- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Szerintem a gyenge fényviszonyok melletti fényképezésen kívül nincs gubanc az M9-nél. Azonban, ha kevés a fény, akkor szaggat a kamera, nincs fókuszpont. Ha ügyes vagy és ezeket kivárod, akkor a végeredmény pedig átlagos.
Nagyon laikus kérdést fogok feltenni. A kamera update egyszerűen a kamera alkalmazás frissítését és a szoftveres frissítéssel egyidejűleg kijövő változásokat jelenti? Legalábbis amire vártatok anno. Tehát, ha minden hasonlót eszközöltem, akkor részesültem benne...!?
-
#4901 Keldor papa :
Egyre gyorsabb ujjlenyomat olvasók jönnek,jó is az,hogy hipp-hopp feloldja biztonságosan a telefont.
Pont a kényelmes emberek adatai mennek tovább leghamarabb,és nem csak telefonon.Senki ne értsen félre....
Semmi bajom a kényelmes emberekkel.
És az ujjlenyomat olvasóval sem. -
+1
Pont ezt akartam írni,hogy nála szinte minden rossz a telón.
Nem vagyok biztos benne,hogy tényleg M9 az amit használ.Lassan 1 éve használom az M9-cet,és még sosem volt gondom vele.
6.0 frissítés után írtam,hogy aksi jobban fogy,de vmitől megoldódott.
Pedig lusta voltam még FR-t is elvégezni a telón eddig. -
batai15
félisten
Nem idegesitoen lassú? Megmondom őszintén hogy m9 ill g4 van fejbe . htc a nyerő ,de g2,be is idegesitett hogy sötétbe lassú volt. Illetve durva a 30 s záridő a g4be.. Aztan gondolkodom. De valszeg kamerába az m9 is elég lesz. Ez a theme store mennyire van kiépülve?
Rootolni nem fogom a gari miatt.ha ennyi penzt kiadok akkor fontos a gari. Ezert is esett ki az i6 használtan. -
feenty
aktív tag
Szerintem is az. Igazán nem is értem mit lovagolnak ezen a design problémán. Nincs azzal semmi baj szvsz., hogy nem változott sokat, hisz az alapkoncepció nagyon is rendben van az M7 óta. Tény hogy a kijelző körül a káva kicsit széles, tény, hogy alul felesleges a fekete sáv a HTC logóval, szóval volna min változtatni, de nem hiszem hogy újra kellene gondolni az egészet.
Főleg ha abból indulok ki, hogy ha eltűnne az alsó fekete sáv, az akkora mértékben megváltoztatná a telefon előlapjának a teljes arculatát, hogy sokan úgy tekintenének rá mint egy teljesen friss design-ra. -
Stunts666
őstag
Kiváncsiságból lefutattam én is a Geekbench-et... Sosem szórakoztam ilyan sz*rokkal...
M9-en, 22 megnyitott alkalmazás mellett lett 1000/3143.... Viszont tükörsima a rendszer, nem akad és minden gyors...
Tehát a -2000 pontommal odab*sztam a Samsungnak... Hol is kezdik rendbe hozni a rendszert??? A Samsung már az S3-nál felült a Nokia vezette vonatra. Hirnévből eladunk mindent és kész...
szerk.: Bocs, hogy nem vettem észre, de az áruház frissitett. Igy újrafuttatva 1200/3554 lett.
-
ffodi
veterán
Fekete képernyős bug eddig nem jött elő, direkt telefonáltam, hogy kipróbájam. A menüből megszűnt az 1db fix lag (akku menüben) ami eddig ott volt, visszakerült az appok közé a zseblámpa (igaz nem dimmelhető, de annyi baj legyen...), és ez a "színkalibrálás".....
SZerk.: Mindjárt rámérek műszerrel, milyen ha eltolom "meleg" irányba a színhőmérsékletet, mert a gyári kalibráció túl hideg.
-
feenty
aktív tag
A multiuser tudom hogy alap android feature, de eddig ha joljól tudom a HTC nem implementálta.
A színhőmérsékletről hiába csinálok hideg vagy meleg képet, az a screenshot-on ugyanolyannak látszik, de telefonon elég látványos a változás. Kijelző hőfokTiger: én már az utolsó frissítésnél is azt hittem, hogy javították, de 10ből 1szer akkor is előjött. Most ennél még nem jelentkezett, remélem nem is fog.
-
Mobil fotós topic kb annyira elég,hogy sz@rrá fényezzék a fényezhetetlen sz@r nokiákat.
Miért gondolod azt,hogy lenne bármi értelme azt olvasni ?
Illetve arra felesleges energiát pazarolni...Amúgy a kutya aranyos.
Viszont semmit sem lehet leolvasni az "arcáról" főleg nem véleményt kiolvasni abból. -
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
-
-
zsolt0017
tag
Az egész szezon alatt megfigyelhető volt a HTC felirat, miután bemutatták már maga a telefon is ott szerepelt
ugyanígy tavaly is. Sőt, mikor a képernyő aljára vetitették az eredményt, vagy valamilyen statisztikat, a HTC lógó megfigyelhető volt fölötte
szintúgy tavaly. De néztem a meccs utáni összefoglalót és aki megnyerte a tv-s játékot, egy ilyen gyönyörűséget kapott
-
pg1966
senior tag
-
Steve1207
veterán
Azon lepődök meg, hogy az MTK mekkorát lépett előre. Már lassan a középkategóriás SoC-ok is elegek lennének amúgy, onnantól nem számít teljesítményben (bár néha megrántgatom az M7-et, hogy érezzem a sebességet fél órákra).
Nincs mit tenni, a sebesség mindenhol megvan, új tesztprogik kellenek, amelyek név szerint rangsorolnak -
Pinda25
tag
Vannak még hibák. Rossz SoC, rosszabb üzemidő, speedtesteknek is jobban teljesít az M8. Lehet hogy ódivatú vagyok, de szerintem az új modellnek az előzőnél mindig jobbnak kellene lennie (ha már drágább).
Nemt véletlen, hogy csak fele annyit adtak el belőle mint az M8-ból ugyanekkor. Én inkább megvárom az M10-et, gondolom igyekeznek majd hamar kiadni. -
Pinda25
tag
Ez így van, nem a toshiba szenzor a fő gond, hanem az fw. Nekem azzal van a problémám hogy így adták ki, félkészen. Ráadásul fent áll az a veszély is hogy soha nem javítják a többi hibát. Ha kijavítják az összes hibát akkor egy szavam nem lehet, de így jelenlegi állapotában még mindig kevés ez a kamera ilyen árkategóriában.
s3nsitivity válasza Pinda25 (#2080) üzenetére
"Egyébként a fehéregyensúlynak ehhez semmi köze de mindegy.
"
Az első képen pár ezer kelvinnel magasabb a fehéregyensúly mint kéne. De ha nem tudod mi az a fehéregyensúly akkor ne szólj bele, RTFM problémával nem vagyok hajlandó vitatkozni.
-
Pinda25
tag
"As you can see the color reproduction is now Amazing with the Jpeg of the HTC M9, even better than on S6"
Ezt erős túlzásnak érzem.
Old - new M9 kép között csupán annyi a különbség, hogy végre normálisan van beállítva a fehéregyensúly.
Másrészt nem tökéletes fényviszonyok között kéne tesztelni egy kameramodult. Ilyen fanoldalakon sosincs éjszakai kép. Vagy videó. -
s3nsitivity
addikt
Nem ugyan az.
Ez eggyel fejlettebb.
Én csalódtam mikro kiderült, hogy nem lett implementálva a Camera2 API.. Azzal sokkal többet ki lehetne hozni belőle szvsz.
Nekem volt balszerencsém Lumia 930-at használni.. egy hónapig bírtam vele.
Azt is csak a kamera miatt.. förtelmes az a WP
Szóval igen, az jó képeket csinál
-
keIdor
titán
Sok 4G-t használva böngészés és YouTube-ozás mellett annyira melegszik csak fel, mint az M7, vagy M8 is tette. Illetve játék alatt is. Wi-Fi-vel viszont maximum picit langyos... Túl van lihegve a melegedés. 2GHz-en volt ez igaz, 1,6GHz-en ugyanolyan mint egy S600 vagy S801-es teló. De a 4G mindegyiket jobban terheli valamiért. iPhone 5S és Galaxy S4 i9506 (S800 LTE-A) is ilyen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest