásnak ahhoz, hogy milyen erős a GPS-vétel, ha egy alkalmazás bármilyen szempontból nem kompatibilis egy készülékkel, akkor az nem lesz telepíthető az áruházból, de ha valaki más módon még így is felrakja, akkor sem lesz olyan, hogy kicsit nem kompatibilis és ezért lenne gyenge a jel.
(#6143) Speeedfire: Az energiatakarékos módot kikapcsoltad a navigálás idejére?
-
ferob
őstag
válasz
Badboys #6131 üzenetére
Ez továbbra sem a tárcsázó, hanem a hívóképernyő, ami teljesen külön alkalmazás a Nougat rendszer óta, így ha egyéni témát használsz, akkor a HTC témák még nincsenek erre felkészítve, amit majd meg fognak oldani, valamint nem a rendszer szerves része, mert az internetről tölti le a tartalmat.
Ezzel kapcsolatban már a másik topikban is választ kaptál, valamint ettől nem lesz hiba kiadni egy frissítést és egyáltalán nem befolyásolja a használhatóságot.A gyári beállítások visszaállítását megcsinálhatod negyvenszer is, elsőre is pontosan ugyanaz fog történni, ami utána, nem lesz még gyáribb visszaállítás.
-
mtibusz
tag
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Badboys #6061 üzenetére
Sztem az ujjlenyomat olvasó is szarabb. Eddig szépen feloldotta, de most már van hogy csak vilagitanak a kis gombok picivel később jön be a kép. Fr után se lett olyan az olvasó mint előtte? Nincs animáció? Olyan most már mint a samsung. Hopsz most nézem ez az m9 fórum.
-
Varoz
addikt
válasz
Badboys #5564 üzenetére
1. Nem tudom hol olvastál ekkora baromságot, hogy magát a vírust jelzi, de sűrgősen felejtsd el azt a kamu oldalt! Nem a vírust jelzi továbbra sem, hanem a sebezhetőség tényét!
2. Igen, előfordulhat az áruházban is, az sem szent. De fényévekkel kisebb az esélye.
3. Nem tudom, hogy nem sorolhatták bele az M9-et, amikor az összes létező Qualcommm érintett. Valószínűleg az MTK-s M9 nem érintett*, te meg férleolvastad, mint ahogy sejtésem szerint az első pontban leírt dolgot is félreolvastad.
4. Az egész a Qualcomm sara, az ő drivereiben van a kiskapu. Első körben rajta verd el! Másrészt, a Google se csinálta még meg, akkor a hTC-ben hogy legyen benne? Gondolom arra várnak, hogy megkapják a Google-től és tolják is bele a frissítésbe. Majd amikor a Google már kaidta és eltelt egy csomó idő és még mindig nincs javítva nálunk, akkor lehet hőbörögni.*Ez az MTK-s dolog sem 100%, mert a Qualcomm-ot vizsgálták, az MTK-t nem. Simán lehet, hogy az MTK mégrosszabb, de azt meg se nézték.
-
Varoz
addikt
válasz
Badboys #5545 üzenetére
Az nem vírus!
Az a progi csak a sebezhetőség tényét jelzi, nem a vírust!
Ne keltsünk felesleges pánikot, ha nem tudunk semmit! El kéne olvasni a híreket!
Még a Google se javította a dolgot. Szeptemberben lesz kijavítva a Nexusoknál elvileg. hTC nem tudom mikor jut oda.
De, ha nem telepítesz fel ismeretlen forrásból, ismeretlen semmirevaló appokat, akkor nincs gond. -
kirkri
addikt
válasz
Badboys #5302 üzenetére
Csengőhang váltás nekem is előfordult egyszer, minden beállított csengőhangot egyszerre megváltoztatott, így biztos voltam benne, hogy nem én nyomtam el véletlenül.
Érdekes módon azt azóta sem tudtam visszaállítani, hogy a gmail alkalmazásban ugyanaz legyen az elsődleges fiók értesítési hangja, mint a közösségi fióknak.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Badboys #4547 üzenetére
Ezek megvoltak, sense van fent, de mondom m7 el hasonlitom es latszik, nem veszes, de en eszre veszem, amikor megkaptuk az 5,1 et hanyszor panaszkodtam a film nezese miatt? Segitek 1 szersem de 5.02 nel? Ott eleg sokat. Ezen kar vitazni ami teged nem zavar az engem igen, a minap a csavo valami sonyval nezte a filmet gondolom gyari lejatszoval, ha megkerdeztem volna hogy on szerint jo fut a film, tuti azt mondta volna hogy persze, igaz kb 12fps-el ment. Ennyit erol, en mar falhoz basztam volna ha ugy ment volna nalam, neki jo volt, vannak akik igenyesek erre, vannak akik nem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Badboys #4542 üzenetére
Nekem ehhez van szemem, és 5.1 alatt jobban teljesítettek, csináltam összehasonlítást, és most az m7 jobb, de előtte egyformán játszották le a filmet, legalábbis 5.1el, de most olyan mint 5.02-ön, lejátsza nem arról van szó de a kamera mozgások egyáltalán nem folyamatosak, van hogy picit darabos,engem ez elégé zavar, és ez nem a film hibája, miután azzal jönnétek. Emlékszek hogy játszotta le 5,1 alatt, hát most nem olyan.
-
Tiger.
nagyúr
-
fravik
tag
válasz
Badboys #4306 üzenetére
Szűrő = Nincs optimalizálva -> csak azok az alkalmazások látszanak, amik nincsenek optimalizálva/nem lehet őket erre állítani/már át lettek állítva
Szűrőt átállítod "All apps" (Minden alkalmazásra) -> Azok az alkalmazások jelennek meg, amikre alkalmazva van az optimalizálás.
Azért nem olyan bonyolult ez.Nem listázza az összes alkalmazást, hanem egyszerűsít, hogy az optimalizálatlan alkalmazásokat mutatja - mindig - először, ha újranyitod a menüpontot.
Amúgy pár hsz-szel fentebb írtam, hogy alapértelmezetten 3 kivételével az összes alkalmazás optimalizáltra van állítva. Tehát ez jó úgy, ahogy van.
-
Tornado85
tag
válasz
Badboys #4029 üzenetére
Az én m9 esem Taiwani belpiacos teló ,1 év garral imei alapján htc nél ellenőriztem.Elmondta a srác a telefonban ,itthon javítják ,annyi hogy a javítás kicsit lassabb lehet ,ha eltér a benne lévő alkatrész az európai modelltől , a beszerzés lassítja,bár nem hinném hogy lenne különbség!De a lényeg hogy itt is érvényes a gari ,nem országhoz kötött!
-
spawn21
veterán
válasz
Badboys #4012 üzenetére
Igen, ahogy nézegetem a kijelző nem eléggé fényes (mármint a P), ezen kívül semmi sincs ami zavarna. Zenei teljesítményben valószínü, hogy alul marad. De a szoftveres előny a HTC ütőkártyája. Biztosan nem csalódok.
Meg hát, a htc topikok régen jók voltak, biztosan ma is... -
Speeedfire
félisten
válasz
Badboys #3884 üzenetére
Ez ajánlották korábban: SanDisc Ultra 64 Gb 48mb/s Class 10 UHS1
Más: Másnál működik megfelelően az akku résznél az alvó mód? Mintha sosem akarná lekapcsolni a mobilnetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nyaralás topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest